Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

מתעתד למכור את הקקטוס שעקצה אותי ולהחליף לרכב אמיתי.

בתחילה שקלתי לחזור לצ'מפיון עם ג'טה או אחת הסקודות המשפחתיות ברמה העממית.

הגעתי לסוחר שהציע לי שברולט קרוז 1.4טורבו שנת 2015 עם כ15 אלף ק"מ במחיר מאוד אטרקטיבי לטריידאין.

ולשאלתי...

אין לי שמץ של מושג מה הסיפור עם שברולט, אשמח לקבל חו"ד של בעד ונגד, חוזקות וחולשות.

אני מחפש רכב אמין, חסכוני וזול בטיפולים השוטפים עם ק"מ אם יש הצעות נוספות זה יהיה נפלא

עריכה: ללא יונדאי, ללא הונדה, ללא מיצובישי ובאופן כללי פחות בקטע של רכבים מפלסטיק.

בתודה מראש

עריכה אחרונה על ידי booki222
פורסם

קרוז רכב מאוד לא סחיר, גם נמכר הרבה בערוצי 0 ק"מ, כולל דגם חדש. טיפולים אפשר לבדוק באתר של יבואן, כולל מחירים. אצלי( 1.4t), ב 80% עירוני, כולל מזגן קבוע, אוכל 1 ל 10, ביום טוב. תקלות לא היו כלל.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם (נערך)

קרוז 2015 ספג כמעט את רוב ירידת הערך, דגם הטורבו סחיר יחסית בטח לעומת האטמוספרי.

אמינות טובה יחסית, מנוע חזק, מאובזר טוב.

בסך הכל רכב כמעט חדש במחיר נמוך בזכות האטמוספריות הבעייתיות שהיו כאן בשנים הראשונות.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם
סתם מסתקרן לגבי הקקטוס,מה לא אהבת ברכב?

חלש. איכות חומרים ירודה. מנוע 3 צילינדרים רועד ורועש. אין חלונות מאחורה.

פורסם

יש לוודא שבוצעו ברכב כל הטיפולים לפי הספר, מנוע הטורבו רגיש ולא סלחני להזנחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בוא נתחיל מהטוב - הקרוז 1.4 היא הקרוז הכי מוצלחת.

מפה כבר הכל מתדרדר.

גם בדגם הזה הקרוז עדיין בעייתית. אני מכיר 2 בעלים של רכבים כאלו שהרכב שלהם עלה על גרר שהיה בן פחות מחצי שנה. באחד המנוע התחמם ולשני צצה בעיה בבלמים.

הרכב לא סחיר, אבל זה לא מרגש.

אתה חייב לחשוב טוב עם עצמך אם אתה לא הולך מהפח אל הפחת.

בנוסף, הסוחר לא פראייר ולא יודע בדיוק מה העסקה - אבל תבדוק טוב שהקרוז הזאת לא רכב משוקם.

• תוכן חדש...