Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התקציב עד 70,000. הבת הצעירה ( בת 21) רוצה פיאט 500. מה שמעניין אותה זה השיק והיופי של הרכב. הרכב חייב להיות אוטמטי.

הנאה מנהיגה, אמינות סחירות ושאר ירקות לא ממש מעניינים אותה.

אם הבטחון של הבת שלך חשוב לך ,לך על פיאט 500 ,רכב חזק ועמיד .מה יותר חשוב לך ? הבטחון שלה או חווית הנהיגה שלה?

אין מה להשוות לפיקנטו או לפיג'ו 108 ,היחיד שמתקרב אליה בחוזק זה טויוטה יאריס

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

בחוזק של מה בדיוק? כי במבחני הריסוק הרכב לא בדיוק כיכב.

הפיקנטו למשל הגנה טוב יותר על הנוסעים במבחני הריסוק.

אז על מה אתה בדיוק מתבסס?

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במבחני ריסוק אתה יכול לקרוא מה שאתה רוצה ,לפני שבועיים הייתי עד לתאונה בתל אביב ,אבן גבירול פינת כיכר מלכי ישראל , בחור צעיר בערך בן 25 עבר ברמזור אדום והתנגש במונית SKODA ,מיותר להגיד שסקודה הוכרזה טוטל לוס ,הנהג של פיאט אפילו לא פונה לבית החולים , נגררה לפחחות וחזרה לכביש.

פורסם
במבחני ריסוק אתה יכול לקרוא מה שאתה רוצה ,לפני שבועיים הייתי עד לתאונה בתל אביב ,אבן גבירול פינת כיכר מלכי ישראל , בחור צעיר בערך בן 25 עבר ברמזור אדום והתנגש במונית SKODA ,מיותר להגיד שסקודה הוכרזה טוטל לוס ,הנהג של פיאט אפילו לא פונה לבית החולים , נגררה לפחחות וחזרה לכביש.
וואו, בן אדם, זה חזק!

כלומר, יושבים מהנדסים, מרסקים מכוניות כבר כמה עשרות שנים, צוברים ערימות של ניסיון, בודקים כל רכב מכמה כיוונים, מודדים מיליון דברים תוך כדי הריסוק, ואשכרה גורמים לתעשייה לייצר רכבים בטוחים יותר שממש מפחיתים את כמות ההרוגים והפצועים, אבל עזוב, בוא נזרוק הכל לפח ונסיק מסקנות על סמך תאונה אחת שאין לנו שום נתונים אמיתיים לגביה. נשמע כמו רעיון טוב!

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

למיטב ידיעתי, עובי הפח לא מעיד על החוזק.

המכוניות המודרניות נוטות להיות "פריכות יותר", אבל מנגד סופגות את הזעזועים טוב יותר ומגנות יותר על הנוסעים.

ראה כאן: תראה את המיני הישנה לאחר הפגיעה לעומת מכוניות מודרניות יותר.

הילדה שלך עשתה נסיעת מבחן על ה- 500?

או שהיא תאהב, או שהיא תקלל.

אם אין שם מנגנון עזר למניעת הדרדרות, כדי שהיא תהיה מודעת לזה כמה שיותר מהר...

ראש של אישה עובד שונה מזה של גבר. לנו כגברים, בד"כ חשובה יותר הפרקטיות ואח"כ העיצוב אצל רוב הבנות זה בדיוק הפוך.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

אהה, אתה צודק ככה יודעים אם הרכב בטיחותי או לא.

באמת לא מבין למה יש את euroncap, יצרני הרכב פשוט יכולים לפנות אליך ואתה על סמך תאונה שראית תגדיר את רמת הבטיחות של הרכבים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

rony999, אם זאת הדרך שבה אתה מסיק מסקנות, אז בוא שחרר מאיתנו.

לגבי הפיאט, שהילדה תעשה נסיעת מבחן - אם זה סבבה אז קנה לה אחת משומשת בת שנתיים (או 4 או 5) שלא תפסיד הרבה במכירה כשיעבור לה.

האוטו בסדר והוא פונה בדיוק לקהל היעד הנ"ל - רק שהגיר הזה פחות מתאים לתנועה של תל-אביב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אופל אדם לא נכנסת בתקציב?

בכל אופן, אם היא היחידה שתנהג על הרכב, מה אכפת לך לקנות לה 500? נשים הורגות את עצמן עם עקבים ענקיים ואביזרי חנק משולבים בבגדים כדי להיות אופנתיות, אז מה זה כבר גיר רובוטי חד מצמדי בשבילן?

במקרה הכי גרוע יהיה לך התענוג לעשות לה "אמרתי לך".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש את רכבי ה 500 בחברות ההשכרה, ובמחירים סבירים.(כ 100-120 ליום)

השכירו רכב ל 2-3 ימים (השכר אתה את הרכב, עם ביטוח מלא גם עבורה)

והתרשמו מהנסיעה והחיים איתו, לחיוב או לשלילה, תדעו את המצב..כך אני עושה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

עוד דרך לשכנע את הבת לרדת מה 500:

להוסיף קצת לתקציב, משהו כמו 12k נוספים...

ולמסור לבת מפתחות לפיג'ו 208 1.2 טורבו, עם גיר אוטומטי פלאנטרי חלק, וקצת שיק.

ככה עשיתי עם ביתי בפברואר האחרון, היא מרוצה למרות האיבזור הבסיסי, וגם אני נהנה לגנוב סיבוב מידי פעם....

פורסם

קצת הבהרות. הבת מכירה היטב את הרכב. נהגה רבות בפיאט 500 של אחותה.

היא מודעת לזה שהרכב ״נוסע חרא״ כהגדרתה ועדיין רוצה כזו - כמו שאמרתם לך. תבין נשים.....

פורסם

אז אם היא רוצה אני לא מבין את ההתנגדות שלך.

פורסם

זה בדיוק העניין עם נשים.

הן לובשות נעלי עקב, שלא מאחל לשונאים שלי להתענות בצורה כזאת, אבל העיקר שזה נראה טוב...

ביצועים לא מעניין, שיק כן. ולכן, פשוט תקנה לה מה שהיא רוצה.

או שאולי במקרה הזה מדובר בסוג של קנאת אחיות? כלומר יש לה גם אני רוצה? למרות שבגיל הזה אני חושב שזה כבר לא אמור להיות :)

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
rony999, אם זאת הדרך שבה אתה מסיק מסקנות, אז בוא שחרר מאיתנו.

לגבי הפיאט, שהילדה תעשה נסיעת מבחן - אם זה סבבה אז קנה לה אחת משומשת בת שנתיים (או 4 או 5) שלא תפסיד הרבה במכירה כשיעבור לה.

האוטו בסדר והוא פונה בדיוק לקהל היעד הנ"ל - רק שהגיר הזה פחות מתאים לתנועה של תל-אביב.

מענין שפה התגובה היא שאין להסיק כלום מתאונה אחת, מה שכמובן נכון, אבל במקום אחר, אולי אפילו יותר מאחד מישהו טרח להודות לאלוהי איזה יצרן לא באמת זוכר איזה, שהוא מייצר כאלו מכוניות חזקות שהצילו את משפחתו בזכות חוסנו המופלא של האוטו, מה שגם יכול להיות כמובן, אבל גם לא, בדיוק כמו כאן אגב וזכה להסכמה נלהבת של חברים רבים, אז באמת מענין איפה טמון לו ההבדל בין המקרים.

• תוכן חדש...