Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

bmw 545

איציק ט
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשחזרתי היום מהמכללה (ת"א) , בדרך להרצליה נחו עיני על במוו 545 חדשה ומבריקה עם נתוני האצה שלא יביישו טיל בליסטי ,מרחפת בין הנתיבים באין מפריע במהירות 160 לערך (אילן פ. כמה שאתה צודק בקשר למה שכתבת על נהגי מכוניות יוקרה ),הוא כנראה מיהר לפגישת ההנהלה שלו בכל מקרה..

ששנינו הגענו לרמזור נעמדתי מאחוריו וסיקרן אותי לדעת מי הברנש בתוך הרכב האפל.שהתחלף הרמזור לירוק הוא זינק בחוסר סבלנות ימינה להרצליה,ידעתי שזה חסר טעם ואין שום סיכוי שבעולם שאני מצליח איכשהו להדביק את הדבר המפלצתי הזה(וכך נוכחתי לדעת :-P ),אבל קיבלתי את האתגר וזינקתי אחריו בסיבוב ,טוב... לטובת ה-RS הזקנה (אבל המנוע חדש+שיפורים קלים) יאמר שהיא לא הייתה הרבה מאחוריו (2-3 מכוניות ),אבל לראות את הבן זונה שישב בפנים לא הצלחתי כך זה נמשך כמה קילומטרים הרפתי מהדוושה המשכתי ימינה והוא לתוך הרצליה,תמה איך לעזעזל מנוע כזה חזק צורך 1 ל-12 בדלק.

איציק.

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אוקיי, אז יש פה גיבוב של שטויות.

אבל יש לי שאלה, למה רצית לראות מי יושב ברכב? מה זה בדיוק היה תורם לך?

Піскун Святослав Михайлович

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...