Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שימוע לפיטורים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

WhatsApp Image 2017-09-07 at 21.54.19.jpg

לצערי קבלתי היום מכתב וכנראה יפטרו אותי, רציתי לשאול האם זה חוקי והגיוני לפטר בגלל סיבות כאלו? לא סוכם מספר קבוע של משמרות שאתן, והם ידעו שהם מקבלים אותי בתור סטודנט, זו פעם ראשונה שאני מקבל מכתב כזה אז אני לא כ"כ יודע מה לעשות - אם קבלתי את המכתב אז כנראה שהחליטו כבר להעיף ולא משנה מה, האם כדאי/חייב ללכת לשימוע?

מה לגבי פדיון ימי חופשה? כיצד לוודא שאקבל הכל כחוק?

פורסם

אני לא מומחה אבל לא נראה שיש הרבה מה לעשות. אם קיבלת את המכתב אז החליטו לפטר אותך וזה-מה-יש. אתה לא חייב ללכת לשימוע, הוא בעקרון מיועד בשבילך (ובגלל שהם חייבים). הם גם חייבים לתת לך את כל הסכומים שהם חייבים לך כחוק. תבדוק לפי התלושים כמה חייבים לך, ותבקש מהם מכתב שיאשר שהם ישלמו לך את הסכום.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אהבתי את המכתב

התחלת העבודה ביום 23.12.17 ( יום הולדתי דרך אגב )

אתה רוצה להמשיך לעבוד בחברה?

לך לשימוע ונסו למצוא פתרון.

מקסימום תפוטר.

האם לדעתך רוצים לפטר אותך עכשיו זה כדי לחסוך להם פיצויי פיטורין שיגיעו לך אם תעבוד שנה?

כיון שבישיבה לא יודיעו לך שאתה מפוטר, סביר שבמכתב הפיטורין שתקבל תוך מספר ימים מיום השימוע ייכתב כי תקבל את המגיע לך על פי חוק / הסכם עבודה שחל בענף האבטחה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

שיפטרו אותך, קח את הפיצויים ובוא אלינו לצוות 3. החברה הכי נורמלית בשוק היום לדעתי.

כל מקרה לגבי השימוע. כמו שנאמר מעליי אין יותר מדיי מה לעשות.

שים לב שאתה מקבל כל מה שמגיע לך בתלוש המשכורת האחרון. זה אומר :

פדיון ימי חופשה, והפרשות פיצויים לקרן הפנסיה שלך. כמו כן, שים לב ששילמו לך פנסיה מהחודש הראשון שבו התחלת לעבוד. במידה והייתה לך קרן פעילה חובה לשלם לך מהחודש הראשון.

עריכה אחרונה על ידי Tsachi89

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם
שיפטרו אותך, קח את הפיצויים ובוא אלינו לצוות 3. החברה הכי נורמלית בשוק היום לדעתי.

כל מקרה לגבי השימוע. כמו שנאמר מעליי אין יותר מדיי מה לעשות.

שים לב שאתה מקבל כל מה שמגיע לך בתלוש המשכורת האחרון. זה אומר :

פדיון ימי חופשה, והפרשות פיצויים לקרן הפנסיה שלך. כמו כן, שים לב ששילמו לך פנסיה מהחודש הראשון שבו התחלת לעבוד. במידה והייתה לך קרן פעילה חובה לשלם לך מהחודש הראשון.

מבחינת פנסיה הכל שולם בזמן, לגבי הפרשות פיצויים לקרן הפנסיה אני אשמח להדרכה כיצד לבדוק, את הפדיון ימי חופשה כמובן שלא אפספס כי זה פשוט יכנס לי לחשבון נכון?

צוות 3 מחפשים סטודנטים בצפון?

פורסם

אם מחפשים בצפון? אין לי שמץ, אבל אני יכול לברר לך. כל מקרה תבדוק גם באול גובס, תריץ שם חיפוש על צוות 3 - משרות זמינות ותראה אם יש באזור שלך.

בנוגע לפיצויים, פשוט בתלוש המשכורת האחרון שתקבל לאחר הפיטורין , שבו גם אתה אמור לקבל את הפיצויים לפנסיה, כנס לאזור האישי בקרן הפנסיה שלך ותראה אם נכנס. אמור להיות לך רשום שם שמדובר בפיצויים.

וכן, הפדיון אמור להיכנס לך אוטמטית. בד"כ מעסיקים לא ישחקו לך עם הדברים האלה בגמר חשבון כי הם חוששים מתביעות, אבל חשוב להיות ערני ולראות שהכל מגיע. כי יש גם הרבה שיטת מצליח.

אגב, יש מצב שכל השימוע הזה זה סתם נסיון הפחדה ולא באמת מתכוונים לפטר אותך.

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם

יתרת ימי חופשה תוכל לבדוק בתלוש השכר האחרון שקיבלת מהחברה. יש תעריפים שונים לפדיון ימי חופשה. תוכל לבדוק בגוגל, מה רלוונטי עבורך.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

תדרוש טופס 161 ומכתב שחרור לכספים שצבורים עבורך בקרן הפנסיה.

את השלמת פיצויי הפיטורים יחד עם פדיון חופשה והבראה אתה אמור לקבל בתלוש גמר חשבון.

אם עבדת שם תקופה ארוכה הייתי ממליץ לך לפנות לעו"ד לבדיקה כללית של הזכויות שלך לאורך כל התקופה. במאמר מוסגר אציין שמניסיוני עם המעסיק שלך עשויות להיות בעיות בהיקף משרה שלך ובתשלום שעות נוספות.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
תדרוש טופס 161 ומכתב שחרור לכספים שצבורים עבורך בקרן הפנסיה.

את השלמת פיצויי הפיטורים יחד עם פדיון חופשה והבראה אתה אמור לקבל בתלוש גמר חשבון.

אם עבדת שם תקופה ארוכה הייתי ממליץ לך לפנות לעו"ד לבדיקה כללית של הזכויות שלך לאורך כל התקופה. במאמר מוסגר אציין שמניסיוני עם המעסיק שלך עשויות להיות בעיות בהיקף משרה שלך ובתשלום שעות נוספות.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

בגלל שלאורך כל הזמן בניתי קובץ מסודר באקסל לא הצליחו לרמות אותי, ואתה אכן צודק, במאמר מוסגר כמובן.

לגבי בעיות בהיקף משרה - מה הכוונה?

צביקי - כיצד אני בודק את חישוב הפיצויים שנערך לי?

עבדתי באיזור ה80-90 ימי עבודה בדצמבר 16, זו לא תקופה כ"כ ארוכה ככה שאני לא חושב שאני צריך עו"ד

פורסם (נערך)

התובנות שלי שאני קיבלתי ממקרה דומה:

1) מנסיון תקליט את השימוע. תשים טלפון בתא חיצוני בתיק ותקליט. זה מותר לפי החוק אם אתה צד בשיחה ואתה לא צריך להודיע על כך לצד השני.

מנסיון שלי הבוסים בשימוע מרגישים לא נעים אז הם הרבה פעמים מנסים להיות נדיבים ולומר דברים שהם לא באמת מתכוונים לתת. אבל כל מה שהם אומרים הוא מחייב. לדוגמה הצהרה שנוהגים לתת ואז להתנער ממנה, היא שנותנים לך חודש להמשיך לעבוד, אבל שאם תצטרך עוד זמן למצוא מקום חדש יכולים לתת לך עוד. אם אומרים את זה בשימוע, זה מחייב אותם.

2) בנוסף אל תתפתה לומר שאתה מתפטר, הרבה פעמים כדי להתחמק ממתן של פיצויי פיטורין יגידו לך שלפי התקנות בחברה יש כל מיני שימועים ותהליך ארוך שניתן לחסוך אם אתה תגיד שאתה מעוניין לעזוב וכך גם לא תצטרך לומר שפיטרו אותך. אל תתפתה לזה!

אם אתה מתפטר, אז לא מגיע לך פיצויי פיטורין ודמי אבטלה.

3) שאל בזמן השימוע אם יוכלו לתת לך מכתב המלצה, כשהכל עוד טרי הם סביר להניח ינסו לצאת בסדר ולא יעשו בעיות. אחרי שכבר תעזוב, לך תחפש אותם, לא יהיה להם אף פעם זמן בשבילך.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

מתן,

למה לך לשבור את הראש ידידי?

קח ת.ז. וגש תירשם בהסתדרות נדמה לי כ 12 ש''ח בחודש סה''כ

לסטונדנט או ללא מועסק,

הם עשו לאשתי את כל העבודה ממש בלי להניד עפעף קיבלנו דברים

שלא חלמנו עליהם. אפילו מכתב תודה קיבלו מאיתנו.

מומלץ בחום.

בהצלחה אגב.

פורסם
מתן,

למה לך לשבור את הראש ידידי?

קח ת.ז. וגש תירשם בהסתדרות נדמה לי כ 12 ש''ח בחודש סה''כ

לסטונדנט או ללא מועסק,

הם עשו לאשתי את כל העבודה ממש בלי להניד עפעף קיבלנו דברים

שלא חלמנו עליהם. אפילו מכתב תודה קיבלו מאיתנו.

מומלץ בחום.

בהצלחה אגב.

היי יוסי, תוכל לפרט קצת לגבי התהליך? מה בדיוק עלי לעשות??

פורסם

מתן,

אם אתה מעוניין לנסות לפתור את הבעיה ולהמשיך לעבוד,

בקש מהאוניברסיטה שינפיקו לך מסמך של מערכת השעות שלך עם חותמת של האוניברסיטה או עם סימן אחר המעיד על כך שמדובר במסמך "רציני".

גש לשימוע עם מערכת השעות והראה להם מתי אתה לומד.

סביר שיבינו שאתה לא יכול לעבוד בזמן שיש לך שיעור.

במידה ויוכלו למצוא לך סידור עבודה המתאים למערכת השעות, מה טוב.

במידה ולא, איך לך ותק של שנה כך שלא מגיעים לך פיצויי פיטורין.

לדעתי האישית, בעבודה הבאה שאתה מחפש תאם ציפיות בשלב מוקדם על מנת למנוע את המצב הנ"ל.

• תוכן חדש...