Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 206XS מתיווך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

ביררתי בסוכנות תיווך וטרייד אין לגבי מכונית פג'ו 206XS שנת 2001 (נפח מנוע 1600),

גיר רגיל, 3 דלתות, יד שניה (שתי הידיים מפרטי), 105,000 ק"מ, ללא תאונות,

חלונות חשמל, הגה כוח, נעילה מרכזית, מזגן, חישוקי מגנזיום וטסט עד ה-11.5.

המוכר טוען שהמחירון לרכב הזה הוא 63,000 - והוא מעוניין לקבל עליו 57,000.

כרגע בדקתי במחירון "דיסקברי" באינטרנט, להעריך את מחיר המחירון של הרכב,

והתוצאה עמדה (לאחר שקלול של ממוצע חריג של 25,000 ק"מ לכל שנה וקנייה ממשרד "טרייד אין") על מחיר של 65,000 שקלים.

האם ישנם דברים המעוררים חשד בעסקה הזאת ?

האם אתם חושבים שהעסקה כדאית ?

אשמח לשמוע תגובות והצעות בכל נושא.

בהתאם לשקולים, אני מחר אולי אגש למשרד הטרייד אין ואראה את הרכב במו עיניי,

ועד אז - אני ואתם נאלץ להסתפק בתמונת הרכב בלבד.

תודה לכולכם ויום טוב !

peugeot-189.jpg

מחירון.JPG

פורסם

לא ציינת זאת, אבל על פי מיטב הבנתי הרכב הוא משנת 2001.

ב2001 יובאו שני דגמים של הxs. אחד עם 110 כ"ס החל מפברואר 2001, והשני עם 90 כ"ס עד פברואר 2001. יש הבדל במחירון לוי יצחק (שהוא המחירון שלפיו נסגרות רוב העסקאות+חברות הביטוח פועלות לפיו) בין שני הדגמים. כעקרון, אני מציע לך למתוח קצת את התקציב (במידה ואתה יכול) וללכת לכיוון ה110 כ"ס, שלו יש תוספות רבות (ודומות למפרט של הג'י טי איי) שלא קיימות בדגם ה90 כ"ס (שדומה למפרט של ה1.4).

כתבתי לך בשרשור אחר ואני כותב לך שוב, יש הרבה 206 בשוק. נסה לחפש אחת עם נתוני פתיחה טובים יותר (קילומטראז' ).

יובל.

פורסם

לגבי השנה - צודק.

שכחתי, הזכרת - והוספתי. :-)

ולגבי הכ"ס (90 ו-110) - לקחתי בהחלט לתשומת ליבי את המידע השימושי,

ואבדוק במחירון לוי יצחק אם אכן אני מסוגל למתוח את התקציב בעניין.

בכל מקרה,

אני אחכה מחר ללוח הרכב שיתפרסם בעיתונים, ובמקביל אבדוק (אולי) את הרכב הזה בסוכנות.

אני מודה, מודה, מודה לך,

ושיהיה לך ולכולם פה סופ"ש נהדר.

עומר.

(ואגב - מה דעתכם על הצבע של המכונית?)

• תוכן חדש...