Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שווה להחליף 106XSI ב 306XSI.?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם..

הציעו לבן דודה שלי החלפה על ה 106XSI שלו תמורת 306SXI

106=93',שמורה בטירוף,מטופלת,מנוע 1600.

306=95',פנים הרכב-על הפנים,מנוע חדש,מנוע 2000.

מה שלמעשה בן דודה שלי שואל פה זה מה הייתרונות וחסרונות של שניהם,כמובן לעשות השוואה.

והאם יש מצב שאפשר לשקר שזה XSI ובמקור זה סתם 306 עם 2 דלתות ומנוע XSI.

ואם יש מצב,אז מה הסימנים הייחודיים לדגם הXSI שאין מצב לרמות..

תודה מראש.!

פורסם

שתי המכוניות אני מבין לא ממש מקוריות , ה106 שנת 93 באה אך ורק 1.4 וה306 היא החלפת מנוע ואוטו שנראה כאילו לא שמרו עליו יותר מדי.

בגדול , ה306 יותר יציבה , אבל זו תחושה שונה לגמרי , אין כמו סיבוב כדי לחוות דעה מוצקה בנושא.

XSI באה עם טמבונים שונים מקדימה ומאחורה מכל 306 רגילה ( חוץ מS16 שזה לא ממש המקרה ) , ג'אנטים 15" שתמצא בתמונות בגוגל , מראות בצבע הרכב , ריפוד מושבים קטיפה כשהצדדים שחורים והאמצע שחור עם כאילו נקודות קטנות או של כחול או של אדום , למיטב זכרוני 95 הגיע עם 2 כריות אויר , אבל בכל אופן על הדשבורד מצד ימין ( נוסע ) אין ריפוד פרוותי כזה בתא כפפות / כרית אוויר מבחוץ כמו בXT וכו ).

או בקיצור , אין שום בעיה לזהות , ואני לא אכנס לדברים יותר קטנים כמו גודל בלמים וכו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
שלום לכם..

הציעו לבן דודה שלי החלפה על ה 106XSI שלו תמורת 306SXI

106=93',שמורה בטירוף,מטופלת,מנוע 1600.

306=95',פנים הרכב-על הפנים,מנוע חדש,מנוע 2000.

מה שלמעשה בן דודה שלי שואל פה זה מה הייתרונות וחסרונות של שניהם,כמובן לעשות השוואה.

והאם יש מצב שאפשר לשקר שזה XSI ובמקור זה סתם 306 עם 2 דלתות ומנוע XSI.

ואם יש מצב,אז מה הסימנים הייחודיים לדגם הXSI שאין מצב לרמות..

תודה מראש.!

לא כדאי "לשחרר" מכונית מטופלת ושמורה בתמורה למודל גבוה יותר בשנתיים על רכב שעבר התעללות, גם אם מדובר בהחלפה של 106 ב 306.

עצתי: שיירד מזה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם מישהו היה בא ואומר לך "תן לי את השעון של ה 200 שקל שך, קבל את הרולקס שלי שעולה 15 אלף" זה היה קצת מוזר לך לא ?

אז זה דיי דומה :)

בקיצור, או שתבדוק את האוטו ב 700 עיניים וגם אז לא בטוח שתצא מרוצה...

או שרד מזה ומהר!

פורסם

מנוע ה-106 tu יותר זול לאחזקה מאשר מנוע xu ב-306.

306 xsi שלא טופלה יכולה לגרום לצרות צרורות במכללים פרט למנוע: הגה כח, בקרת אקלים, מצמד,צמיגים יקרים יותר ועוד...

כל המכללים שהזכרתי יקרים יותר משמעותית ב-306 לעומת 106 ,חלק גדול מהמפרט הנ"ל לא קיים כלל ב-106.

בקיצור לרדת מהעניין.

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

• תוכן חדש...