Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד אין- אופל אדם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אופל אדם 2016 צבע צהוב

קניתי אותו מהחברה והוא משועבד לבנק בגלל הלוואה

איך אני יכולה "להפטר" ממנו

הדרך היחידה שנראת לי זה לכסות תהלוואה ולעשות טרייד אין

כי למכור אותה נורא קשה לפי מהשאני רואה

פורסם

לכסות את ההלוואה,לפרסם מודעה ביד 2 עם מחיר (לא לפני,שתבדקי כמה אחרים מבקשים בערך ותהיי יותר אטרקטיבית ב 1000-2,000 למטה אם את רוצה להשתדרג).

בטרייד אין יורידו לך מינימום 15% על הרכב ועל כל רכב שתקחי תשלמי מחירון מלא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

ברוכה הבאה למציאות.

יש 3 דברים שיעזרו לך למכור את הרכב: מחיר, מחיר ומחיר. במקרה של אופל, שהוא לא מותג מאוד סחיר, ורכב נישה כמו האדם, יכול להיות שכדאי לשקלל גם גורם נוסף שמאוד עוזר במכירה: מחיר.

אבל ברצינות לרגע, למה לך להחליף? נראה שהמחיר שתצליחי למכור בו את הרכב (או שתקבלי עליו בטרייד-אין, שבסבירות מאוד גבוהה לא יהיה גבוה יותר) יגלם ירידת ערך משמעותית עבורך. מדובר ברכב בן שנה (וחצי?), למה כבר להחליף?

באופן כללי לגבי טרייד-אין, כדאי תמיד לזכור שלא מדובר בגמ"ח, או אפילו בקוסמים. מדובר באנשים שנותנים שירות (חוסכים את ההתעסקות במכירת הרכב), ומצפים (די בצדק) להרוויח עליו. מי שמשלם על השירות הזה זו את, אז תבדקי כל עסקה שיציעו לך בשבע עיניים (וגם תמיד אפשר להתייעץ פה).

בהצלחה!

עריכה: זה הרכב שלך?

http://yad2.co.il/s/c/4dd7f8

אילת זה בעיה. מעט מאוד אנשים יסעו עד אילת כדי לבדוק רכב. אם יש לך יכולת להשאיר אותו אצל מישהו שאת סומכת עליו במרכז זה מאוד יכול לעזור.

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

כן כל מה שאמרתם אני מודעת לזה

בעלי קנה את הרכב לפני שנה וחצי שלא ידענו שנרחיב את המשפחה כזה מהר

והרכב השה לא יכול לשמש אותנו כשהבייבי יגיע

וכן זה הרכב שלנו

לא רק שזה אופל אדם זה גם אילת :/

פורסם

אני חושב שהפקטור המשמעותי פה זה אילת. מעט מאוד קונים מחוץ לאילת יהיו מוכנים לעשות את כל הדרך, ועוד כשיש פוטנציאל להתאכזב.

אני גם חושב שאם יש לכם יכולת להשאיר את הרכב אצל מישהו שאתם סומכים עליו במרכז זה ישפר משמעותית את סיכויי המכירה.

אם לא, באמת כדאי לבדוק טרייד אין, או אולי לפרסם את הרכב במקום קצת יותר סביר (באר שבע), ואם יתקשר קונה להסביר לו את המצב ולהגיע לב"ש (אם הוא לא מאילת במקרה).

אני אישית לא הייתי נוסע עד אילת לראות רכב, אלא אם באמת מדובר במשהו מאוד נדיר וכל הפרטים (כולל מחיר סופי) ידועים לי מראש.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

גם אני אילתי ואף פעם לא מנסה למכור רכב באילת, המרחק הוא בעיה גדולה והאוכלוסייה האילתית שדלה באמצעים לא מוסיפים לעיניין, מה שאני עושה בדר"כ זה שם את הרכב אצל גיסי בתל אביב ורק ככה מצליח למכור.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...