Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מאזדה 2 בת פחות משנה.

היום בבוקר נכנס בי מאחור רכב המבוטח בחברת איילון.

לרכב שלי נגרם נזק בפגוש ובדלת האחורית.

כעת אני צריך לתקן את הרכב וסוכן הביטוח שלי אמר לי שיש לי שתי אפשרויות:

1. תיקון בכל מוסך שארצה. במקרה זה אני משלם למוסך בהתאם להערכת שמאי מטעמו ותובעים את חברת הביטוח של הנהג התובע לקבלת הכסף בחזרה.

אני מכיר מוסך מורשה של מאזדה ליד מקום עבודתי (הרצליה) שבו נהגתי לטפל ברכבים קודמים שהיו לי (הם לא זולים אבל אמינים).

2. תיקון במוסך שהוא ממליץ עליו שהוא במקרה גם מוסך מורשה של מאזדה ושיש לו גם הסדר עם חברת הביטוח של הנהג הפוגע. במקרה זה יתכן שכל התהליך יהיה פנימי ולא אצטרך להוציא כסף בכלל.

יש לציין כי אין לי בעיה מבחינה כספית לשלם את הכסף ולקבל אותו רק אחרי 90 יום.

מה אתם ממליצים?

יש לציין כי יש לי הקלטה של הנהג הפוגע שלמעשה מכיר באחריות שלו לתאונה אז אני מעריך שחברת הביטוח שלו תשלם את הכסף.

תודה

ירון

פורסם

יש פה כמה בעיות:

א. הרכב נחשב חדש (הוא באחריות ועד גיל שנתיים חובה לתקן עם חלקים מקוריים).

ב. עד שלא יפרקו את הפגוש האחורי לא ניתן לדעת את חומרת הפגיעה הנוספת אם יש לרצפת תא מטען אחורי או חלילה לשילדת הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תלך למוסך שאתה סומך עליו, זה מה שהכי חשוב לדעתי.

אתה נותן 2 שיקים(למוסך המתקן ולשמאי) דחוים ב90יום,

והחברת ביטוח תובעת את הפוגע אם גם הוא הודה אז אתה מכוסה

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

תלך רק למוסך מטעמך ועדיף לא מוסך הסדר ( גם לא מורשה יבואן) מוסכי הסדר מחויבים בעיקר לחברות הביטוח המספקות להם עבודה. אני אישית תיקנתי במוסך הסדר מורשה יבואן ולא הייתי מרוצה מהעבודה. כמו כן קח שמאי מטעמך , סביר להניח ששמאי שלך יאשר מסגרת תקציב גדולה יותר לתיקון וידאג לך גם לירידת ערך במידה ויש כזו. בפורם יש שמאי ששמו אלי אמרן שממליצים עליו, אפשר גם להתייעץ איתו על דרכי פעולה. ( אני אישית התייעצתי איתו אך בסוף "נפלתי" למלכודת מוסך הסדר משיקולי הקטנת נזקים שלי )

Sent from my MI 5s using Tapatalk

פורסם

שמאי שלך = שמאי שלא ברשימות חברת הביטוח. אם יש ירידת ערך ידאג לירידת ערך מסחרית ( מה ששמאי חברת הביטוח "לא מכירים" ) והכי חשוב רכב חדש= תיקון רק בחלקים מקוריים .

Sent from my MI 5s using Tapatalk

• תוכן חדש...