Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המון תודות, אדם!

:shock:

הייתי כ"כ מבואס שלא היה לי זמן לקפוץ לתערוכה...

עשית לי את היום!

:-)

אוף טופיק: איכות מצויינת, איזו מצלמה זו ?

אם ככה, אז אני שמח.

המצלמה שצילמתי בעזרתה את התמונות היא מצלמה בסיסית של SONY.

הדגם הספציפי הוא- Sony Cyber-Shot 3.2 . כמובן שצילמתי באיכות הכי גבוהה (3.1 מגה פיקסל).

היו לי כמה בעיות איתה-

א. היא לא הצליחה לפקס אובייקטים קרובים.

ב. הייתי צריך להתרחק מהרכב המצולם בשביל שהוא ייכנס לתמונה.

B00008MZ0B.01.LZZZZZZZ.jpg

כפי שכבר כתבתי צילמתי בערך 300 תמונות עם מצלמת הפילמים שיש לי-

CANON EOS 33, עם עדשה 28-105מ"מ. קניתי את המצלמה הזאת לפני שנתיים לערך, והיא אף פעם לא איכזבה. תמונות באיכות מעולה.

שתי הבעיות שהיו לי במצלמה הדיגיטלית פשוט לא קרו במצלמת ה-CANON, יכולתי לפקס מכל מרחק ולקבל תמונות ברורות מאד. אבל בעצם אין כל כך מה להשוות.

ARCA9357A007.jpg

אדם.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קטנה קטנה אבל מוציאה תמונות לא רעות בכלל...!

שוב, תודה!

נ.ב.

בעליה הגאים של EOS 300D :wink:

ופריק של צילום... חי בסרטים שיורשה לי ביום מן הימים לצלם באחד האימונים... :lol:

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

פורסם

מטורף אחי המכוניות באמת פצצות.....

מקווה שנהניתה שם:-)

תגידו ה ווירון לא בייצור סידרתי נכון??זה בגלל המחיר שלה או פשוט בגלל בעיות בצמיגים או דברים כאילה שהיא לא מספיק בטוחה למהירויות הגבוהות??(ככה שמעתי)

פורסם
מטורף אחי המכוניות באמת פצצות.....

מקווה שנהניתה שם:-)

תגידו ה ווירון לא בייצור סידרתי נכון??זה בגלל המחיר שלה או פשוט בגלל בעיות בצמיגים או דברים כאילה שהיא לא מספיק בטוחה למהירויות הגבוהות??(ככה שמעתי)

הייצור הסדרתי אמור להתחיל בתחילת ספטמבר 2005.

*באוקטובר 1999 הציגו לראשונה את הויירון בתערוכת המכוניות בטוקיו. לויירון היה אז מנוע W18 המייצר 555 כוחות סוס.

*בשנת 2000, בתערוכת המכוניות בפאריז, הוצגה גרסה חדשה לויירון, בעל מנוע W16 עם 4 מגדשי טורבו.

*באביב 2001, פולסוואגן מודיעים שהויירון תגיע לייצור בשנת 2003, עם 987 כוחות סוס.

*בשנת 2002, עוד נתונים מתקבלים: קלאץ' כפול, שבעה הילוכים, 3.0 שניות מ-0-100 קמ"ש, מהירות מירבית של 403 קמ"ש, ומחיר של מיליון יורו ליחידה.

*בקיץ 2003, הדגם המוכן לכאורה (נסיוני) מפגין את יכולתיו במסלול מירוצים, אך מתגלית תקלה חמורה במכונית. ברנד פישטסריידר, מנכ"ל פולסוואגן, מבטל את מסיבת העיתונאים בה אמורה הייתה הויירון להיות מושקת באופן רשמי ולהתחיל בייצור הסדרתי, ובאותה נשימה מודיע שהמכונית תהיה מוכנה באביב.

*2004, השקת הויירון נדחתה לשנה נוספת בגלל מה שכונה "ענייני איכות". לקראת סוף שנת 2004, בוגאטי שיחררה נתונים ותמונות (בזמן מבחנים) של הויירון.

*2005, הייצור מיועד להתחיל בספטמבר.

אדם.

• תוכן חדש...