Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, חשבתי שנסגרתי על הסובארו אך אתמול עלו ספקות.

צרכיי- נסיעות יומיות שפלה-מרכז, במהלך השבוע נסיעות בתוך אזור המרכז ומידי פעם מחוץ למרכז.

מעריכה שנסועה שנתית סביב 20-22 אלף.

עד כה נסעתי על סוויפט ששירתה נאמנה והגיע הזמן לשדרוג רציני.

חשובה לי אמינות, בטיחות, נהיגה נוחה וצריכת דלק טובה בשל ריבוי הנסיעות.

חשוב לי רכב גבוה (בהיבט הספציפי הזה, הטוסון מספק לי תחושת ג'יפ אמיתית, מודה שגם הגג הנפתח קוסם לי), חשוב לי אבזור מקסימלי (מערכת מולטימדיה מלאה, מיזוג דו צדדי, מערכות בטיחות מתקדמות, מסך משוכלל ועוד).

נהגתי כמה חודשים על הקיה ספורטאז' המפוארת וזו הייתה חווית נהיגה טובה מאוד מבחינתי.

מעדיפה יפניות, אך כאמור לא שוללת יצרנים נוספים.

מה הייתם ממליצים לתקציב של סביב 120-130?

תודה ויום נעים :)

פורסם

שתי האופציות שהצעת אינן באות עם אבזור בטיחותי ראוי בתקציב הנתון, וגם לא ממש חסכוניות.

היונדאי קונה - חזקה, אך לא חסכונית.

קיה נירו די מתאים לדרישות - אך הוא נמוך יחסית לקרוסאוברים שציינת. (ובמבצעים אפשר להשיג אותו קרוב מאוד לתקציב)

יש את קשקאי הדיזל ב-0 ק"מ קרוב לתקציב, וקצת צפונה משם הטויוטה CH-R בדגם ההברידי הבסיסי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בתקציב של 130 לא ניתן לקנות את הבוסארו עם מנוע 2 ליטר ולא את הטוסון עם מנוע בנפח זהה אלא אם כן מדובר על יד שניה.

ניתן לרכוש רכבים יד 2 0ק"מ בסכומים שאת מציבה למשל הקדגאר דיזל אשר יחסוך לך בדלק, גם הקיה נירו יתן תמורה לא רעה בכלל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הסובארו רכב קומפקטי יותר וכראה קטן מימדים מהטוסון.

תא מטען קטן יותר ומושב אחורי קטן יותר ליושבים מאחור.

אחי הקטן נוהג בסובארו כמה חודשים , גם אני נהגתי עליו.

הוא שקט ונעים מאוד בנסיעתו לטעמי , נוח מאוד לטעמי.

אמין מאוד מאוד אבל גירסת מנוע ה1.6 ליטר, עצלה מאוד

ביחס לאחרים ואיננו ידוע כחסכוני במיוחד.

פורסם
בתקציב של 130 לא ניתן לקנות את הבוסארו עם מנוע 2 ליטר ולא את הטוסון עם מנוע בנפח זהה אלא אם כן מדובר על יד שניה.

ניתן לרכוש רכבים יד 2 0ק"מ בסכומים שאת מציבה למשל הקדגאר דיזל אשר יחסוך לך בדלק, גם הקיה נירו יתן תמורה לא רעה בכלל.

תודה לכל המגיבים!

אכן, יד שנייה. קדגאר דיזל? לא מכירה..

פורסם
שתי האופציות שהצעת אינן באות עם אבזור בטיחותי ראוי בתקציב הנתון, וגם לא ממש חסכוניות.

היונדאי קונה - חזקה, אך לא חסכונית.

קיה נירו די מתאים לדרישות - אך הוא נמוך יחסית לקרוסאוברים שציינת. (ובמבצעים אפשר להשיג אותו קרוב מאוד לתקציב)

יש את קשקאי הדיזל ב-0 ק"מ קרוב לתקציב, וקצת צפונה משם הטויוטה CH-R בדגם ההברידי הבסיסי.

תודה! תוכל בבקשה לאמוד את הבדלי צריכת הדלק בין דיזל והיברידי?

פורסם
צריכת דלק טובה והג'יפונים שהצעת לא הולכים ביחד.

בכמות ק"מ שנתית כזאת מציע לך לשקול דיזלים בלבד.

תודה! ממליץ על דגם ספציפי?

פורסם
תודה. האם יש בעיה עם סחירות עתידית של רכבי דיזל?

בעיקרון אם אין להם קילומטראז' גבוה - לא צריכה להיות בעיה.

הברידי יותר חסכוני מדיזל, בעיקר אם מדובר על שימוש שעקרו עירוני.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...