Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי אקסנט 2008 וכשאני מאותת עם הוינקרים יש רעש מוזר והאיתות לא עובד. כשאני לוחץ על המשולש הזהרה - האיתות פתאום עוב - מוזר!

המוסכניק בדק את הממסר - תקין, הוא הוציא את ידית האיתות ושם ספרי מגעים - זה שיפר אבל בקצת, ואחרי חודש זה החמיר שוב.

חוץ ממסר וידית איתות, אני מבין שיש גם רכיב שנקרא אוטומט.

אני לא מוצא כזה רכיב באתרים של הספקים או באיביי - מישהו יודע איך קוראים לזה באנגלית?

הייתי רוצה לדעת כמה הוא עולה ומה יש לפרק בשביל להגיע אליו.

תודה מראש!

פורסם

אכן זה שיפר, ולכאורה נראה שהידית היא הבעייתית אבל יש קטע מאוד מוזר שם. כשאני מאותת והאיתות לא עובד, אני מייד לוחץ על הכפתור של ה4 וינקרים ומשחרר אותו מיד - באם! האיתות חוזר לעבודה.

בגלל זה אני חושב שיש שם איזה קונטרולר או איזה כרטיס אלקטרוני שאותו דווקא יש להחליף.

פורסם (נערך)

הבעיה כנראה בכפתור של החירום.

כאשר הוא לחוץ הוא סוגר מעגל לכל המאותתים, וכשהוא לא לחוץ הוא סוגר מעגל לידית.

אם זה קורה גם כשאתה מאותת ימינה וגם שמאלה זה עוד יותר מחזק את התקלה בכפתור שלא סוגר מעגל.

ידית תעשה תופעה לרוב רק לאיתות של צד אחד.

אם האוטומט וינקר היה תקול ה 4 חירום לא היה עובד בכלל עם אותה תופעה.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם

אוקיי קלעת בול!

פתחתי את הפאנל של הדאשבורד, הגעתי לכפתור חירום - פרקתי אותו מהמחבר, ניקיתי קצת והחזרתי ועכשיו הכל עובד מצויין.

שלב הבא הוא להזמין כפתור באינטרנט ולהחליף.

תודה רבה!

• תוכן חדש...