Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ג'אז - גולף - A3 - מה עדיף כרכב משפחתי שני קטן המתאים ל2 ילדים וכסא תינוק?

יש מקום בו ניתן להשוות ביניהם על כל המשתמע?

תודה

פורסם

הונדה ג'אז הוא רכב סופר מיני, הגולף וa3, הם קטגוריה מעל, רכב לשלושה ילדים, קח את התקני הריסון ותבדוק בסוכנות, אף אחד לא יכול להגיד לך איך יכנסו התקני הריסון שלך לרכב. בתור רכב, הגולף והאודי הרבה יותר מהנות לנהיגה.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם
ג'אז היא לא משפחתית.

מה זה משנה מה שם הקטגוריה, יש כאן דרישה ברורה לסוג שימוש:roll:

A3 - אין סיבה להעדיף אותה. היא יותר יקרה ולא יותר מרווחת מהגולף.

לפחות מבחינת רוחב, הג'אז לא פחות מרווחת מהגולף.

אם הילדים + הכסא תינוק נכנסים, צריך להגיע לסוכנות ולבדוק.

אם מדובר ברכב לנסיעות עירוניות, אני חושב שהג'אז עדיפה. מוניטין האמינות עדיף, הראות לכל הכיוונים נוחה והחסרונות שלה לעומת הגולף (ביצועים, מנוע, איכות חומרים בפנים) פחות חשובה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הג'אז מרווחת מאוד בשביל רכב קטן, בעיקר במרווח הרגליים, אבל הספסל האחורי הוא צר יותר, וזה בלתי אפשרי להכניס 2 בוסטרים וכיסא תינוק, לספסל האחורי, לדעתי, התמחור של ההונדה קרוב מידי למכוניות מקטגוריה מעל, שמציעות יותר.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

1. בדקתי מידות של גולף מול ג'אז. לא מצאתי מידות ספסל אחורי של הגולף, אבל מבחינת רוחב הפנים, הג'אז אפילו כמה ס"מ יותר מרווחת.

2. אנחנו לא יודעים אם הילדים צריכים בוסטר...

3. מה המכוניות "מעל" מציעות יותר, השאלה היא - האם זה רלוונטי לשימוש?

למשל, אם הג'אז קצרה יותר, זה רק יתרון בחיפוש חניה (אם רלוונטי).

מה שצריך זה להתאים את הרכב לצרכים ספיציפיים, לא לנסות להשיג את התמורה הטובה ביותר לכסף "בכללי".

פורסם

תודה, מה הכוונה לקטגוריה מעל? איזו הונדה יש בקטגוריה מעל? בפועל מה ההבדל ביניהן שבגינו הם בקטגוריות שונות.

הגולף מרווחת מהג'אז?

מבחינת עלות תחזוקה (טיפולים בעיקר), מה ההבדל ביניהם?

תודה על העזרה, חברים.

פורסם

אל תתייחס לקטגוריות. זה בכלל לא משנה. הג'אז עקרונית מוגדרת "סופר מיני" למרות שמבחינת מרווח פנים היא מרווחת כמו גולף, שמוגדרת "קומפקטית" (קטגוריה מעל).

מבחינת עלויות תחזוקה במוסך, אני לא יודע. שווה להתקשר ולברר כמה עולים טיפולים (וביטוח!). לגולף טכנולוגיה מתקדמת יותר ומוניטין אמינות פחות טוב (בייחוד הגיר).

מבחינת צריכת דלק, הג'אז מעט יותר חסכונית.

לדרישות שפירטת הג'אז לא פחות מתאימה מהגולף, וכמובן... היא זולה יותר.

בתקציב על הג'אז הייתי בודק סיטרואן קקטוס אוטומטית.

אני חושב שזו התמורה הכי טובה לכסף היום.

למעשה, קשה לי לחשוב על סיבה טובה להעדיף את ההונדה...

פורסם

הקקטוס נראית הרבה יותר גדולה. המטרה היא לרכוש רכב כמה שיותר קטן, אך עדיין יכיל 2 ילדים וכסא תינוק בנוחות מאחורה.

פורסם
הקקטוס נראית הרבה יותר גדולה. המטרה היא לרכוש רכב כמה שיותר קטן, אך עדיין יכיל 2 ילדים וכסא תינוק בנוחות מאחורה.

ההקקטוס לא יותר גדולה מגולף.

היא ארוכה מהג'אז ב-16 ס"מ באורך.

נ.ב. רק תיזהר, כי היא כ"כ נחמדה לנהיגה, שבסוף היא תהפוך למכונית העיקרית...

פורסם

לגבי אמינות, אי אפשר לדעת. הקקטוס מכונית די פשוטה עם רכיבים ותיקים, שאני לא מכיר מחלות ידועות שלהם.

לגבי פינוק, היא מכונית ה-רבה יותר מפנקת. המושבים נדיבים, המתלים רכים, תא הנוסעים מרווח מלפנים ומואר. הג'אז בהשוואה משמימה.

אתה יכול למצוא הרבה מידע על הקקטוס בפורום.

• תוכן חדש...