Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על ללא טרייד אין.

מקדמה תלויה בך (לדעתי המינימום הוא 7000) יותר מקדמה משמע פחות כל חודש לשלם.

אני ביקשתי עם 20 אלף מקדמה, לחמש שנים ייצא לי בסביבות ה 1200 ומשהו שקלים ואחרי 5 שנים לשלם את היתרה של 44 אלף שקל.

סה"כ בחישוב גס יוצא בסביבות ה 136 אלף שקל.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מדובר על ללא טרייד אין.

מקדמה תלויה בך (לדעתי המינימום הוא 7000) יותר מקדמה משמע פחות כל חודש לשלם.

אני ביקשתי עם 20 אלף מקדמה, לחמש שנים ייצא לי בסביבות ה 1200 ומשהו שקלים ואחרי 5 שנים לשלם את היתרה של 44 אלף שקל.

סה"כ בחישוב גס יוצא בסביבות ה 136 אלף שקל.

תודה רבה!

כפיר הג'ינג'י

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מחיר מעולה. אני מניח שזה ללא טרייד אין

כמה מקדמה? כמה יוצא כל תשלום?

שלום כפיר

הבנתי שהזמנה את הנירו לבסוף

גם אנחנו הגענו להחלטה להזמין

היינו בבוקר בסוכנות בפ״ת

המחיר אותו מחיר כמו בסוף 2017

והתקנת איתוראן חינם

הבעיה היא שהם מציעים את הדגם עם המפתח

ואני רוצה keyless.

טוענים שהמחיר לא תקף על keyless שיגיע רק עוד שלושה חודשים לראשונה. (בולשיט אם תשאל אותי)

אשמח לדעת מאיזו סוכנות בסוף הזמנת (אפשר גם את הטלפון של הנציג מכירות בפרטי אם בא לך)

על מנת שאוכל להזמין את הדגם ללא המפתח בהספקה הכי מהירה שאפשר.

אציין שבסוף דצמבר אמרו לי שהמלאי יהיה רק בסוף פברואר

ועכשיו איכשהו פתאום יש להם מלא רכבים במלאי בצבעים מסויימים.

ורק עם מפתח פיזי.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

לי נאמר היום בסוכנות בראשל"צ שהרכב יגיע עם כניסה והנעה ללא מפתח לרכישה פרטית בעוד שאת הרכבים שיש במלאי עם מפתח יפנו לליסינג.

פורסם
שלום כפיר

הבנתי שהזמנה את הנירו לבסוף

גם אנחנו הגענו להחלטה להזמין

היינו בבוקר בסוכנות בפ״ת

המחיר אותו מחיר כמו בסוף 2017

והתקנת איתוראן חינם

הבעיה היא שהם מציעים את הדגם עם המפתח

ואני רוצה keyless.

טוענים שהמחיר לא תקף על keyless שיגיע רק עוד שלושה חודשים לראשונה. (בולשיט אם תשאל אותי)

אשמח לדעת מאיזו סוכנות בסוף הזמנת (אפשר גם את הטלפון של הנציג מכירות בפרטי אם בא לך)

על מנת שאוכל להזמין את הדגם ללא המפתח בהספקה הכי מהירה שאפשר.

אציין שבסוף דצמבר אמרו לי שהמלאי יהיה רק בסוף פברואר

ועכשיו איכשהו פתאום יש להם מלא רכבים במלאי בצבעים מסויימים.

ורק עם מפתח פיזי.

היי, לא יודע מי אמר לך בסוכנות קיה פתח תקוה שהרכב יגיע עם הנעה במפתח, אבל אני הזמנתי משם את קיה נירו ולאחרונה אמרו לי משם שהרכב שאמור להגיע אלי בינואר, יגיע עם הנעה ללא מפתח. כך גם הבנתי מאנשים אחרים שהזמינו את הנירו בסוכנויות אחרות של קיה.

פורסם

איש מכירות שטען בכל תוקף שהמלאי של ה KEYLESS יגיע רק בסוף מרץ.

אמרתי לו שזה לא הגיוני. אבל לפי הנימה שלו הבנתי שהם כאילו נתקעו עם מלאי קיים שכולל מפתח.

שוחחתי עם נציג מסניף אחר שלהם והוא אמור לחזור אליי לגביי הימצאות מלאי של הרכב ללא מפתח ולעדכן אותי מתי הכי מהר ניתן לקבלו.

אני מקווה שיהיה בינואר את הרכב הנ"ל עם הצבע שהאישה רוצה.

תודה.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם
איש מכירות שטען בכל תוקף שהמלאי של ה KEYLESS יגיע רק בסוף מרץ.

אמרתי לו שזה לא הגיוני. אבל לפי הנימה שלו הבנתי שהם כאילו נתקעו עם מלאי קיים שכולל מפתח.

שוחחתי עם נציג מסניף אחר שלהם והוא אמור לחזור אליי לגביי הימצאות מלאי של הרכב ללא מפתח ולעדכן אותי מתי הכי מהר ניתן לקבלו.

אני מקווה שיהיה בינואר את הרכב הנ"ל עם הצבע שהאישה רוצה.

תודה.

מוזר. עם מי דיברת בסוכנות בפתח תקוה? דיברתי עם בחור בשם ליאור שטען שהוא מנהל אולם התצוגה, אמר לי שהרכב יגיע כבר מעכשיו עם הנעה ללא מפתח. בכל מקרה, זה כל כך קריטי לך העניין הזה, זה מה שמפריד בינך לבין קניית הרכב עכשיו? נכון שאין סטארטר רגיל ולכן זה קצת מיותר להניע עם מפתח, ונכון שבחו"ל הרכב מגיע עם הנעה ללא מפתח. אבל לדעתי זה קצת שולי לעומת כל היתרונות שיש ברכב הזה. אם הרכב שהזמנתי יגיע עם כפתור ההתנעה זה יהיה מעולה אבל גם אם לא, לא נראה לי ששווה להמתין עוד לפחות חודשיים, כפי שאתה אומר, כדי לקבל את הדגם עם ההנעה ללא מפתח. אגב אני הבנתי שהרכבים שמגיעים בינואר הנוכחי מגיעים באונייה שהגיעה עכשיו, לא מדובר על רכבים שכבר היו להם במלאי מחודשים קודמים.

פורסם

דיברתי כבר עם סוכנות אחרת בהמלצתו של כפיר.

אם הכל יעבור תקין אזמין שם. שם טוענים שהאספקה יכולה להיות עוד שבועיים שלוש (תלוי בצבע הרכב) וללא מפתח.

וכן, זה קריטי האמת. לא רואה טעם לשלם על משהו פחות טוב באותו המחיר.

ואני לא אוהב שמשקרים. לא אנקוב בשמות אבל איש המכירות שיקר לי וחבל שהפסיד לעצמו מכירה בגלל זה.

באמת שלא יודע מה גרם לו להגיד לי את מה שהוא אמר לי. אולי מחוסר ידע. (שזה מעצמו לא תקין)

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם
דיברתי כבר עם סוכנות אחרת בהמלצתו של כפיר.

אם הכל יעבור תקין אזמין שם. שם טוענים שהאספקה יכולה להיות עוד שבועיים שלוש (תלוי בצבע הרכב) וללא מפתח.

וכן, זה קריטי האמת. לא רואה טעם לשלם על משהו פחות טוב באותו המחיר.

ואני לא אוהב שמשקרים. לא אנקוב בשמות אבל איש המכירות שיקר לי וחבל שהפסיד לעצמו מכירה בגלל זה.

באמת שלא יודע מה גרם לו להגיד לי את מה שהוא אמר לי. אולי מחוסר ידע. (שזה מעצמו לא תקין)

לא הבנתי מה הקשר למאיזו סוכנות אתה מזמין. בכל מקרה הסוכנות מקבלת את הרכב מהמרכז של קיה איפשהו בארץ. אז אם הגיע לארץ דגם ללא מפתח, אותו תקבל. אני בכל מקרה ממתין שיחזור אלי שוב מנהל המכירות שדיברתי איתו.

פורסם

אין קשר מאיפה ההזמנה.

סתם הפריע לי שמנסים לדחוף משהו שהוא לא נכון.

ועוד בשקר.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם
העיקר שהסתדרת

כפיר, אשמח אם תוכל לענות לי להודעה הפרטית ששלחתי לך.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

• תוכן חדש...