Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משבר גיל ה30 - יש חיה כזו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שם אתם רוצים לבנות משפחה?

אתה מסתכל על זה לא נכון,

אנחנו מדברים על רווק רמת-גני בן 32 שמרוויח 10K נטו.

אם רוצים לבנות משפחה, אנחנו מדברים על המקרה ש98civic הציג והוא: שכר של 18K לזוג.

כך, אפשר להגיע באותה שיטה להון עצמי של 500 אלף (כל רווק נותן את ה240 שהוא חסך) ואז אפשר לחפש דירות ב-1.5M בערים ושכונות שמתאימות "לבנות משפחה".

עכשיו תגיד שזה לא אפשרי, החיים חרא, אי אפשר להתקיים, ידה ידה ידה, אין עבודה שלא בביג 4, אשקלון זו עזה, רכבת זה פיכסה, רכב בן 4 זה סוס עם עגלה, אשה מרוויחה 2000 שקל ומוציאה 4000.

איך נראה לך חיים רוב האנשים במדינה?

משכנתא זה קל

• תגובות 302
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תגידו גרתם בכלל בקרית מלאכי או בקרית גת? אני אישית מכיר קצת את הערים המדוברות כי יש לי שם משפחה. מדובר בערים מאוד עניות עם אוכלוסיה מאוד חלשה והמון פשע ואלימות. בקרית מלאכי אין מספיק תלמידים ב-5 יחידות מתמטיקה בשביל לפתוח כיתה. שם אתם רוצים לבנות משפחה?

בזה אתה צודק אבל בבאר שבע גם ניתן למצוא דירות בשכונות סבירות ב 750. נכון שמדובר בבתים בלי מעלית ולובי מפואר אבל דירות שלא נופלות מדירה תל אביבית ממוצעת.

בסביבות המליון אתה מוצא דירות סבירות בהרבה ערים עם מערכת חינוך טובה וללא פשיעה שונה מאיזור המרכז.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
איך אתם מגיעים לחשבונות חשמל כאלה?

החשבון האחרון של היה 2900 שקל.

אתה בטוח שזה לחודשיים ולא לארבעה? היתה לחברת החשמל בעיה והיו אנשים שקיבלו חשבונות כפולים - לתקופה כפולה.

אני מגיע בחודשיים ל-1200-1600 ש"ח עם 5 אנשים, מזגנים שפועלים נון סטופ וכביסה שמיובשת רק במייבש.

איפה הזבל?

[ATTACH=CONFIG]497047[/ATTACH]

ממתי הנתונים?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נשמע לא סביר למשפחה של ארבעה. בהחלט מצריך בדיקה. אתה איש טכני, לא אסביר לך איך להתחיל.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בבת ים, חולון ופ"ת אפשר למצוא דירות במיליון ש"ח, מתאים להון עצמי של 270,000.

נכון, 2.5 חדרים בקומה רביעית בלי מעלית. לא נורא, חוסך חדר כושר.

ערים מרכזיות ולא שכונות פשע.

פורסם
ספריאל, חודשיים. בדרך כלל אני מגיע ל 2300-2500.

מדהים. יש משהו יוצא דופן בבית? מזגן 24/7?

תאורת חצר של וילה רב מפלסית עם חימום לבריכה החיצונית? אזור חם במיוחד?

אצלי זה בדיוק פי 10 פחות ב-8 החודשים החמים של השנה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מזגן דולק רוב שעות היום ואישה מעופפת ששוכחת באופן קבוע את התנור דולק באמבטיה (כן. גם בקיץ).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בבת ים, חולון ופ"ת אפשר למצוא דירות במיליון ש"ח, מתאים להון עצמי של 270,000.

נכון, 2.5 חדרים בקומה רביעית בלי מעלית. לא נורא, חוסך חדר כושר.

אם שואלים איפה הרעיון הציוני נכשל, אז פה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מזגן דולק רוב שעות היום ואישה מעופפת ששוכחת באופן קבוע את התנור דולק באמבטיה (כן. גם בקיץ).
תגיד לה שבחצי מההפרש של החסכון בחשמל תוכל לקנות מה שבא לה ותראה איך זה יורד, אלא אם גם ככה היא קונה מה שבא לה.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

קודם כל - כדאי מאד למצוא פתרון לבעית תנור האמבטיה. זה יכול לעלות לכם בבית שרוף (אני שכחתי פעם תנור אמבטיה דולק, זה נגמר בתנור שנמס. למזלי לא טפטף ולא הצית את הבית).

שנית - גם בתנאים האלה 2900 ש"ח בחודש נשמע לי סכום מטורף. יש לי דירה גדולה מאד, הבנים מפעילים את המזגן בלי חשבון, אשתי לא מסוגלת לישון בלי מזגן (עניין של גיל), אוהבת לאפות, הבישול נעשה בכירייים אינדוקטיביים, וכאמור - כל הכביסה עוברת דרך המייבש. ועדיין החשבון הוא חצי משלך. אה. שכחתי. יש לי דוד שמש, אבל בחורף ובלילה אין שמש, כך שגם הוא תורם לא מעט לצריכת החשמל.

• תוכן חדש...