Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולכם,

בשבועות האחרונים כאשר מזג האוויר השתגע ובמקום גשם וקור אנו מרגישים את תחילת האביב, אני מוצא את עצמי מפעיל מזגן ac במקום אוורור קריר.

אני לא מעוניין להפעיל מזגן אך הפעלת האוורור בלבד, פשוט לא מספיקה על מנת להשרות אווירה נעימה בסביבת הרכב, גם אם הטמפרטורה על Lo

אם אני פותח חלונות, רעשי הכביש שחודרים לסלון מאוד מפריעים ברמה של צורך להגביר את הרדיו. ולכן אני משתדל שלא לפתוח חלונות ואז תחושת המחנק מחייבת להפעיל מזגן.

כיצד הייתם ממליצים להתמודד עם המצב?

הרי לא הגיוני שמערכת הקירור ברכב שעבר 8k בלבד ב9 חודשים תהיה תקולה

תתייחס לאחר כפי שהיית רוצה שהאחר יתייחס אליך :wink:

פורסם

זה מה יש בכל רכב.

אני לא בטוח, אבל יכול להיות שזה קשור לזה שתעלות אוורור עוברות במקומות חמים, כמו תא מנוע, קיר האש ודשבורד.

תפעיל מזגן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה הקשר?

אתה חושב שזה מאוורר תקרה בסלון שלך?

הרכב נמצא בשמש, החלונות משמשים קולטי חום מעולים והסלון הפנימי עם כל הפלסטיקה השחורה מסביב פשוט מחמם את הרכב.

תדליק מזגן.

פורסם

מצב נורמלי לגמרי. כשהטמפרטורה החיצונית בסביבות 19-20 מעלות ומעלה (ביום שמש בהיר - עוד פחות מכך), אויר חיצוני בלבד כבר לא מספיק כדי לשמור על טמפרטורה נעימה בתא הנוסעים. המספרים כמובן סובייקטיביים ומשתנים מאדם לאדם ומרכב לרכב.

חזיר דיזל

פורסם

כמו שאמרו. זה בדיוק כמו להדליק מזגן בבית על אוורור ללא מדחס, שום דבר לא מצנן את האוויר בדרך אליך.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

מצב תקין. כל עוד אינך מפעיל את מדחס המזגן האוויר מתחמם בדרכו לתא הנוסעים וסופח חום בדרך.

במונדאו, יש ספיחת חום (HEAT SOAK) של תעלות היניקה ובמידה ונסעת זמן מה, עצרת או בעצירה ממושכת, האוויר מתחיל להתחמם מתא המנוע ומהחום הנפלט לאיזור היניקה וגם אם בחוץ יש 20 מעלות (לכאורה, קר), זה לא מספיק וצריך להגביר את מהירות היניקה או להתחיל בנסיעה.

קשור לעיצוב הרכב ומיקום התעלות.

הפעל את המיזוג/AC.

• תוכן חדש...