Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקטגורית הביניים של קטנועי המנהלים, מול שאר המלוכסנים, מציבה הונדה כלי טכנולוגי סופר-מתוחכם, מפואר ומרשים, ובמחיר תואם. את התשובה לשאלת השאלות תמצאו בסוף... מבחן דרכים

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

צריך לתקן בכתבה את נתון המומנט , משהו אומר לי שקשה קשה קשה להוציא ממנוע 250 סמ"ק 20.9 קג"מ מומנט :wink::-D

ים long time no

פורסם
צריך לתקן בכתבה את נתון המומנט , משהו אומר לי שקשה קשה קשה להוציא ממנוע 250 סמ"ק 20.9 קג"מ מומנט :wink::-D

חיפשתי את נתון המומנט ולא מצאתי...

:)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אני לא חושב שהכלי במחירו הנוכחי יפנה למישהו פרט לעובדי הי-טק.במיוחד שרוב הכלים באותו סדר גודל זולים בקרוב ל50 אחוז ,וכלים יותר חזקים ויותר קרובים לקהל היעד של הכלי עולים במספר קטן של אלפי שקלים יותר.(רגע ER עולה ב5 אלף ש"ח יותר שזה כבר משהו,מצד שני לא אותו קהל יעד אבל עדין לשם השווה )

Dead but dreaming

פורסם
אני לא חושב שהכלי במחירו הנוכחי יפנה למישהו פרט לעובדי הי-טק.במיוחד שרוב הכלים באותו סדר גודל זולים בקרוב ל50 אחוז ,וכלים יותר חזקים ויותר קרובים לקהל היעד של הכלי עולים במספר קטן של אלפי שקלים יותר.(רגע ER עולה ב5 אלף ש"ח יותר שזה כבר משהו,מצד שני לא אותו קהל יעד אבל עדין לשם השווה )

היה לי ויכוחון קליל (בשביל סיני: עם התימני המכוער) עם בחור שטען

שטעינו כשכתבנו את ה-GD250 ואת ה-B&W 250, כמתחרים

של ההונדה.

אני טענתי, שגם אם מדובר על הפרש גדול מאוד ברמת האיכות של הכלים הללו מול ההונדה, וגם אם מדובר על כלי שהוא משמעותית טוב יותר, עדיין מדובר על הפרש ל כמעט 20 אלף ש"ח לרעת ההונדה, דבר המחזיר את שני הקימקואים, חזרה למשוואה..

לא?

מה דעתכם?

הכרובלוג

מחירון אופנועים

פורסם

כRובי,אני לא ממש מצליח להבין מי קהל היעד של הכלי .לפי דעתי קטנועי ה250 סמ"ק פונים לאנשים צעירים שצריכים יכולת ניוד טובה בעיר ,ויכולת באיכות זהה בכביש הבין-עירוני, ושכל הענין יהי בנוחות ובמחיר סביר .(סטונדטים עובדים זוטרים בכל מיני עבודות משרדיות ) כך שמחיר הכלי לא פונה לקהל היעד הזה מצד שני כל התכונות האחרות כן . אז אני ממש לא יודע האם הכלי נכנס לתחרות ישירה עם כלי ה250 האחרים.או האם בכלל יש לו קהל יעד בארץ. קטן מדי להיות "קטנוע מנהלים" אמיתי ויקר מדי לקטנועי "הנוחות והניוד".

ונקודה נוספת שזה כלי של הונדה ולמרות המחיר יהו אנשים שיש להם את הכסף ואת היכולת לרכוש כלי כזה ללא התחבשות אוביקטיבית ביחס מחיר/תמורה .עם הכלים של הונדה זה תמיד כך .(CBF500 מול כלי ה500 )

Dead but dreaming

פורסם
היה לי ויכוחון קליל (בשביל סיני: עם התימני המכוער) עם בחור שטען

שטעינו כשכתבנו את ה-GD250 ואת ה-B&W 250, כמתחרים

של ההונדה.

אני טענתי, שגם אם מדובר על הפרש גדול מאוד ברמת האיכות של הכלים הללו מול ההונדה, וגם אם מדובר על כלי שהוא משמעותית טוב יותר, עדיין מדובר על הפרש ל כמעט 20 אלף ש"ח לרעת ההונדה, דבר המחזיר את שני הקימקואים, חזרה למשוואה..

לא?

מה דעתכם?

הפרש ענק.

סוגר כל אפשרות להתמודדות בין הכלים. מי שרוצה להוצאי 40K על קטנוע ימצא אפשרויות טובות יותר מאשר 250.

בשוליים יהיה מי שיקנה, מספר משוגעים לדבר שיהיו מוכניםלשלם יותר עבור היחודיות של ההונדה. זו לדעתי הסיבה לתמחור המופרז של ההונדה, הונדה מנסה לחלוב את המקסימום ממי שכן מוכן לשלם.

בהקשר זה סקוטר נזכר בעמית לעבודה שקנה את הטיוטה שעובדת על חשמל, בוודאי לא צעד הגיוני כלכלית אבל הוא משוגע לדבר.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

• תוכן חדש...