Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

263,000 קמ עם ה I35. יש שינוי באמינות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד את זה לבעלי קרוזים או סובארואים שהחליפו מנוע..

גם טכנולוגיה ותיקה צריך לדעת לייצר בסופו של דבר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
הסיבה לאמינות היא כמובן כי המנוע הוא מנוע בטכנולוגיה ותיקה יחסית (בלי טורבו) וגיר פלנטרי.

הסבר לי בבקשה איך בולמים/דיסקים/משולשים קשורים למנוע והגיר.

רק מסרק הגה הוחלף בגלל תנאי העבודה של הרכב הזה (למרות שהוא לא זול).

פורסם

אז קצת נשבור את אמינות קיה/יונדאי:

רכב עם 140 אלף ק"מ בן 5.

הוחלף סטרסטר, צלחות בילום, מדחס מזגן, בולמים, והגיר כבר משמיע קולות מחאה. כל החלפים יקרים בדיוק כמו כל רכב אחר.

פורסם

איזה דגם?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה לא תמיד קשור לאמינות היצרן, זה גם תכנון הרכב הספציפי. אני יודע שבקאיה ריו/יונדאי 25 שנמצאות במקום עבודתי מחליפים רפידות וצלחות בקצב גבוה בהרבה ממה שאני מחליף. מטרתי להצביע על ה35 כרכב עמיד ומגובש מבחינה מכנית שתחזוקתו זולה. בהשוואה היו בשימושי שתי אוקטביות לפניו וכמות התקלות בהן הייתה גבוהה יותר ובעיקר הבלאי השוטף (רפידות, צלחות, תותבי מתלה)היה משמעותי. וגם מחירי התחזוקה היו גבוהים יותר. גם אם נקח קורולה או אוונסיס שהיו בשימושי בעבר- הן גם עם גיר פלנטרי ומנוע לא מודגש והבלאי היה גבוה יותר מה35. ולמי שחושד שאני פאנבוי-אני לא אומר שה35 רכב מלהיב או מיוחד, הוא פשוט מבצע את העבודה לצרכים שלי כיום מצויין. לקנות 35 כשאצא לגמלאות - לא נראה לי.

פורסם
איזה דגם?

Sent from my iPhone using Tapatalk

במקרה הזה ספורטאז'.

אני כמובן לא בא לנגח. מהנסיון שלי עם דגמים מכל מוצא, תמיד רצוי שאלת המזל תהיה לצדך. היו לי צרפתיות עם אמינות טובה מאוד והיו כאלו שהיו סיוט. הייתה אמריקאית שאהבה את המוסך יותר מאשר את הכביש והייתה אחרת שהזקנה בכבוד. זו הסיבה שלמעט דגמים עם מחלות ידועות שלא מטופלות היטב ע"י היבואן, אני פשוט בוחר ברכב שנכון לי ושם את נושא האמינות בצד.

כן, לקיה ויונדאי הייתה נטייה בעבר להשתמש בצלחות בילום קטנות מידי שגררו עצמת בלימה בינונית וצורך בתחלופה גבוהה של רפידות/צלחות. בדגמים החדשים ממה שיצא לי לראות הם השתפרו מאוד בנושא.

פורסם
אז קצת נשבור את אמינות קיה/יונדאי:

רכב עם 140 אלף ק"מ בן 5.

הוחלף סטרסטר, צלחות בילום, מדחס מזגן, בולמים, והגיר כבר משמיע קולות מחאה. כל החלפים יקרים בדיוק כמו כל רכב אחר.

בכל בסדר חוץ מצלחות. זה בלאי טבעי ולא בעיית אמינות.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...