Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת SERVICE ב C3, מילוי שמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רכב C3 2011.

אז היום נדלקה לי הנורת SERVICE. בחלון המידע מופיע Top Engine Oil, או משהו דומה.

זה היה נראה לי מוזר שכן טיפול נעשה לפני כחודש, שגם ככה החליפו שמן.

חזרתי למוסך בחולון, מוסך אורן, הכנסתי את האוטו והסברתי את הבעיה. שבדקנו את השמן, אין בעיה פיזית ברמה. דווקא רמה מכובדת. כליטר בפנים.

בכל זאת הוסף לי שמן להשלים את הקמצוץ שחסר.

המוסכניק ניסה לבצע ריסט של הנורה, אבל לא הצליח. נאמר לי כנראה יש בעיה ברגש, שניתן להחליף באלף שקל בערך. אני לא מעוניין.

רציתי לדעת האם למישהו יש אולי ניסיון אם מקרה דומה שאולי בכל זאת יודע לבטל את הנורה?

חשבתי לנסות לאפס התראות\טיפול בעצמי (משחק עם הכפתורים בהתאם לספר הרכב) ולחכות עוד כמה ימים לראות אם יעלם לבד.

חשוב לציין כי הנורה נסגרת מעצמה לאחר כ6 שניות מהתנעה.

תודה.

פורסם

רכבים צרפתיים הם האחרונים שכדאי להזניח ולא לטפל מיידית כאשר יש תקלה.

לעניין הזה נקודתית,המנורה תמשיך להידלק לך ואף פעם לא תדע אם באמת זו התראת אמת וחסר שמן או שזו התראת שווא שרומזת "רק" על החיישן .

בסופו של דבר,הרכב (ללא ביקורת על מפלס השמן מצדך),עלול להגיע למצב של הרעבת שמן ומכאן הדרך להחלפת מנוע קצרה.

ממליץ לך לטפל ולא להזניח כדי להיות בראש שקט.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם

אכן הרכב הנ"ל היה אצלנו, ואכן בדגם המנוע הזה יש מחלה של חיישן מפלס גובה שמן לא תקין, היה על זה מדגם בחברה, חלק מהרכבים זכו להחלפה במסגרת אחריות.

אין תחליף לבדיקה פיזית עם המדיד.

אורן

פורסם

היי,

האמת התרעה נעלמה כבר יום למחרת. לא יודע מה הסיפור, כנראה באמת החיישן מעט בעייתי. ייתכן שתוספת השמן הקטנה עזרה, למרות שנראה לי זה סתם שיגוע זמני שהיה גם עובר לבד.

כרגע אין שום התרעות.

מודה למוסך אורן על השירות, ותודה שהחלפתם לי נורה חינם גם באותה הזדמנות. שירות עשר.

• תוכן חדש...