Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנתי בסופו של דבר באיזה רכב היה לך יותר נוח? הנירו קצת יותר חדשה בארץ אבל יותר חסכונית מהספורטאז למרות שבשניהם יש את המערכות המתקדמות שקיה שמה.

לא יודעת ומבובלבת!!!

בשניהם המושב לא הרגיש לי כמו כפפה ליד, כמו שהרגיש לי ברכב שלי הישן שנת 1998 שאני נוסעת בו עד היום.

האם הפסיקו לייצר דברים טובים? לא יכול להיות הרי.

אני יחסית קטנה ורזה (אבל לא מהאנורקסיות ולא וגובה 1.60).

פורסם

כשנוהגים המון זמן על רכב מתרגלים אליו(ונשמע שהרכב איתכם הרבה זמן), בהתחלה לוקח קצת זמן להתרגל לשינויים - הרבה אנשים לא אוהבים להחליף רכבים בדיוק בגלל זה.

כשמתרגלים שוכחים איך היה אפשר בלי - זה עניין של זמן הרבה פעמים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לא הבנתי למה את ננעלת על קיה..

אם לא ננעלת על רכבי קיה, אז למה אנחנו ממשיכים לטחון מים?

תבדקי את הקשקאי החדש שמספק מבחינת בטיחות את כל מה שאת צריכה, מעוצב יפה, נוח לנהיגה ובעל מושבים טובים יותר לדעתי.

גם מבחינת אמינות וסחירות אני מניח שלא יפול מקיה ואף אולי יהיה עדיף עליה.

יש גם את ה-3008 פרימיום אך אני לא יודע מה התקציב שלך.

ובכלל, לא עדיף שתפתחי שרשור נפרד להתייעצות לפני רכישת רכב, בו תפרטי את הדרישות/סדר עדיפויות שלך, אילו רכבים מעניינים אותך ומה התקציב?

זה הרבה יותר יעיל.

פורסם
תבדקי את הקשקאי החדש שמספק מבחינת בטיחות את כל מה שאת צריכה

יש גם את ה-3008 פרימיום אך אני לא יודע מה התקציב שלך.

הקשקאי החדש לא כולל את כל מערכות הבטיחות של הנירו.

ואכן, כבר בגרסת הבסיס הקשקאי מקבל מערך בטיחות טוב למדי שכולל התרעה על אי שמירת מרחק עם בלימת חירום, זיהוי תמרורים, התרעה על סטיה מנתיב (חבל שללא תיקון) ועמעום אור גבוה אוטומטי.

מתוך כתבת ההשקה של הקשקאי שעלתה פה במגזין.

היא פתחה עוד 6-7 תלפים שרשורים בזמן האחרון. כל המידע קיים, רק צריך לעבוד קצת ולרכז אותו בראש :lol:

התקציב הוא 140-150 אלף ש"ח. מה שאומר שה-3008 לא נכנס בתקציב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בתכלס הקשקאי מכיל את כל אבזור הבטיחות החשוב, השאר לדעתי האישית ממש לא קריטי.

מבחינתי מספיק בלימה אוטונומית טובה (בקשקאי זה מערכת שמשלבת גם מצלמה וגם רדאר, מזהה הולכי רגל ובולמת עד-80 קמ״ש ופעילה עד 200 קמ״ש עם בלימת האטה, ובגלל שהיא רדאר היא עובדת גם בתנאי סביבה ירודים), ומצלמת רברס טובה.

לגבי התקציב וכמות השרשורים, לא הבנתי אם אתה מתכוון שאני צריך לעשות סדר או שהגברת הנכבדה..

בכל מקרה לדעתי האישית היה עדיף לרכז את כל השרשורים באחד.

פורסם

לפי מה שאת אומרת, ההתלבטות שלך היא בין הנירו לספורטאז', את לא יודעת מה יותר נוח לך ולא מרגישה הבדל אבל את רוצה לחסוף בדלק אז בעצם עדיף לך ללכת על הנירו. משאר הבחינות חוץ מהעובדה שאחד היברידי ואחד לא, אין הרבה הבדלים ממשיים בין הרכבים. מערכות הבטיחות אותו דבר ושתיהן מעולות ביחס לקטגוריה של הרכב. בקשר לחנייה מתרגלים לזה ודווקא בקיות החדשות בכלל ובנירו ובספורטאז' בפרט יש מערכות מאוד ידידותיות על מנת לחנות בנוחות. הסטייה מנתיב אגב, עובדת רק לאחר שאת עוברת את ה60 קמש ליותר מכמה שניות, ואז תשימי לב שהסמל הירוק נראה והמערכת כן עובדת. הרגשה שלי היא שאת צריכה ללכת על הנירו, אבל אולי כדי שתחשבי מה את בדיוק צריכה ואם כן אז הוא באמת אחלה רכב. בהצלחה!

פורסם
לויטרה אין בלימה אוטונומית בחירום ואין מצלמת רוורס (איך חונים? ואני אומרת בתור אחת שברור לי שאני חונה יותר טוב מרוב האנשים...אוי הצניעות...אבל זה תכלס נכון)

כמה היא עולה? חדשה וישנה יותר?

אין בעיה להוסיף בכל רכב חיישני חניה + מצלמה, בספורטאז זה אפילו מומלץ וכדאי בגלל שהרכב טיפה גבוה.

כבעל ספורטאז, בהתחלה זה באמת נראה שונה תנוחת הנהיגה הגבוהה, ולחשוב שהרכב טיפה יותר ארוך ורחב גם בנהיגה וגם בחניה, אבל מתרגלים לזה.

מערכות הסטיה מנתיב עובדת, אבל רשום גם שהיא פעילה ממהירות מסויימת וגם בתנאי שהרכב מזהה את נתיבי הנסיעה בראות טובה.

• תוכן חדש...