Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:

לפני כחודש כתבתי פוסט על נקודה קטנה ממש ברכב שלי שכנראה חטפה אבן במהירות גבוהה וככך נהיה קילוף בצבע שהגיע עד הבסיס.

קיבלתי כמה המלצות ובנוסף קיבלתי הודעה פרטית מבחור בשם מוטי שרון - שנמצא בפארק אפק בראש העין.

הוא אמר לי שהוא יכול להתאים לי צבע ולסגור את הפינה... אמרתי נלך... זה יחסית קרוב לבית, אין מה להפסיד.

הלכתי, קיבלתי הסבר מקיף על עולם הצבע , מוטי עשה לי תיקון של כמה שכבות עם מכחול, עם התאמת צבע שהוא עשה בשבילי, הראה לי שיטות הרבה יותר נכונות לשטוף ולטפל ברכב כולל הזמנה לשטוף את הרכב אצלו בסדנה והדגמה של מוצרים שונים על הרכב. שלח אותי הביתה ואמר לי לחזור מתי שבא לי במהלך השבוע כדי לפלש את התיקון וליצור אחידות בשכבה.

כששאלתי אם הוא מעדיף שאני אשלם לו עכשיו או שבוע הבא - הוא אמר "אתה לא משלם לי, אתה מעכשיו חבר מועדון, זה תיקון קטן ואנחנו לא עושים תיקונים - זה בשביל הכיף"

כשחזרתי לסדנה אתמול - הבן של מוטי - שמסתבר כמומחה לא קטן בעצמו, ביצע לי את הפוליש ואת הלכה לתיקון, הראה לי מוצרים, בדק את עובי הצבע\לכה והסביר לי גם הוא המון דברים חדשים שלא הכרתי.

כמובן שאת המוצרים שלי מעכשיו אני הולך לרכוש ממנו.

הוא נמצא בפארק אפק ראש העין. והמספר שלו הוא 0503636404.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הייתי אצל מוטי שרון בעקבות ההמלצה פה והשארתי אצלו את הרכב לעבודה.

אני לא בקיא בתחום אבל אני יכול לאמר שאני ממש מרוצה מהתוצאה, מרגיש כמו רכב חדש מבחוץ.

יש לי פה תמונות ואם יש לכם שאלות אני מקווה שיהיו לי תשובות.

IMG_6140.jpgIMG_6141.jpgIMG_6142.jpgIMG_6143.jpgIMG_6144.jpgIMG_6145.jpgIMG_6146.jpgIMG_6149.jpgIMG_6150.jpgIMG_6151.jpgIMG_6155.jpgIMG_6157.jpg

פורסם

מצטרף להמלצות. הבן אדם תותח אבל יותר חשוב - מוטי והבן נחמדים מאוד.

מוטי הזמין אותי לנסות ערכה חדשה של טיפוח לעור ועל הדרך הראה לי עוד המון מוצרים מגניבים של כל מני יצרנים.

אין ספק שאת מוצרי הדיטיילינג שלי אקנה רק ממנו - למרות שזה לא בדיוק על הדרך שלי.

כשמגיע אז מגיע.

פורסם

אני גם כן חוזר ממוטי עכשיו.

בן אדם זהב וסובלני עם לב ענק.

מראה מדגים מסביר, שפע של חומרי דיטיילינג ומחירים מעולים.

אין ספק שאחזור אליו בהמשך

פורסם

חן חן על המחמאות, אבל אין על מה, סך הכל בקטע של עזרה הדדית ואהבת הדיטיילינג, כמו כן גם אנחנו לומדים המון תוך כדי עבודה.

פורסם

שחר, אני לא עובד בזה, אני מדריך דיטיילרים להתגבר על בעיות של קילופים, אי לכך אני יכול לעזור לך בכך שאכין לך מעט צבע לפי נוסחה של הצבע שלך ולתקן לך נקודה אחת ואת שאר הנקודות אתה כבר תעשה לבד. אתה גם יכול לעשות אותם אצלי בסדנה ולהשתמש באמצעים שלי (אינפרא וכו) ללא עלות - רק תביא שתייה!

פורסם

נו מה יהיה עכשיו אני חייב לבקר גם ליד כפר סבא וגם בדרך מהעבודה:wink: כמובן בתשלום יש לי כמה קילופים קטנים ואני לא מוצא את הצבע הנכון .

פורסם
שחר, אני לא עובד בזה, אני מדריך דיטיילרים להתגבר על בעיות של קילופים, אי לכך אני יכול לעזור לך בכך שאכין לך מעט צבע לפי נוסחה של הצבע שלך ולתקן לך נקודה אחת ואת שאר הנקודות אתה כבר תעשה לבד. אתה גם יכול לעשות אותם אצלי בסדנה ולהשתמש באמצעים שלי (אינפרא וכו) ללא עלות - רק תביא שתייה!

שאפו על ההזמנה!

האם תוכל להעלות שרשור עם טיפים לתיקונים כאלה?

פורסם

תודה רבה על ההזמנה :)

מה אתה שותה?

• תוכן חדש...