Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולם אחורי לקורולה שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום! אני צריך להחליף לרכב בולמים אחוריים

יש את הקאייבה שהוא המומלץ אך לא זול

האם שאר המתחרים,הסיני,קוריאני,טורקי

מומלצים?

ההפרש במחיר משמעותית זול יותר

והאם צריך גם להחליף את הכריות?

תודה לעונים.

עריכה אחרונה על ידי עמית100
פורסם

מכיוון שהבולמים הם הדבר השני בחשיבותו אחרי הצמיגים לא הייתי מחפש לחסוך בהם וקונה משהו איכותי

מנ המחיר שנתנו לך על זוג בולמים?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

מרב הסיכויים שהבולמים המקוריים של הרכב הם קאייבה, זה מה שאני יודע בוודאות ממקרה עם קורולה 99~ (בכלל, היפאנים עובדים איתם חזק - ולא רק הם).

הבולמים הזולים לא סתם זולים - וברוב המקרים לא מגיעים לרמה של בולם ברמה גבוהה (למשל: SACHS, MONROE, KONI, BILSTEIN).

קאייבה הם במקום טוב מאוד באמצע ולא הייתי לוקח פחות מזה - אבל אני לוקח בחשבון שמי שרגיל ל"נוחות" בקורולה, בספק אם באמת ירגיש הבדל מוחשי בנוחות הנסיעה. מה שבטוח זה שברמת הבטיחות של הרכב (אחיזה\בלימה\היגוי) הרכב יעלה בכמה רמות מהמצב הנוכחי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...