Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mazda 2 שנים 2008-2010 תקציב 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודשיים סיימתי את השירות הסדיר בצה"ל ועכשיו אני מחפש לי את הרכב הראשון שלי.

אני בן 23, קבע, הנסיעות שאני יעשה לא כל כך ארוכות אבל לפי החישובים שלי יצא לי בסביבות ה1.2 ~ 1.5K ק"מ בחודש.

הסתכלתי ובדקתי הרבה רכבים ובגלל שרכבי מיני לא כל כך עושים לי את זה וסדאן פשוט נראה גדול מדיי, בחרתי ללכת על הMazda 2.

התקציב שלי הוא רק 30K ולפי יד 2 אני יכול לקנות Mazda 2 בין השנים 2008 -2010, לפי שאני קונה רק רציתי לדעת מחברי הפורום אילו תקלות/בעיות/צריכת דלק וכו' יש לרכב, למה לצפות מהרכב הזה.

אשמח לדעת מה דעתכם על הרכב בשנים הללו ואולי אני אתחדש לי בקרוב :)

פורסם

מזדה 2 כדאי לרכוש ברמת גימור דינמיק ולא אקטיב לא רק בגלל האיבזור, אלא בגלל שבדינמיק יש גם 6 כריות אוויר לעומת 2 באקטיב.

המזדה 2 זריזה בעלת אמינות טובה, לא חיסכונית במיוחד אבל כך גם מתחרותיה.

תבדוק גם את הסוויפט מאותם שנים, גם זריזה עם אמינות טובה, חיסרון עיקרי זה תא מטען לא גדול.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מעניין לדעת למה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...