Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משבר גיל ה30 - יש חיה כזו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רכב משומש נורמלי, כזה שיביא אותך ממקום למקום, ולא אתה אותו בעיקר למוסך, מתחיל מ50 אש"ח, שזה מתקרב לפחית מיני חדשה.
אם זו ההגדרה לנורמלי, שלא יבלה במוסך, ושיביא אותך ממקום למקום, אז ב-5000 אני קונה כזה. למעשה זה מה שעשיתי.

אם בא לך גם קצת נוחות/איכות נסיעה וכו, ב-24 אש"ח כולל טסט לשנה וישור קו יסודי קניתי לאחי מונדאו 2008 (2.3 פלנטרי, יענו אמין) סטיישן. לא חסר עוד מכוניות מודרניות נורמליות בסביבות ה-20 אש"ח.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תגובות 302
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
3600 למקיף ל-107? באלפא שלי אני משלם פחות. גם בנירו.
איתי אני מאמין שהוא התכוון חובה + מקיף שזה כבר הגיוני.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

חשבון חשמל 2900 ש''ח? אני עם שני ילדים ולא מגיע לסכומים שמתקרבים לזה.

יש לך מעבדת הידרו בבית?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
איתי אני מאמין שהוא התכוון חובה + מקיף שזה כבר הגיוני.

אכן, שוקלל כבר בפנים.

לואדים יש ניסיון אחר ממונדאו.

יש לי חברים שקנו מכוניות בk20 ובסהכ הם נהנים מאמינות טובה.

פורסם

הנסיון של ואדים זה מדור קודם של מונדאו. 2008 זה כבר הדגם החדש (08'-14').

על הדגם של 02'-07' באמת שמעתי סיפורים על חוסר אמינות. גם הדור החדש לא סובארו לאונה אבל יותר נורמלי על פניו. לפחות ב-2.3 עם התיבה הפלנטרית.

לוקו, למי מתייחסת התמונה? [emoji16]

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
החשבון האחרון של היה 2900 שקל.

של המפעל?

אצלינו יולי-אוגוסט, מזגנים 24/7, יצא 850~. בדר"כ 300-400.

זה תלוי בעיקר בדוד חשמל/רדיאטור/תנור/מייבש ועוד צרכנים כבדים שאולי אתה משתמש בהם הרבה.

ואדים, לגבי רכב,

לי יש 2 עם קרוב ל-90K ק"מ אצלי. טפו טפו טפו. שניהם יחד עלו לי פחות מ50K.

משכנתא זה קל

פורסם
של המפעל?

אצלינו יולי-אוגוסט, מזגנים 24/7, יצא 850~. בדר"כ 300-400.

זה תלוי בעיקר בדוד חשמל/רדיאטור/תנור/מייבש ועוד צרכנים כבדים שאולי אתה משתמש בהם הרבה.

ואדים, לגבי רכב,

לי יש 2 עם קרוב ל-90K ק"מ אצלי. טפו טפו טפו. שניהם יחד עלו לי פחות מ50K.

בעבודה זה 20K. בית רגיל 4 נפשות עם דוד שמש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זו אנומליה או שגרה?

א. תבדוק שקריאת השעון נכונה ולא בוצעה "הערכה".

ב. תבדוק שאף אחד לא גונב ממך חשמל.

ג. מה הילדים עושים? יש גופי חימום באמבטיה או רדיאטורים או מייבש כביסה שעובדים שעות נוספות? מתקן מים אולי? אטמור?

משכנתא זה קל

פורסם (נערך)
גרתי עם שותפה ברחובות. דירת ארבעה חדרים חדשה מהניילונים! והיה בה הכל מבחינת ריהוט ואבזור.

שילמתי 2000 שקל שכר דירה + 1000 ש"ח בחודש חשבונות ( חשמל,ארנונה,גז,מים,ועד בית, יס ונטווזין) + 1000 ש"ח בממוצע על קניות לבית (אוכל וטיפוח). סה"כ כולל הכל על הדירה 4000 ש"ח

נוסיף לזה עוד 1000 ש"ח תקציב בזבוזים לחודש על שונות . ועוד 600 שקל דלק. רק דלק. (רכב של ההורים).

סה"כ יצא לי 5600 בחודש. ונניח הרכב היה שלי ולא של ההורים אז נעלה ל6000. זה נותן לי 4000 לחיסכון. למה מעלה רק ב400 על אחזקה? כי זה יונדאי אקסנט 2006 שחוץ מטיפול 10 אלף פעם בשנה וטסט, היא לא דורשת הרבה. ונוסיף נגיד 2000 שקל ממוצע על תקלות לא צפויות מהרכב. אז 3500 לשנה על היונדאי לחלק ל12, כן, אפילו פחות מ400.

בוא נגיד אתה גר לבד ולא עם שותפים, אז עוד 2000 שקל לשכירות בממוצע.

עדיין יש לך 2000 בצד לחיסכון.

אז איך 10 נקי בחודש לא מספיק לך? רק לאלוהים התשובה.

אני לא יודע איך הצלחת למצוא דירה 4 חדרים ב-4,000 שקל ברחובות... אבל יש מציאות. כשאני בדקתי לפני מספר שנים דירות סבירות ברחובות התחילו מ-3,000 ש"ח. בבקשה דירה קטנה וישנה בחדרה - גדרה + גרוטאה בחנייה + הוצאות בסיסיות + חסכון מזערי. ואיפה לימודים מתקדמים במשוואה שלך? טיול פעם בכמה שנים? הוצאות בלתי צפויות? חס וחלילה בעיה רפואית כרונית שדורשת הוצאה קבועה לכל החיים?

אבל אתה יודע מה שים 2,000 ש"ח בצד 24,000 אלף בשנה. כעבור 10 שנים יש לך 240,000. מה תעשה עם זה? תקנה דירה 2 חדרים עם משכנתא ל-30 שנה?

ואם תכיר מישהי שרוצה ילדים ולא ממש מפרנסת אז גם את החסכון הזה לא יהיה לך.

10 נטו מספיקים לחיים סבירים ותו לא. ורוב האנשים לא מגיעים אפילו ל-10 נטו. ברוך הבא לישראל שנת 2017. סליחה 2018.

עכשיו אפשר לחזור לדיון על שהחיים נועלים אותך מכל הכיוונים בגיל 30?

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם (נערך)

אצלי 1,500 בחודשים החמים שהמזגן עובד נון סטופ. אין גם דוד שמש.

עקרונית גם באוקטובר / נובמבר - ביום יש בניה מסביב, רעש ולכלוך - חלון סגור - מזגן.

בערב אין בניה אבל בגלל שהחורף מתעכב, יש יתושים שמאוד אוהבים את התאומים - מזגן. :cry:

מזגן מרכזי ארור.

אני לא יודע איך הצלחת למצוא דירה 4 חדרים ב-4,000 שקל ברחובות... אבל יש מציאות. כשאני בדקתי לפני מספר שנים דירות סבירות ברחובות התחילו מ-3,000 ש"ח. בבקשה דירה קטנה וישנה בחדרה - גדרה + גרוטאה בחנייה + הוצאות בסיסיות + חסכון מזערי. ואיפה לימודים מתקדמים במשוואה שלך? טיול פעם בכמה שנים? הוצאות בלתי צפויות? חס וחלילה בעיה רפואית כרונית שדורשת הוצאה קבועה לכל החיים?

אבל אתה יודע מה שים 2,000 ש"ח בצד 24,000 אלף בשנה. כעבור 10 שנים יש לך 240,000. מה תעשה עם זה? תקנה דירה 2 חדרים עם משכנתא ל-30 שנה?

ואם תכיר מישהי שרוצה ילדים ולא ממש מפרנסת אז גם את החסכון הזה לא יהיה לך.

10 נטו מספיקים לחיים סבירים ותו לא. ורוב האנשים לא מגיעים אפילו ל-10 נטו. ברוך הבא לישראל שנת 2017. סליחה 2018.

קצת יותר אם אתה מרוויח קצת ריבית.

אפשר לקנות 2.5-3 חדרים במיליון ש"ח. משכנתא לכ-15 שנה.

תתחדש.

עריכה אחרונה על ידי Nemesis
פורסם

מה שבא לך.

עכשיו גם 240,000 זה לא כסף בשבילך?

אפשר לקנות אחלה דירה ב750 אלף, או להמשיך לשכור ולתת לכסף לעשות עוד כסף כדי שיהיה לך עבור:

ואיפה לימודים מתקדמים במשוואה שלך? טיול פעם בכמה שנים? הוצאות בלתי צפויות? חס וחלילה בעיה רפואית כרונית שדורשת הוצאה קבועה לכל החיים?

כן.

הם לא.

משכנתא זה קל

• אחראי פורום
פורסם
אכן, שוקלל כבר בפנים.

משוקלל אצלי יוצא 4100 לכל אחת מהמכוניות. לא יודע מה מצב התביעות שלך, אבל אם הוא תקין אז בדוק עוד הצעות.

לגבי חשמל, במקרי קיצון בחורף הגענו ל-1400-1600 (4 נפשות). בתקופות רגילות, בעיקר בקיץ, הרבה פחות מחצי מזה.

ולגבי זה שהחיים נועלים אותך בגיל 30? מעניין. כל מי שאני מכיר רק מתחיל לפרוח בגיל הזה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...