Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הועלו פה בתגובות שני נושאים ואני אתייחס אליהם:

1. הבטיחות - הרכב הזה נבחן בשנת 2007 וקיבל 5/5 כוכבים במבחני הריסוק של היורואנקפ. אממה, הוא נבחן שוב השנה וקיבל רק 3/5 כוכבים. זה גם מה שפיקנטו קיבלה בדגם ללא מערכות אקטיביות.

2. Hill Holder - בדגם מתוח הפנים יש את המערכת, גם אצלי בדגם טרום מתיחת הפנים יש את המערכת (הרכב ידני אם זה משנה).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
במבחני ריסוק אתה יכול לקרוא מה שאתה רוצה ,לפני שבועיים הייתי עד לתאונה בתל אביב ,אבן גבירול פינת כיכר מלכי ישראל.

הסטארטאפ הבא: IbnGvirolNCAP כי אנחנו מבינים יותר...

קצת הבהרות. הבת מכירה היטב את הרכב. נהגה רבות בפיאט 500 של אחותה.

היא מודעת לזה שהרכב ״נוסע חרא״ כהגדרתה ועדיין רוצה כזו - כמו שאמרתם לך. תבין נשים.....

לא תבין ולא יעזור לך. תקנה לה בצבע שהיא רוצה :wink:

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
מענין שפה התגובה היא שאין להסיק כלום מתאונה אחת, מה שכמובן נכון, אבל במקום אחר, אולי אפילו יותר מאחד מישהו טרח להודות לאלוהי איזה יצרן לא באמת זוכר איזה, שהוא מייצר כאלו מכוניות חזקות שהצילו את משפחתו בזכות חוסנו המופלא של האוטו, מה שגם יכול להיות כמובן, אבל גם לא, בדיוק כמו כאן אגב וזכה להסכמה נלהבת של חברים רבים, אז באמת מענין איפה טמון לו ההבדל בין המקרים.

לא מבין מה אפשר להסיק מתאונה אחת, כמות המשתנים היא רבה, כאשר המשתנים העיקריים הם מהירות הפגיעה, סוג הפגיעה וכמובן סוגי הרכבים המעורבים.

חד וחלק רכב מודרני מיצרן מכובד יהיה בטיחותי יותר מרכב מיושן או רכב זול, אבל ראיתי איך פיאט אונו משמידה טויוטה קורולה כי התאונה הייתה מסוג חזית צד.

מה שמחזיר אותנו לשאר המשתנים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לי יש פיאט 500 שנת 2017 ,

בשבוע הראשון מעט קשה להתרגל לגיר אבל אחרי שלומדים אותו אי אפשר לנהוג ברכב אחר ..... !

ואין ספק שהאיטלקים עושים את זה נכון :-P

פורסם

ש. למה היא רוצה פיאט 500?

ת. כי לאחותה יש.

ש. למה לאחותה יש פיאט 500?

ת. רצתה כמו של אבא.

תגידו, אתם באמת מנהלים דיון של 3 עמודים על ילדה שרוצה אוטו כמו של אחותה 'כי ככה' בספטמבר? זה חומר של יולי אוגוסט.

פורסם
וואו, בן אדם, זה חזק!

כלומר, יושבים מהנדסים, מרסקים מכוניות כבר כמה עשרות שנים, צוברים ערימות של ניסיון, בודקים כל רכב מכמה כיוונים, מודדים מיליון דברים תוך כדי הריסוק, ואשכרה גורמים לתעשייה לייצר רכבים בטוחים יותר שממש מפחיתים את כמות ההרוגים והפצועים, אבל עזוב, בוא נזרוק הכל לפח ונסיק מסקנות על סמך תאונה אחת שאין לנו שום נתונים אמיתיים לגביה. נשמע כמו רעיון טוב!

בתור נהגת בפיאט 500

חברה שלי הייתי מעורבת בתאונה עם סקודה

הסקודה טוטאל לוס (חברה שלי עם שבר פתוח ביד , 2 ניתוחים ו20 אחוז נכות בביטוח לאומי)

פורסם

תאונה חזיתית?

איזה דגם? איזו שנה יצור?

הסקודה התנגשה עם פיאט 500?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ומה רע בפיאט 500 לנהגת צעירה?

אתה מעדיף לרכוש עבורה מרצדס של צד"ל?

מעדיף אותה על כל פיאט 500 באשר היא (גם על אבארת', טריביוטו פרארי ושאר השיט) בכל רגע.

פיאט 500 יש בכל חור, מרצדס W123 משוריינת עם מתקון של VRC לך תמצא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
במבחני ריסוק אתה יכול לקרוא מה שאתה רוצה ,לפני שבועיים הייתי עד לתאונה בתל אביב ,אבן גבירול פינת כיכר מלכי ישראל , בחור צעיר בערך בן 25 עבר ברמזור אדום והתנגש במונית SKODA ,מיותר להגיד שסקודה הוכרזה טוטל לוס ,הנהג של פיאט אפילו לא פונה לבית החולים , נגררה לפחחות וחזרה לכביש.

מדהים, היית עד לתאונה, ולא המשכת הלאה כמו כולם אלא המשכת לעקוב אחר ההתפתחויות, קיבלת מידע מסקודה שהרכב הוגדר כטוטל לוס ולגבי הפיאט אתה יודע שתוך שבועיים הרכב תוקן וחזר לכביש, אין הרבה אנשים כמוך.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

סתם שאלה, כשהבת הראשונה שלך קנתה את הפיאט גם הייתה לך כזו התנגדות? או שההתנגדות הזאת היא כתוצאה מניסיון עם הרכישה הראשונה?

פורסם

אני לא רוצה להשמע שובניסט.

ניסיתי לשכנע קרובת משפחה לא לקנות C1 בגלל הגיר הרובוטי.

היא קנתה בכל זאת, והיא פשוט לא שמה לב. לחלק גדול מהנשים פשוט לא אכפת מההעברת היכולים של האוטו.

פורסם

דווקא במקרה הזה לא חושב שי קשר בין אישה לרובוט, גם הרבה גברים לא אוהבים את הפעולה שלו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני לא רוצה להשמע שובניסט.

ניסיתי לשכנע קרובת משפחה לא לקנות C1 בגלל הגיר הרובוטי.

היא קנתה בכל זאת, והיא פשוט לא שמה לב. לחלק גדול מהנשים פשוט לא אכפת מההעברת היכולים של האוטו.

גם להרבה גברים.

קוריוז, שאולי כבר סיפרתי: לפני אי אילו שנים חבר טוב קנה קורולה 2008 רובוטית. שאלתי אותו : איך האוטו - ענה - נהדר. ואיך ההילוכים? אל ספר לאף אחד. זוועה.

כעבור שנה - שנתיים חזרתי על השאלה. איך האוטו: נהדר. איך ההילוכים: אל סתפר לךאף אחד! נהדרים.

כנראה שיש הרבה עניין של התרגלות. כאשר בחנתי את היאריס 2010 לא הרגשתי בהחלפת ההילוכים הרובוטית עד שהגיעה לרביעי, וגם אז הרעד היה מינימלי. לעומת זאת אשתי פסלה את הרכב בגלל תיבת ההילוכים, אבל זה כנראה בגלל ההתנהגות בזינוק בעליה (בכל זאת חיפאים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יכול להיות בהחלט שזה עניין של הרגל, אבא שלי דווקא הסתדר טוב מאוד עם ה 107.

אבל אישית לא מבין למה צריך להתרגל, זה צריך להיות נוח מלתחילה.

פורסם

לכל רכב צריך להתרגל. בידני לכל רכב התנהגות שונה של ידית ההילוכים ודוושת המצמד, בפלנטרי או רציף צריך ללמוד לנצל נכון את ההילוכים, איני רואה שוני בכך שצרך להתרגל לתיבה רובוטית זו או אחרת.

מעבר לכך שלאנשים שונים יש רגישות שונה לזעזועים של הרובוטית. מניסיוני הדל (אותה נסיעת מבחן ביאריס ושבוע עם DSG6) לא חשתי באי נוחות משמעותית. ו, כן, אני יודע שה-DSG נחשבת תיבה נוחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...