Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש מבצע לחברי הסתדרות המורים , עם הנחה והלוואה עד 70% בריבית פריים מבנק מסד :

1. האם כדאי לפי התנאים האלה ?המחיר וההלוואה

2.מה עדיף הקרוס אובר או הויטארה מבחינת נוחות, חיסכון בדלק , תא מטען ובטיחות ושמירת ערך לאוטומט ?

סוזוקי קרוסאובר ברמת אבזור GLX עם מנוע טורבו בנזין בנפח 1.4 ליטרים בהספק 140 כ"ס ותיבת הילוכים אוטומטית, מוצע במחיר 119,990 ₪ המגלם הנחה של 5,000 ₪ ממחיר המחירון העומד על 124,990 ₪. בנוסף יקבלו הרוכשים מערכת מולטימדיה עם מסך מגע, אפליקציית ניווט Waze, ומצלמת רוורס במתנה.

סוזוקי ויטרה ברמת אבזור GLX המצוייד במנוע בנזין בנפח 1.6 ליטרים בהספק 120 כ"ס ובתיבת הילוכים אוטומטית, מוצע במחיר מבצע של 117,990 ₪ המגלם הנחה של 7,000 ₪ ממחיר המחירון העומד על 124,990 ₪. בנוסף יקבלו הרוכשים מערכת מולטימדיה עם מסך מגע בגודל 10.2 אינץ', אפליקציית ניווט Waze, ומצלמת רוורס במתנה

או שעדיף 0 ק"מ סקודה ראפיד 1.4T Ambition או 1.2 ?

יותר זול ויותר אמצעי בטיחות

עריכה אחרונה על ידי יוליוס
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כרכב משפחתי קרוסאובר עדיף. הוא יותר מרווח, חזק ויותר חסכוני.

בשני הדגמים חסר אבזור בטיחות אקטיבי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
כרכב משפחתי קרוסאובר עדיף. הוא יותר מרווח, חזק ויותר חסכוני.

בשני הדגמים חסר אבזור בטיחות אקטיבי.

לכן ציינתי אם לא עדיף סקודה ראפיד 1.2 או 1.4 ?

http://www.motodeal.co.il/deals/סקודה_ראפיד

http://www.motodeal.co.il/deals/סקודה_ראפיד_

או יונדאי i25 אינספייר 1.6 0 ק"מ

http://www.motodeal.co.il/deals/i25_יונדאי_

עריכה אחרונה על ידי יוליוס
פורסם

סוג אחר של רכבים - ראפיד זה תת משפחתי. גם לא בדיוק השווה נכונה בין רכב מסוכנות ל 0 קילומטרים מליסינג.

לא רשמת שום דבר על כמות הנוסעים ברכב, כמה שנים הכוונה להחזיק את הרכב.

באופן כללי, אני פחות מתלהב מראפיד בתור קניה פרטית. אחריות שנתיים ( כנראה ניתן להרחיב ל 3 בתוספת תשלום), שמירת ערך לא מהטובות, במיוחד בהשוואה לשני הדגמים של סוזוקי ( אפילו בלי הרישום של ליסינג ראפיד לא רכב סחיר) והגיר בסימן שאלה בנושא האמינות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המחירים מאוד נוחים יחסית לסוזוקי (שבד"כ לא נותנים הנחות).

אכן, ישנה הבעיה של יבואן לדבק במובלאיי ולא מצייד את הרכבים באביזרי בטיחות מקוריים.

הקרוסאובר יותר משפחתי (מרווח ופרקטי גם בתא המטען. בעל מנוע מתקדם וחזק בהרבה.

הויטארה בעלת מראה אופנתי יותר ומנוע ותיק בעל אמינות מוכחת. אופציה להנעה כפולה (לא קיימת בקרוסאובר הישראלי).

הויטארה בדגם שהצגת סובלת ממחסור באבזור שכן קיים בקרוסאומר (כניסה והתנעה ללא מפתח.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני חייב להגיד שהטורבו של הקרוסאובר הרגיש לי מאוד מנומנם, לא התגובה שקיבלתי במנועי טורבו של יצרנים אירופאים. אולי זאת סתם תחושה, הוא זריז יותר ממנוע 1.6 אטמוספרי, אבל לא הרגשתי שהוא "וואו".

בכל מקרה, בקטגוריה הזאת אצל היצרנים מהמזרח, כדי לקבל אבזור בטיחות מקורי טוב יותר, האופציות הן מכוניות כמו מאזדה 3 או קורולה, לא מן הנמנע שאגיד שה-3 עדיפה בעיניי (ולא בגלל שיש לנו אחת כזאת), אלא כי פשוט היא באמת הפתיעה אותי לטובה בהרבה סעיפים, כולל צריכת דלק ונוחות.

גם הקיה נירו אופציה ראויה בעיניי בתקציב, אמורה להיות חסכונית מאוד, תאוצות איטיות יותר מהמאזדה 3 (לא יודע איך היא לעומת הקורולה), אך הקיה גם מאובזרת היטב, די נוחה וסוחבת סביר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני מסכים איתך בנוגע למנוע של הקרוסאובר, מרגיש שסוזוקי סירסו אותו והוא לא מרגיש ממש חזק ביחס ל1.2 טורבו של יצרנים אחרים.

פורסם

לא רק בעניין המנוע, הרכב לא הרשים אותי במיוחד, וגם היחס מהנציג בסוכנות בבאר שבע (אם כי זה סוטה לחלוטין מהנושא לגמרי) לא היה מי יודע מה. בעיניי, תא הנוסעים לא מדהים, האבזור די דליל ביחס למתחרות בקטגוריה ואפילו ביחס לחלק מהמכוניות בקטגוריות נמוכות יותר, הרבה אבזור בהתקנה מקומית - לא עשה לי את זה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הויטארה לדעתי זו עיסקה לא ראה בכלל,

לנהג הישראלי הממוצע הביצועים סבירים לחלוטין צריכת דלק הגיונית ושמירת ערך מצויינת,

אני מסכים לגבי אביזרי הבטיחות אבל אני לא הייתי ממליץ לבחור לקנות סקודה ראפיד באופן פרטי.

פורסם

מחזיקים את הויטרה מבין הראשונות אשר הגיעו ב 2015.

הרכב משרת נאמנה את אישתי, חסכוני בדלק 1:10 100% נסיעות עירוניות קצרות !!

הרכב מרווח גם לשלושה מאחור , תא מטען גדול יחסית , נוחות סבירה ביותר , נקודות תורפה הם המנוע אשר אינו נמרץ במיוחד ומעט רועש וגימור הפנים הפלסטי ברובו.

עליות אחזקה מצחיקות...טיפולים בעלות של 620 ש"ח... , מקיף + חובה 3200 ש"ח לנהגים מעל 40.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני עם הקרוסאובר טורבו, והדבר שבכי פחות נכון הוא מנוע מנומנם... המנוע הזה משפיל כל מנוע 1.2 של כל המתחרים. התיבה שלו מעולה וחלקה. מה שסוזוקי עשו הוא מנוע טורבו שמרגיש כמו מנוע אטמוספרי גדול נפח. (מנסיון הוא כמו 2.4 של שברולט מאליבו: -)).

צריכת הדלק האמיתית היא 7 ליטרים ל 100 ק"מ.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם
מחזיקים את הויטרה מבין הראשונות אשר הגיעו ב 2015.

הרכב משרת נאמנה את אישתי, חסכוני בדלק 1:10 100% נסיעות עירוניות קצרות !!

הרכב מרווח גם לשלושה מאחור , תא מטען גדול יחסית , נוחות סבירה ביותר , נקודות תורפה הם המנוע אשר אינו נמרץ במיוחד ומעט רועש וגימור הפנים הפלסטי ברובו.

עליות אחזקה מצחיקות...טיפולים בעלות של 620 ש"ח... , מקיף + חובה 3200 ש"ח לנהגים מעל 40.

איפה קיבלת מחיר ביטוח כזה?

פורסם

1:10 זה לא חסכוני בכלל אפילו אם כל הנסיעות בתוך העיר. רכב היברידי יהיה חסכוני פי 2 לפחות בנסועה כזאת.

נפח תא המטען בויטארה 375 ליטר בלבד, פחות מהמקובל בקטיגוריה. בסוזוקי קרוסאובר הנפח 440 ליטר שזה הבדל משמעותי.

פורסם

יש לי קרוסאובר 1.6 בן שנתיים ו-sx4 בן 7.5 - אותו מנוע כמו לויטארה, אם כי תיבות הילוכים שונות.

אמינים מאד.

הקרוסאובר צורך סביב 12 קמ"ל בשימוש מעורב בחיפה והסביבה.

עניין חוסר מערכות הבטיחות בדגמי סוזוקי בארץ מטריד, שכן באופן בסיסי נותנים תמורה מצויינת למחיר. בתגובה שהמדיניות תשתנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...