Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם :)

אני גר בחולון בבית מקסים כבר 25 שנה.

מאחורי הבית היה בית ספר ממלכתי דתי רגיל לחלוטין, עד שלפני כתשע שנים הוחלט להפוך אותו לבית ספר תורני עם הפרדה מגדרית.

יד ביד עם זה, לצד בית הספר הוקם סניף בני עקיבא.

בשנים האחרונות המצב נהיה בלתי נסבל.

כמויות הילדים, הרעש מצפירות המכוניות בימי החול- עוד נסבל.

הבעיה היא בימי המנוחה- הרעש הבא מכיוון סניף בני עקיבא הוא לא סביר.

הסניף מפוצץ במאות אנשים בשבת בבוקר החל משבע וחצי בבוקר עד עשר, לפעמים אחת עשרה בלילה.

עיקר המעש במהלך המפגשים הם שירי מורל, צעקות צרחות וכיו"ב (דברים המאפיינים כל תנועת נוער טיפוסית ולאו דווקא דתית).

הבעיה היא שזה קורה בעיקר בימי המנוחה. כמו שציינתי, הסניף נמצא ממש מאחורי החלון שלי והתוצאה מזה היא שהשבתות שלי הפכו לסיוט לא נגמר. לא פעם קרה שאת השבת סיימתי עם כאב ראש...

אין ביכולתי לנוח באמת ביום המנוחה שלי.

היו כבר אין ספור פעמים שהיו חיכוכים ומריבות בין השכנים לבין התנועה בגלל הרעש, אבל מן הסתם שזה אף פעם לא עוזר.

ניתן לאכוף את חוק שעות המנוחה רק בשעות המנוחה (וזה רק אם המשטרה מחליטה לעזור באמת, ואם הנערים שמים משהו על מערכת אכיפת החוק במדינה- בדרך כלל לא).

מה אפשר לעשות? האם מישהו נתקל בעניין? פתרונות מעשיים לבעיה?

תודה רבה :|

פורסם

חוקית? להתקשר למשטרה עקב מפגע רעש, יבואו פעם-פעמיים, לא באמת יעשו כלום,והמצב לא ישתנה.

מצער להגיד, אבל למרות שהחוק אמור למנוע מפגעי רעש ביום המנוחה, המשטרה לא יכולים להקים שם עמדה קבועה שתפעל שבועים כדי לאכוף את זה, וברגע שהמשטרה לא שם- הרעש ימשיך.

זה מבחינה חוקית. רעיונות יצירתיים אחרים- אשאיר לשאר חברי הפורום.

פורסם

אתפלא מאוד אם בכלל יטרחו להופיע. אני פעם התלוננתי על מופע קריוקי מחריש אוזניים שהשכנים עשו על בסיס שבועי ומוקדנית במוקד של המשטרה שאלה אם יש ברשותי "מד דציבלים".

פורסם

לשים בווליום גבוהה רמקולים לכיוון שלהם של בלאק מטאל משך כמה שעות? אם זה מפריע גם לך אתה יכול להשאיר פליליסט ולצאת מהבית.

פורסם

התארגנות של מספר תושבים ופניה לעירייה, פגישה עם ראשי מחלקות רלוונטיים בעיריה וגם ראש העיר אם צריך.

אם כי מניסיון העבר (מעיר אחרת), גם זה לא ממש עוזר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

סיפור לא פשוט.

ביום שקט שהם בפעילות מחוץ למבנה תציג לקונה פוטנציאלי את

הבית.

תעשה הכל ובסוף תגיע לשורה הזו.

פורסם
אתפלא מאוד אם בכלל יטרחו להופיע. אני פעם התלוננתי על מופע קריוקי מחריש אוזניים שהשכנים עשו על בסיס שבועי ומוקדנית במוקד של המשטרה שאלה אם יש ברשותי "מד דציבלים".

כשאני התלוננתי, תמיד באו.

אולי כי אני נשמע בטלפון כאילו אם לא יבואו כאן ועכשיו, במקום מטרד רעש ימצאו את הסצנה הזאת מדקסטר, שהוא נכנס לחדר ומצא את עצמו עומד בתוך דם בגובה הברכיים. וזה טון ניירת למלא.

או שסתם הם מתפקדים לשם שינוי, בגלל שהאיזור שאני גר בו, עובר תהליך ג׳נטריפיקציה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשביל מקרים כאלה טוב שיש לך שכן פנסיונר משועמם שאין לו מה לעשות בחיים. בבניין מולי עברו לגור משפחה של ערסים ובמהלך שבוע הכניסה לבית כל יום האישה עושה ספונג'ה בליווי מוזיקה מזרחית עם כל החלונות פתוחים ובסוף השבוע ערכו חגיגת חנוכת בית עם קריוקי במרפסת עד אור הבוקר. למחרת היום היו 2 ניידות מתחת לבית שלהם (משטרה, לא פיקוח עירוני) ומאז שקט ושלווה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

מפגעי רעש בישראל זאת מכת מדינה. לדעתי איכות החיים תלויה ברעש בקשר ישיר (והפוך).

לעניין שלך, אני חושב שאתה והשכנים צריכים קודם כל להתאגד - קבוצת ווטסאפ, מיילים וטלפונים.

דבר שני, לאסוף כסף כדי לממן חוות דעת ממומחה לעניין כולל דוחות מסודרים שיש בהם תאריך שעה ועוצמת הרעש. בנוסף לתעד כמה שיותר באופן עצמאי.

שלישית, אתה והשכנים צריכים לפעול מול המשטרה כגוף אחד. נניח מחליטים שבשבת בין 8 ל 9 כולם מתקשרים לדווח על הרעש. למשטרה יהיה קשה יותר להתעלם מ 30 שיחות מאשר מ 2-3.

ארבע, לברר מי הגוף שאחראי על הסניף ולפעול מולו - טלפונים, מכתבים, פגישות.

חמש, לפעול מול העירייה/מועצה מקומית - טלפונים, מכתבים, פגישות. יכול להיות שאפשר לחייב אותם להקים קיר מיסוך.

שש, לפנות לכל גוף תקשורת אפשרי - עיתונות מקומית, חדשות מקומיות (עוד יש דבר כזה?), סרטונים בפייסבוק, "יהיה בסדר" בגלי צה"ל וכו'.

שבע, לבדוק עם עורך דין שמבין בתחום האם יש עילה לתבוע פיצוי או סילוק המפגע.

קח בחשבון שזה לא קרב קצר אלא מערכה ארוכה, והיא תדרוש זמן, מאמץ וכסף. כדאי לבחור את האנשים הנכונים לנהל את הדבר הזה, כלומר שכן עצבני במיוחד, פנסיונר שיש לו זמן ועקרונות, שכנה מקושרת בעירייה וכו'. הבנת את הרעיון.

מאחל לכם בהצלחה.

נב

יש חוק לגבי שעות מנוחה שנוגע להשמעת מוזיקה, שירה צעקות וכו בין 14-15 ומ 23 עד 6 למחרת. אני מבין שאצלך צועקים ושרים גם בין 14-15 ולכן המשטרה יכולה לחלק דוחות על סך 350 ש"ח.

בלי שום קשר, יש רמת רעש שאסור לעבור בכל שעות היום, אני לא יודע בדיוק מה הרמות המותרות, אבל גם כאן המשטרה יכולה לחלק דוחות.

מציע לך לקרוא באתר של המשרד להגנת הסביבה.

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

יש ועד לשכונה? אם לא אז להתארגן כמה שכנים שזה מפריע להם.

אפשר לפנות לעיריה כמו שכבר הומלץ, ומקביל לפנות לראשי תנועת הנוער להדברות והגעה לפשרה כך שהפעילות הרועשת תצומצם לשעות סבירות.

בשכונה של אחותי הגיעו להסכם עם שבט הצופים בנושא דומה. ברגע שיש מחוייבות מהארגון, זה מחלחל למטה למדריכים והם דואגים שהפעולות המרעישות יהיו בשעות מסויימות, וביתר הזמן מזכירים לחניכים להיות בשקט. צריך לזכור שהמוטו של כל תנועות הנוער הוא ערכים וכבוד לזולת, לפחות על הנייר. כך שהדברות היא הדרך הראשונה שצריך לנסות.

פורסם

בדיוק

דבר עם הנציג המקומי בסה"כ מדובר באירגון איכותי , רק קח בחשבון שבמקומם יכולים להגיע ילדים שישחקו שם כדורגל

אני סובל מאותה בעייה עם מגרש כדורגל מול הבית ואת אף אחד זה לא מעניין

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...