Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משבר גיל ה30 - יש חיה כזו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואלה לא יודע חברים איך אתם מגיעים לגיל 40 ואין לכם חשק לחיים.

40? על מה אתה מדבר, לי החשק לחיים נגמר בגיל 8 בערך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 302
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מוכן לשבת איתך על בירה ולהוציא אותך מזה.

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

• אחראי פורום
פורסם

בניגוד לאבי ביטר פה, החיים שלי ושל הסובבים אותי (35-45) יותר טובים מאשר קודם ולכולנו חבילת הכל כלול.

לא מצליח להבין למה קו הירידה מתחיל פה.

עדיין בריאים, מרוויחים יותר, בוגרים יותר.

זה לא שהכל ורוד, ממש לא. אבל פה בדיוק כל ההשקעה מתחילה להניב פירות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אולי שוופס ביטר למון/טוניק/ראשן. לא שותה אלכוהול.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אולי שוופס ביטר למון/טוניק/ראשן. לא שותה אלכוהול.

זה בסדר, גם אני מעדיף סודה.

Lao tzu

פורסם

זה כל כך זועק צומי שזה בקושי אמין. בדיוק השלב שבו במקום לנסות להזדהות או לעזור, מנפנפים אותך באיזה nigga please.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

98civic ורב הפורום - למה אתה "קוברים" אנשים בגיל 40 או 55? אני מכיר כאלה שזה הגיל בו יצאו לקריירה חדשה (יש לי קרוב משפחה שעושה זאת ממש בימים אלה, והוא יחגוג בקרוב את יום הולדתו ה-60). אנשים בני 75 עובדים בהיקף מלא בעבודה המצריכה מהם יכולת אינטלקטואלית גבוהה.

איתי - הירידה הפיזית מתחילה סביב גיל 20, אבל אצל מרבית אוכלוסיה מתחילה להיות מורגשת סביב גיל 40. הבולט ביותר הוא שפתאום אתה מתקשה לקרוא, ונזקק למשקפי קריאה. אבל זה נכון גם לשמיעה ולשאר תפקודי הגוף. עדיין רחוק מלהוציא אותך ממעגל החיים הפעילים.

ChemGuy85 - הזקנים האלה עושים לא רק שכיבות סמיכה (זה לא קשור לשמיכות, הרי עושים זאת על הקרקע, אלא להסמכות על הידיים והזרועות), אלא גם שרים במקהלה להנאת הקהל. וכנראה לא מעט פעילויות אחרות. מה שמראה יכולות שאינם אובדות עם הגיל (ותחשוב על כך שתוחלת החיים בסין קצרה מזו שבישראל ב-6 שנים.

קוריוז שכבר הזכרתי - אני פתחתי חשבון פייסבוק כיון שאבא שלי רצה להעביר לי חומרים מסויימים דרכו. הוא היה בן 86. והזכרתי את החבר הקרוב שלו שסיים את התואר השלישי בגיל 82. וחבר אחר שלו שיצא לטיול באלסקה בגיל 90. ואני לא מדבר על הרבה מאד בני 80 פלוס פעילים מאד. אז מספיק להפוך את בני ה-50 לזקנים בלים שסובלים ממשברים לא קיימים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני בגיל 8 איבדתי לכמה דקות את החשק לחיות אחרי שראיתי בטלויזיה סרט על דינוזאורים והבנתי שכולם מתו בסבל וביסורים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם אני בגיל 8 איבדתי לכמה דקות את החשק לחיות אחרי שראיתי בטלויזיה סרט על דינוזאורים והבנתי שכולם מתו בסבל וביסורים.

איבדת את החשק לחיות? אתה צריך לשמוח שזה קרה. בזכות זה אתה נמצא פה עכשיו.

Lao tzu

פורסם

דווקא מבחינה גופנית בגיל 32 אני נמצא בשיא אישי של כל הזמנים. אני ירדתי מ-85 ק"ג ל-75 ק"ג ומ-35% שומן ל-15% שומן בתשע חודשים של אימונים. פעם ראשונה בחיים יש לי קוביות.

פורסם
מוכן לשבת איתך על בירה ולהוציא אותך מזה.

תשבו על כסאות, זה הרבה יותר נוח.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מחזק. אין כמעט אם בכלל, הבדל משמעותי בכושר ובבריאות פיזית בין שנות ה20 לשנות ה30.

לא סתם לגיון הזרים הצרפתי ומשטרת ישראל מאפשרים גיוס עד גיל 35. הם יודעים מה הם עושים אל תדאגו.

Lao tzu

פורסם
אז יש לך חיים טובים.

לי נגמר החשק לחיות בגיל 7 כשאמא לא נתנה לי לראות את התוכנית אהובה עלי בגיל 7 כי נכשלתי בלגו בכתה א'.

אכן ילדות קשה,

צעצועים מעץ שמחוברים עם מסמרים לרצפה,

עגלה בלי בלמים ובית על גבעה,

ג׳וקים בתור חיות מחמד,

נייר זכוכית בשירותים,

אופניים על גלגלים מרובעים,

את ההבדל בין המינים הסביר הסמל בטירונות,

יו ניים איט

פורסם
98civic

איתי - הירידה הפיזית מתחילה סביב גיל 20.

say what? איזה ירידה פיזית? בשנות ה20 לחייך אתה בשיא מבחינה פיזית. ואין שום ירידה משמעותית לאורך כל שנות ה20 ועד אמצע - סוף שנות ה30.

Lao tzu

• תוכן חדש...