Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כאשר אתם נוהגים ולא לוחצים על הגז או על הברקס, איפה רגל ימין שלכם ממוקמת?

זאת אומרת על הרצפה ליד הדוושת או בהיכון על אחת מהן?

אני לא מסוגל לשים את הרגל על הרצפה, אני מפחד שמצב חירום הרגל לא תגיע לדוושה הרצויה ובמקום ברקס אני אלחץ על הגז ולכן היא תמיד מונחת בלי ללחוץ על הדוושות(או הגז או הברקס בהתאמה).

מה אתם עושים ומה יותר ממולץ?

(השאלה מתייחסת למצב שבקרת השיוט לא מופעלת )

עריכה אחרונה על ידי פול_טריילר
פורסם

אני דווקא או על הדוושת הגז או על הברקס מבלי ללחוץ עליהן, פשוט מאוד אם אני בירידה או בסיטואציה שהכביש מלא זה על הברקס

אם הכביש פנוי ולא אצטרך לבלום מתישהו זה על הגז.

פורסם

שבקרת שיוט עובדת ויש נסיעה ארוכה ללא תנועה - על הרצפה מול הדוושות.

בנסיעה רגילה - על דוושת הבלם, או לחלופין על דוושת הגז אם אין תנועה כבדה.

פורסם

אני שם את הרגל בתא כפפות.

וברצינות, אין מה לפחד, כולם נוהגים כך. הסיכוי שלך להתבלבל גדול יותר אם תחזיק את הרגל ב"היכון".

פורסם

אין דבר כזה רגל שלא מונחת על הגז או על הברקס. העקב שלך צריך להיות על הרצפה וכרית כף הרגל על אחת משתי הדוושות. כמובן שאם אתה לא מאיץ, הרגל צריכה להיות מעל הברקס. תחשוב שבבלימת חירום מ100 קמ"ש, מיקום הרגל שווה לך 10 מטר של מרחק עצירה, בערך - שזה בקלות ההבדל בין תאונה לעצירה ללא פגע.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בנסיעה עם בקרת שיוט הרגל על הרצפה. במידה ואני מזהה משהו מרחוק אני קודם מבטל את בקרת השיוט עם הכפתור, נותן לרכב להאט בעצמו ותוך כדי מעביר את הרגל מעל הברקס (במידה וצריך ללחוץ אז לוחץ).

בנסיעה רגילה העקב על הרצפה והרגל מונחת על אחת הדוושות.

Peugeot 208 GTI 2014

פורסם

בהתגלגלות בתנועה תמיד בהיכון על ברקס

עם בקרת שיוט כשתנאי הדרך מאפשרים לצפות מרחוק מאוד התרחשויות - על הרצפה קרוב לדוושות

פורסם

אצלי זה תלוי בסיטואציה. אם נניח זו גלישה והתנועה לא כבדה, אז על הגז. אם מדובר בירידה, או תנועה כבדה יותר, או שנראה שהרכב/ים לפני הולכים לבלום, אז על הברקס.

זה מאוד גמיש בסופו של דבר, אני לא ממש חושב על זה, אלא פועל באופן טבעי שכזה. בכל מקרה הרגל תמיד על אחת משתי הדוושות.

אם אני ברכב עם בקרת שיוט, והיא מופעלת, אז על הגז.

!AWDSOME

פורסם

אם הרגל לא לוחצת על אחת הדוושות, או שאתה בעצירה קצרה/גלישה במישור - מה שמאפשר להוריד את הרגל מהברקס בגיר ידני. באוטומט לא רלוונטי - הרגל תמיד, תמיד, תמיד, תן לי לחזור על זה: תמיד. נחה על דוושת הבלם. תמיד. ב"קואוסטינג" (שיוט בלי גז), בהתגלגלות לרמזור, עם בקרת שיוט, כשאתה מקבל מצ**ה, כשאתה מתאפר, מכין קפה או מתגלח, תמיד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...