Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחייאת יונתן אתה פשוט מחפש על מה לזרוק כסף. גומייה עולה 25 שח. גריז עוד 5 שח לשקית. גומייה חיצונית אם היא במצב תקין עזוב אותה במנוחה. קנה לום כמו שהציע יגאל או לך תקנה לך מוט ברזל מלא באורך של מטר עשרים ותראה איך בשניה אתה מוריד את הבולגויינט מהנאבה. על מה ולמה לקנות סתם צירייה?

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קח בחשבון החלפת מחזיר שמן לצירייה. במיוחד אם הוא ממש יבש.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

עדכון

הצלחתי לפרק את 2 הציריות.

לא היה לי ברור איך להתמודד עם ההרכבה של גומיות חדשות ולא זיהיתי שהגומיה הפנימית באה עם פחית שמורכבת על ידי פירוק הצד הזה של הציריה.

הלכתי למוסך תן גז בו הוא החליף לי את הגומיה החיצונית, ואת הפנימיות שלח למשפץ כנראה דיסקל לצורך החלפת הגומיה.

בדיסקל לא החליפו גומיה עם פחית עלה הדביקו גומיה חדשה על הפחית הישנה, אני מזהה שהפחית הקיימת אינה נוצצת.

כמו כן עשיתי טעות שעליה אני משלם בכך שפירקתי את מחזירי השמן, ושמתי חליפיים כדוגמא.

אני עכשיו חושש שנורא שהתקנתי אותם מעט עקום ושהם ינזלו לאחר מילוי שמן מחדש ובמהלך נסיעה.

כרגע הרכב עומד על בוק אחד בצד נהג.

אז מחר אני אנסה יותר חזק להחזיר את הבורג הזה אחד כן הצלחתי.

אשים שמן בגיר, ואשלב הילוך לחפש נזילה.

בדיעבד לא הייתי צריך לגשת למוסך, לעניין הגומיות הייתי צריך להמתין.

פורסם

אז לחידוד, נותר לוודא שהמחזירי שמן הורכבו היטב זה בסוף, אני צריך לשים אום ובורג שיושבים בתושבת גיר דרכה הציריה עוברת.

לחבר הכל להניע ולבדוק.

אם לא צלח או שאתמודד שוב לבדי לאחר מנוחה פיזית ונפשית, או שאשלם לבעל מקצוע שיעבוד ליד ביתי או אגרור את הרכב.

בכללי כרגע הרכב לא נוסע כי אני מפחד להשתמש בכויל הצתה שיש ברשותי מחשש שהוא מקצר.

אגב אכן שימוש בצינור ביוב ארוך אפשר לי לייצר יותר מומנט בעזרתו הבול ג'וינט נפרד בקלות מהנאבה.

היה לי יותר קשה להחזירו.

פורסם

עדכון:

סגרתי הכל, והחזרתי את השמן גיר וזהו לא הנעתי את הרכב אני ממתין לכויל הצתה.

למדתי מהתהליך ולדעתי זה חשוב יותר מלחסוך כמה שקלים.

לגבי העלות:

החלפת גומיית ציריה פנימית 150*2.

החלפת גומיית ציריה חיצונית 30*2.

מחזירי שמן גיר 40*2.

500 אחרי מע"מ וטיפה הנחה.

פורסם

זה לא נעשה במוסך, זה נשלח לדיסקל שמה מחליפים רק את הגומיה באמצעות שיטת הדבקה.

כך נאמר לי.

בפועל למדתי שניתן לקנות גומיה המחוברת לפחית ולהחליפה על ידי פירוק הציריה בצידה הפנימי והרכבה מחדש.

פורסם
יש משהו מיוחד בגרמושקות הפנימיות?

ככה זה נראה[ATTACH=CONFIG]497531[/ATTACH]

אז תגיד חיובי :-P

מודה שפעם ראשונה שאני נתקל במבנה כזה..

יום טוב גם לך

פורסם

אז אני מבין שבדרך כלל זה פשוט 2 "גרמושקות" בשתי קצוות הציריה.

הזמנתי לי באי ביי קונוס יעודי לפעם הבאה, היה יותר זול להזמין גומיה עם 2 בנדים מתכת, גריז וקונוס מאשר קונוס לבדו.

פורסם

עזוב הקונוס הזה פח.

רק גומיות אוניברסליות סוג ז' מספיק דקות בשביל שתוכל למתוח אותן עם הידיים על הקונוס הזה.

אין תחליף לפירוק

יום טוב גם לך

פורסם

יגאל אני יש משהו שלא הבנתי.

כאשר החליפו לי גומיה היה שימוש במכשיר פנאומתי יעודי לצורך הרחבתה למען התקנה.

אתה מחליף גומיות על ידי יד פירוק הציריה והרכבתה מחדש?

• תוכן חדש...