Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו לסטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם שאלה, למה שלא תשדרג ליונדאי I10 אוטומטית?

למעשה, בתקציב שלך אפשר לקנות בקלות גם אחת מ-2017. הן משווקות במחיר של 70K לרכב חדש לגמרי - ויש לא מעט אנשים שמסתובבים בארץ וצריכים למכור את שלהם, מכל מיני סיבות - פוטרו מהעבודה ולא עומדים בתשלומים, לא מתחברים לרכב, הבעלים נפטר וכו' וכו'.

אני מניח שאדם כזה שתציע לו 60K - ימכור לך את הרכב הכמעט חדש שלו, בלי להסס בכלל.

לדעתי זה הרבה יותר מוצלח מלקנות רכבים משומשים משנת 2014 או יותר ישנים - וזה גם יהווה אחלה שדרוג ממה שיש לך עכשיו. זה רכב אחר לגמרי.

פורסם

תודה רבה לכולכם על ההצעות

אני לא רוצה להמשיך עם הI10 (למרות שהרכב שירת אותי באמת בצורה נאמנה) - אני רוצה קצת להשתדרג. בנתיים הפיג'ו בהחלט מדברת אליי. אנסה למצוא שנת 2015 אחרי המתיחת פנים כפי שהוצע לי

מתכון ל קפה נוטלה

פורסם

אני חושב שהיונדאי החדשה היא שדרוג די גדול.

לפני שאתה פוסל, קח אחת להשכרה ליומיים ותראה את ההבדל. זה ממש לא אותו רכב שאתה נוסע בו היום - אין ביניהם שום דמיון למעט הסמלים על האוטו.

בכל מקרה זה הרכב הכי חדש שאתה יכול להשיג בתקציב שלך - מבלי להתפשר על מנוע וגיר.

פורסם

אמנם היונדאי החדשה בהחלט מרשימה הרבה יותר מהקודמת, אל לעומת 208 היא לא בליגה שלה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...