Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משבר גיל ה30 - יש חיה כזו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגיד לה שבחצי מההפרש של החסכון בחשמל תוכל לקנות מה שבא לה ותראה איך זה יורד, אלא אם גם ככה היא קונה מה שבא לה.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

היא קונה מה שבא לה וגם מה שנראה לה שיבוא לה.

לגבי התנור אני מתרוון להתקין לו טיימר שיתכבה אוטומטית אחרי 20 דקות רק זה מסוג הדברים שתמיד דוחים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 302
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רכב משומש נורמלי, כזה שיביא אותך ממקום למקום, ולא אתה אותו בעיקר למוסך, מתחיל מ50 אש"ח, שזה מתקרב לפחית מיני חדשה.

מאיפה הבאת את הקשקוש המקושקש הזה?

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא קנה פורד מונדאו מסוחר בנתניה והחליט שכל המכוניות המשומשות כאלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מניסיון אישי עם נבלות למיניהן.

שוב פעם, אולי אם אתה לא נוסע הרבה, או שאתה בעל ידע, כלים ומקום לתקן הכל בעצמך/דוד מכונאי.

אני נוסע 100 קילומטר ביום על כביש 6, ומכוניות ישנות וזולות פשוט לא שרדו אצלי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

שוב פעם, אולי אם אתה לא נוסע הרבה, או שאתה בעל ידע, כלים ומקום לתקן הכל בעצמך/דוד מכונאי.

ואין נבלות שמוכרים מכוניות ב50 אלף שקל ויותר? אל תהייה נאיבי.

בשביל זה לוקחים את הרכב לבדיקת מוסך מקיפה. רצוי אצל מוסך מוכר שקיבלת המלצה עליו. רצוי לטפטפ את המסוכניק לפניי.

אח שלי קנה פגו 206 ישנה ב16 אלף. יד שלישית. ולא עשתה לו שום בעיות עד כה חוץ מנזילה קטנה באגזוז שהסתכמה בכמה מאות שקלים. וזהו.. הוא נוסע רחובות- הרצליה הלוך חזור כמה פעמים בשבוע. ככה כבר שנתיים עם הרכב.

למה אין הפתעות? בין היתר הוא עשה בדיקת מוסך אצל חבר של המשפחה. וקנה את הרכב מבחור מבוגר ואחראי.

קיצר, נבלות יש בכל מקום.

מכוניות פגומות יש בכל סכום. (גם בחדשות אגב. להזכיר לך את הפוסט בפייסבוק על האודי?)

אין שחור ולבן. אצלך ודים הכל שחור ולבן.

הכל מסתכם בשיקול דעת ולהפעיל את הראש.

כלומר - לפתוח עיניים, להיזהר משרלטנים, לעשות בדיקה כמו שצריך. ולא למהר לקנות שום דבר.

עריכה אחרונה על ידי Tsachi89

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם

אני בשנה וחצי עשיתי 45 אלף קילומטר על מכונית ישנה, זולה וצרפתיה :roll:

אלך למלא לוטו בהקדם

משכנתא זה קל

פורסם

בשנת 2009 קניתי אפלאוז 97 ב-14500. שירתה אותי יופי, בלי תקלות, עד 2012. עשיתי תאונה, מכרתי אותה לפחח, הוא תיקן אותה ומכר הלאה. אני עדיין רואה אותה. פעם פגשתי את הבעלים ודיברתי אתו, טען שזה האוטו הכי טוב שהיה לו וגם לו היו אפס תקלות.

בשנת 2012 קניתי לאשתי ליאנה 2002 ב-17000. אחרי 3 שנים אשתי הצליחה לחמם לה את המנוע, אבל פרט לזה לא היו תקלות משך שנתיים וחצי וכנראה שעם יותר תשומת לב, גם הטיגון היה נמנע.

הניסיון שלך מצביע על כשל בבחירה, לא בקונספט.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני בשנה וחצי עשיתי 45 אלף קילומטר על מכונית ישנה, זולה וצרפתיה :roll:

אלך למלא לוטו בהקדם

כן, תמלא לוטו. אלא אם כן יש תקלות שאתה מייחס אותם לבלאי טבעי/נו אבל יש לזה נשמה, ולא מספר עליהן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בלאי טבעי זה גנאי כאילו?

אם ברכב בן 8 הולך אלטרנטור זה סוף העולם?

אני גם מחליף ברקסים לפעמים.

יש לי אחת בת 9 שהאלטרנטור בה עוד שלם וגם היא עשתה 45 אלף קילומטר בשנתיים וחצי.

משכנתא זה קל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם יש לך את כל הסכום בשביל לקנות חדש אז עוד מילא, אבל אם אתה לוקח הלוואה אתה משלם גם את ההלוואה וגם סובל מירידת ערך. זה יותר יקר מאלטרנטור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בהלוואה אתה משלם סכום קבוע, אוטו ישן מפתיע אותך עם תיקונים כל פעם עם סכום אחר.

בנוסף, אתה לא יכול לסמוך על זה שהוא לא יתחרבן בדיוק בזמן שאתה צריך להגיע למשהו חשוב.

פורסם
בנוסף, אתה לא יכול לסמוך על זה שהוא לא יתחרבן בדיוק בזמן שאתה צריך להגיע למשהו חשוב.

זה לא תמיד רע. פעם אחת היה לי דיון שממש לא היה לי כוח אליו, וה-156 התקלקלה בדיוק כשיצאתי לדיון, ומול בית הקפה האהוב עלי. מזל מן אללה. אמנם חיכיתי שעתיים וחצי לגרר, אבל בבית קפה טוב והדיון נדחה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ואדים כל יום נוסע 100 קילומטר, האם הוא יכול להרשות לעצמו השבתה מסוימת? אני מניח שלא. לכן הוא הגיע למסקנה שכדאי בשבילו רכב חדש.

אני יכול להבין אותו: אדם שאין ידע טכני במכונאות ורצון לטפל מידיית בכל תקלה, בוחר לרכוש רכב חדש, ממלא דלק ונוסע.

• תוכן חדש...