Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת התפקיד שלי אני צריך לנהל תיקי לקוחות ובמקביל גם לשווק מוצרים. הלקוחות יכולים גם להגיע ל-200 במספר.

אני כרגע מתנהל בצורה הפשוטה של מחברת ועט אבל לאט לאט אני מתחיל לטבוע ומרגיש הרבה פעמים שאני שורף מלא זמן על עבודות כפולות.

חבר הציע לי לעבוד עם אקסל, אבל אני ממש בור בכול הנוגע אליו. האם יש לכם רעיון לתוכנה טובה על מנת לארגן את הנ"ל? או באופן כללי רעיונות ?

פורסם

יש המון כלים לCRM יעיל

אישית אני משתמש באקסל, אבל יש כלים יותר מוכווני מטרה.

תתחיל בלגגל, ובטח יש פה שיצליחו לסקור עבורך את הפתרונות המובילים.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מערכת CRM טובה תהיה פתרון שיוריד לך את העומס בצורה משמעותית ויאפשר לך לספק ביצועים יותר טובים.

מערכות כאלו גם יכולות להתהדר בשליחת ס.מ.ס/מיילים אוטומטיים כמו תזכורות לשירותים מסויימים (טיפול חודשי או קניה של חומר מתכלה או מבצעים והצעות מסויימות).

פורסם

הכלי הוא משני פה. יש כל מיני כלים, וגם אקסל יכול לעשות את העבודה טובה יותר (ואני נגד אקסל, בגלל שדברים נמחקים בטעות קלות, ואתה לא תדע). מה שכן, וואזאפ זה אסון לניהול לקוחות ותקשורת מול לקוחות. לא להסתמך על זה בכלל. זו דרך מצויינת ללכת לאיבוד, כשהלקוח ידוע שראית, ואתה בכלל שכחת (כלומר, יש אנשים שזוכרים הכל תמיד, אבל אלו לא צריכים מערכות...).

מה שצריך, קודם כל ולפני הכל, זה להגדיר את מאפייני הלקוח, תהליכי שירות, והסטנדרטיים שלהם, ואיזה מידע אתה צריך ומתי.

מישהו שיישב איתך איזה שעתיים ויגדיר את תפיסת השירות שלך, מבחינת מערכת המידע. אח"כ שילווה אותך קצת, וייראה דברים שאתה לא ניתחת נכון לגבי איך אתה עובד. תהליכים ומידע שאתה עושה בהם שימוש ולא הגדרת, או תהליכים שבפועל קורים אחרת ממה שאתה מספר... וזה קורה הרבה.

אח"כ שיעזור לך לחפש כלי מתאים (יש אפילו חינמיים לא רעים) או אולי שניים, בהתאם לתקציב וצרכים. העיקר זה שמידע לא יילך לאיבוד (וחשוב לבדוק איזה מידע חשוב אתה לא שומר!), לקוחות יקבלו מענה לפניות, ותהליכים שוטפים ייקרו בזמן.

חשוב להבין שכשיש לך מערכת מידע, אתה מוסיף יכולת ומשנה את איך שאתה עובד, כי יש לך כלים חדשים וטובים יותר. אתה גם תגלה דברים שלא חשבת לבדוק אותם.

בקיצור, אתה יכול לשנות לטובה את כל העבודה מול הלקוח.

שלב הבא, הוא יעזור לך להכניס את מידע, ילמד אותך לתחזק את הכלים לבד, מתוך הבנה איך הדברים עובדים. וזהו.

זה נשמע נורא מתוחכם, אבל זה לחם וחמאה לכל מי שקצת מבין במערכות מידע ותהליכים. עשיתי כמה תהליכים כאלה בחיים, אבל אני לא יודע אם יש יועצים עצמאיים שמלווים עסקים קטנים בארגון ושיטות. שווה לחפש, ולא ללכת אחרי אנשי מכירות של תוכנה זו או אחרת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...