Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משבר גיל ה30 - יש חיה כזו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. אתה מוזמן לפרט מה זה "הרמה שלי".

ב. מצידי תבזבז 100K בחודש על סמים וזונות, פשוט אל תבכה שזה לא מספיק לכלום.

משכנתא זה קל

• תגובות 302
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין שום דבר מחושב ועצמאי לחיות על מים ולחם, לפתוח עיניים על כל העולם (הבן אשכרה מנהל מעקב אחרי הרכישות שלי) ולשחק אותה "תראו אותי אני יודע להסתדר על 6 אלף בחודש". אפשר גם ללמוד לחיות על 3 אלף בחודש. אז? זה חיים? תעשה לי טובה...

החיים הם הדרך לבזבוז כסף? האמנם?

כנראה קבלתי חינוך לא טוב.

פורסם (נערך)
אין שום דבר מחושב ועצמאי לחיות על מים ולחם, לפתוח עיניים על כל העולם (הבן אשכרה מנהל מעקב אחרי הרכישות שלי) ולשחק אותה "תראו אותי אני יודע להסתדר על 6 אלף בחודש". אפשר גם ללמוד לחיות על 3 אלף בחודש. אז? זה חיים? תעשה לי טובה...

לא מספיק לך 3 נטו בחודש? לך תעבוד משרה נוספת.

כשהשתחררתי עבדתי קרוב ל18 שעות ביום, כמעט כל יום, כולל סופשים ב2 עבודות.

להורים שלי אין שקל ולממן את הלימודים בטכניון הייתי צריך בעצמי.

בנוסף, הייתי צריך לעזור לאחי הצעירים שהיו בשירות בצה"ל ובתיכון.

אני לא קונה את ההתבכיינות הזו.

חלאס לקטר ולילל בכל הודעה.

קום, נער את עצמך ותחפש עבודה נוספת.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם
לא מספיק לך 3 נטו בחודש? לך תעבוד משרה נוספת.

כשהשתחררתי עבדתי קרוב ל18 שעות ביום, כמעט כל יום, כולל סופשים ב2 עבודות.

להורים שלי אין שקל ולממן את הלימודים בטכניון הייתי צריך בעצמי.

בנוסף, הייתי צריך לעזור לאחי הצעירים שהיו בשירות בצה"ל ובתיכון.

אני לא קונה את ההתבכיינות הזו.

חלאס לקטר ולילל בכל הודעה.

קום, נער את עצמך ותחפש עבודה נוספת.

מה? מי? מו?

ציוני הבנת הנקרא הארציים בפעולה.

פורסם
הפלא ופלא, זו ההכנסה החציונית למשק בית בישראל!!!!

אני מניח שעל אלה אתה מבזבז 5-7 אלף בחודש, כל חודש.

איך הגעת ל 5-7? רכב יעלה לך לפחות 2500 לחודש.(דלק , טיפולים, הלוואה, ירידת ערך). נשאר סביב בצד בערך 4 . אתה לא נוסע עם ילדים בשבת? כמה יציאה כזו תעלה לך בקיץ? זה לפחות 400-500 שקל. כבר הגעת ל 2000 נוספים. נשאר בצד לחסוך 2000. לא תעשה איזה ביטוח למשפחה? להמשיך? איך שלא תסובב זה לא מספיק . אלא אם לחיות במצב שאתה מוציא כל שקל וחושב שזה מותרות.

יודע מה עצוב? שיותר ממחצית מדינה לא מביאים הביתה אפילו 16 אלף.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

עזוב, אתה לא יודע להתנהל כלכלית. סיר אורז, שימורי טונה, גרוטאה בחנייה, דירה מתפוררת בשיכון בקריות מול התעשייה הכבדה ואתה חי את החיים הטובים.

פורסם (נערך)

איך יותר מחצי אם זה בדיוק השכר החציוני למשק בית?!

זה אומר שלפחות חצי מביא מעל זה.

אמרת ש-10-11 מתוך ה16-18 הולך

לשכירות , ארנונה, חשמל, גן לילד
מה שאומר שנשאר 5-8 ל
קניות של סופר , ביגוד וטיפה לצאת להתאוורר

זה אתה רשמת.

רכב יעלה לך לפחות 2500 לחודש

לא הוא לא.

אתה לא נוסע עם ילדים בשבת? כמה יציאה כזו תעלה לך בקיץ? זה לפחות 400-500 שקל

לא זה לא. אה, וזה לא בתוך ה"להתאוורר" של למעלה?

נשאר בצד לחסוך 2000. לא תעשה איזה ביטוח למשפחה?

2000 למשפחה כזו בזבזנית זה אחלה בחלה!

איזה ביטוח עולה 2000 שקל למשפחה?!

עריכה אחרונה על ידי Fitch

משכנתא זה קל

פורסם
אבל אז אני אחייה ברמה שלך. מה עשיתי בזה?

אם רמת חיים אצלך זה מותגים אז ההבדל הכי מהותי כאן בדיון זה ת]פיסה של רמת חיים.

אתה יכו לנסוע על פיקנטו חדשה ואתה יכול לנסוע על ריו בת 3. הריו בת ה 3 תיתן לך רמת חיים גבוהה יותר בפחות כסף.

אתה תקנה איירובוט ואני אקנה איילייף. לשנינו יהיה בית מטואטא פחות או יותר אבל כשאתה תוכל לנפנף באיירובוט אני אנפנף בעוד אלפייה.

אתה תקנה אוזניות ב 1000$ ואני ב 50$ כי ממילא אני לא אשמע הבדל אבל אתה תנפנף בסמל הסטאטוס שלך.

רמת חיים מבחינתי שווה איכות חיים. בגלל זה יצאתי מהמרכז, אני עובד במה שאני אוהב וחי ככה שלי יהיה נוח בלי קשר למה שהסביבה אומרת (ואני נוסע בפלואנס מודל 2011 כי היא נוחה לי, לא עושה צרות וממלאת את יעודה. אני אחליף כשאחד הפרמטרים לא יתקיים יותר ולא בגלל שאני עם הרכב הכי ישן בעבודה). אם היום אנכה הוצאות חינוך שאני משלם וחסכונות שאני שם בצד אז אני לא רחוק מהמספרים שנזרקו כאן וזלזלת בהם ואני נוסע לחו"ל, אוכל במסעדות וגר בבית משלי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הגיע הזמן שתפתח גוגל ותלמד איך להכין מתכונים טעימים באורז.

גרוטאה או לא, אבל הרכבים המודרנים אמינים. אפשר לקנות כלים בסיסים לטיפול קטן.

דירה גם זו פונקציה שמתשנה עם הזמן. אני לא מכיר זוג צעיר שלא התחיל לגור בדירה מתפוררת (גם דור הורי).

והחיים לא מתחילים ומסתיימים איזה מותג אתה נושם, אלא החוויות שאתה עובר בחיים שלך.

• אחראי פורום
פורסם
עזוב, אתה לא יודע להתנהל כלכלית. סיר אורז, שימורי טונה, גרוטאה בחנייה, דירה מתפוררת בשיכון בקריות מול התעשייה הכבדה ואתה חי את החיים הטובים.

עזוב כלכלה רגע, אפשר לתת לך עצה קטנה מבן אדם שגם פעם ראה יותר שחור-לבן מאשר אפור? אתה חייב לעצמך קצת טולרנס בחיים.

היציאה מהמרמור הקבוע הזה תתאפשר כשתבין שרוב החיים מתקיימים בטווח האפור מאשר בקצוות.

אפשר לעשות עם ההכנסה שבתחום האפור כ"כ הרבה יותר מאורז וטרנטה.

האמת שזה לא ממש אפור, זה די צבעוני.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)
איך יותר מחצי אם זה בדיוק השכר החציוני למשק בית?!

זה אומר שלפחות חצי מביא מעל זה.

אמרת ש-10-11 מתוך ה16-18 הולך מה שאומר שנשאר 5-8 ל

זה אתה רשמת.

לא הוא לא.

לא זה לא. אה, וזה לא בתוך ה"להתאוורר" של למעלה?

2000 למשפחה כזו בזבזנית זה אחלה בחלה!

איזה ביטוח עולה 2000 שקל למשפחה?!

כן זה כן אלא אם רכב בשבילך זו גרוטאה בת 10 שנים ובילוי זה יציאה לפארק השכונתי. היום אפילו יציאה לסרט עולה בסביבות ה-60-80 שקל לאדם כאשר משקללים פנימה דלק, כרטיס, פופקורן.

ההבדל הכי מהותי כאן בדיון זה תפיסה של רמת חיים.

נכון מאוד. לכן דיונים על יוקר המחייה צריכים להתבסס על עובדות אובייקטיביות כגון הפער במחיר הרכבים בין הארץ לעולם או הפער במחיר הדיור בין הארץ לעולם ולא על חוויות סובייקטיביות כגון תפיסה של מהי רמת חיים נאותה.

בכל אופן לא מדובר על דיון בנושא יוקר מחייה ואין לי מושג למה אנשים הפכו אותו לדיון מהסוג הזה.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

פעם אחרונה - אולי יש סיכוי שאיזה אסימון ייפול:

אמת המידה שלך איננה אוניברסלית.

אני, סתם בגלל הדוגמה שהבאת, לא אוהב לצאת לסרט גם בחינם. יש מערכת יותר מוצלחת בבית.

אלה 60 ש״ח שלעולם לא אבזבז, ולא מתוך מסכנות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ככה בדיוק נוצר משבר גיל. אתה מקובע בדעה שמבוססת על סרטים ופרסומות שעד גיל כלשהו צריך להיות לך מרצדס חדש, דירה בתל אביב, כל יום לאכול במסעדה אחרת ולטוס לחו"ל כל חודשיים. בפועל אתה מגיע לגיל הזה ולא מבין איפה הבלאק ג'ק ואיפה הזונות שהבטיחו אז אתה נכנס למשבר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איזה זונות, בלק ג'ק ומרצדס? הבחור נוסע על סופרמיני עם מנוע של שואב אבק, טוען שכל רכב בן 10 הוא גרוטאה ומרגיש על גג העולם. שווה בכלל להמשיך להגיב לאדון הנכבד? רואים הרי שזה כמו לדבר לקיר.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• תוכן חדש...