Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עדכון:

הוחלפו צינורות בלם גמישים ואין שינוי.

הדבר הבא זה משאבת בלם ואם לא ילך קליפרים.

הדבר הבא הוא לאו דווקא הקליפרים או המשאבת בלם מרכזית, יתכן שכוון גובה הדווושת בלם לא תקין או משהו מפריע לדוושה לחזור למצב נטרלי וזה משאיר לחץ שיורי בקו של הגלגלים הקדמיים.

נסה לבדוק האם במקרה מתג אור בלם הוא הגורם לכך.

בכל מקרה, אני מציע שהתעסקות עם מערכת הבלימה של הרכב תשאיר למוסך.

פורסם
הדבר הבא הוא לאו דווקא הקליפרים או המשאבת בלם מרכזית, יתכן שכוון גובה הדווושת בלם לא תקין או משהו מפריע לדוושה לחזור למצב נטרלי וזה משאיר לחץ שיורי בקו של הגלגלים הקדמיים.

נסה לבדוק האם במקרה מתג אור בלם הוא הגורם לכך.

בכל מקרה, אני מציע שהתעסקות עם מערכת הבלימה של הרכב תשאיר למוסך.

נכוותי יותר מידי ממוסכים, בינתיים זה רק אני והגלשן שלי.

פורסם

אני מאמין שאם היה מדובר ברכב חדיש יותר הרכב היה מקבל יחס חם יותר. אין באמת כוח למוסכים להתעסק ברכב ישן שכזה..כמובן שזה מצער אבל זה המצב. אני אישית דווקא מאוד נהנה לשמר בתחזוקה רכבים ישנים כאלה. הם הולכים וניכחדים כי אין בארץ את הרצון לטפל בהם ב 90 אחוז מהמקומות.

פורסם

מאור 30 אתה צודק, איפלו שזה פיז'ו לרוב העבודה עליהם פשוטה.

אני יכול להתלונן על הקליפרים המוזרים הקיימים על הרכב ועל כך שציריה עוברת דרך תושבת גיר.

חוץ מזה עבודה נעימה לרוב, לא שעשיתי הרבה במיוחד.

פורסם

גם היום בפג׳ו-סיטוראן הצירייה הימנית עוברת דרך תושבת מנוע תחתונה ובשביל להחליף את התושבת צריך להוציא צירייה.

בסדר, גם ברכבים יפניים/גרמנים יש שטיקים מעצבנים.

הזמנת קאליפר בסוף?

פורסם

הזמנתי משאבת מרכזית, לדעתי זה לא קליפרים כי שניהם נתקעים באותה עוצמה ושחרור לחץ על ידי פתיחת פטמת ניקוז משחרר את שניהם.

תגיע שתגיע-כחודש אני מניח.

פורסם

לחץ נובע גם ממידת הלחיצה של הדוושה.

בדוק כאשר הבלמים תפוסים האם הרמה של הדוושה משחרר את הגלגלים.

דבר נוסף, בדוק שקיים חופש דוושה, מעיין מהלך סרק של הדווושה של כמה מילימטרים.

ללא החופש הזה משאבת הבלם המרכזית לא חוזרת למצב משוחרר ולאחר זמן מה הבלמים הקדמיים נתפסים קצת.

יכול להיות גם כוון לא תקין של זרוע מגבר בלם או תקלה במגבר בלם עצמו.

• תוכן חדש...