Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנשים שומרים על רכב אספנות בשביל הכיף ולא בשביל להרוויח מהמכירה שלו, כך שהערך האספני לא מעניין.

אם אתה רוצה להשתמש באחת המכוניות לעבודה מהצד, כדאי מאד שתעשה לה ביטוח.

דווקא את הרכב היפה יותר שאתה רוצה לשמור לאספנות כדאי לבטל את הביטוח, לכסות ולחנות במקום מקורה ומרוצף (לא אדמה חשופה) ולהניע מדי שבוע + סיבובון קטן בחניה עד שיגיע לגיל אספנות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם כבר זמן מה שהרכב הנאה מבין ה2 עומד בצד ומונע פעם בשבועיים(נכון להיום עדיין יש טסט וביטוח אך הם לא יחודשו).

שאלתי רק דבר אחד מדאיג אותי-התיישנות הדלק.

במידה ולוקח לי כחצי שנה לצורך 30-40 ליטר של דלק עם הרכב, לטווח הארוך הדלק לא יאבד מתכונותיו ויעשה לי בעיות בקרבורטור?

יש צורך להשתמש במייצב?

אולי כדאי שאוודע שהמיכל לא יורד מחצי ?

מה דעתכם?

פורסם

נסיון עם פיאסטה שנת 87 שהנענו לפני כמה ימים לאחר 5 חודשים.. חוץ מזה שההנעות היו קשות הדלק היה מאוד מלוכלך ויצא מלא עשן בבעירה.. לכן לאחר תקופה ממושכת של עמידה הייתי ממליץ להחליף את הדלק לגמרי

פורסם

העשן יצא בגלל שמן שהצטבר בצילינדרים, לא בגלל דלק. 5 חודשים זה כלום. התנעה היתה קשה כנראה בגלל צינורות דלק יבשים ואוויר במערכת, גם לא בגלל דלק.

מניסיון שלי עד שנה לא קורה לדלק שום דבר, האוטו מניע ועובד רגיל. לגבי תקופה יותר ארוכה לא יודע.

מה שכן, רכב שמניע פעם בשבועיים לכמה דקות לא יצרוך 30 ליטר דלק בחצי שנה .יצרוך הרבה הרבה פחות.

פורסם
העשן יצא בגלל שמן שהצטבר בצילינדרים, לא בגלל דלק. 5 חודשים זה כלום. התנעה היתה קשה כנראה בגלל צינורות דלק יבשים ואוויר במערכת, גם לא בגלל דלק.

מניסיון שלי עד שנה לא קורה לדלק שום דבר, האוטו מניע ועובד רגיל. לגבי תקופה יותר ארוכה לא יודע.

החכמתי

5 חודשים עברו מההנעה האחרונה, שבה נעשתה נסיעה של דקות ספורות, כך שהרכב עומד כפי שהוא סביב שנה..

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לעונים בהקשר לנושא, אז פעם בשבועיים זה מספיק?

מספיק לכל המערכות שימוש של כ10-15 דקות, מזגן, אורות, גיר, קלא'ץ, תרמוסטט, משאבת מים......

?

פורסם

מתוך סקרנות... אתה באמת צריך את הרכב מהעבודה ? אם הוא משמש אותך רק לנסיעות כחלק מהעבודה אתה יכול לבקש מהמעסיק להשאיר את הרכב בחברה בסוף היום וככה גם לחסוך עלויות של שווי רכב בשכר.

• תוכן חדש...