Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עושים?

1. מפרקים את הציריה מהרכב

2. משחררים את הבנדים של הגרמושקה ומפרידים את הטרייפוד מהכוס שלו.

3. מורידים את הטרייפוד - תפוס עם טבעת קפיצית, יתכן שיהיה צורך בשולף אפציר.

4. מחליפים את הגרמושקה.

5. מרכיבים הכל חזרה ודואגים לשים גריז גרפיטי בגרמושקה.

6. סוגרים את הגרמושקה עם באנדים יעודיים ממתכת.

7. מפרפרים בהילוך שלישי.

יום טוב גם לך

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התהליך של החלפת הגומייה הוא פשוט ביותר. תדאג שיהיה ברשותך שקית גריז יעודית שעלותה כ 5 שח. הגומייה עצמה עולה כ 30 שח תואמת מקורית ולא אוניברסאלית. הבוקסה לטבור הגלגל היא אם אני זוכר נכון 35. אם תרצה יש לי כמה כאלה בספייר תבוא תיקח. סאנד לגומייה אתה יכול להישתמש באזיקון מתכת, אני אישית שם אזיקון פלסטיק חזק ברוחב בינוני וזה מחזיק יופי טופי. אם תצטרך הכוונה נוספת צור קשר בטלפון.

פורסם
סאנד לגומייה אתה יכול להישתמש באזיקון מתכת, אני אישית שם אזיקון פלסטיק חזק ברוחב בינוני וזה מחזיק יופי טופי. .

לא מזמן יצא לי להשתמש באזיקוני מתכת שהבאת לי פעם, אחלה דבר. שווה שתשים פה לינק אליהם

יום טוב גם לך

פורסם

הנאבה ברכב הזה חובקת את הבולם כך שזה קצת לא קל. תצטרך מוט ארוך ללחוץ עליו את המשולש למטה תוך כדי דפיקות פטיש כיפיות קרוב לבולגויינט עד שייצא מהנאבה. לי אישית יש חולץ מיוחד שאני מכניס בין הבולגויינט לנאבה שיש בורג שתוך כדי שמבריגים אותו הוא מרחיק את הבולגויינט מהנאבה עד שהוא נישלף אחוצה בבום.

פורסם

מודה שברכב של פות״ש לא נגעתי.. אבל במזדות, שגם שם הנאקל חובק את הבולם, כמה מכות פטיש (כבד) החלטיות מפרידות בינהם...

יום טוב גם לך

פורסם

לי זה לא הסתדר, כמו כן יש צורך לחלוץ את הציריה לצורך החלפת גומיה פנימית?

שאחליף חיצני על הדרך?

הרכב יגש למוסך לצערי לצורך ביצוע העבודה

פורסם
לי זה לא הסתדר, כמו כן יש צורך לחלוץ את הציריה לצורך החלפת גומיה פנימית?

שאחליף חיצני על הדרך?

הרכב יגש למוסך לצערי לצורך ביצוע העבודה

יש צורך,

אם מפרקים, הייתי מחליף גם את החיצונית.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...