Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 25K

Fraysa
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

סיפור בקצרה - נכנס לקבע, נוסע 50 ק"מ הלוך חזור כל יום (ראשון-חמישי), צריך רכב לתפקיד החדש. אבא שלי עובד כנהג והוא מכיר המון מגרשים לכן הוא יכול להביא המון רכבים עם ק"מ נמוך בזול יחסית.

העדפות: יכול לנסוע גם על ידני. רוצה רכב יחסית חזק, אך לא צריך להגזים (אני נוסע בין פ"ת לראשון, וקחו לדוגמא את הסיריון של אחי שבקושי זזה כאופציה פחות רלוונטית).

רוצה בנוסף גם רכב עם "נשמה" שאני אוהב אותו כרכב ראשון. משהו פחות גנרי כמו פונטו, משהו מגניב.

זו הרשימה שהרכבתי בינתיים, אם יש לכם עוד אופציות מעניינות או שאתם ממליצים על משהו ספציפי פה:

יונדאי i20
פיאט פונטו גרנדה
סובארו B3 האצ'בק
סובארו אימפרזה
שברולט אופטרה האצ'בק
מיצובישי לנסר
מאזדה 3
מאזדה 2
הונדה סיויק
טויטה אוונסיס
סוזוקי איגניס
רנו קליטו
דייטסו שרייד
פולקסווגן פולו
סיאט איביזה
סוזוקי סוויפט
שברולט קווליר
אופל קורסה
דייטסו אפלאוז
דייטסו סיריון

אשמח לרשימת אופציות של רכבים כאלו, תודה.

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם
סיפור בקצרה - נכנס לקבע, נוסע 50 ק"מ הלוך חזור כל יום (ראשון-חמישי), צריך רכב לתפקיד החדש. אבא שלי עובד כנהג והוא מכיר המון מגרשים לכן הוא יכול להביא המון רכבים עם ק"מ נמוך בזול יחסית.

העדפות: יכול לנסוע גם על ידני. רוצה רכב יחסית חזק, אך לא צריך להגזים (אני נוסע בין פ"ת לראשון, וקחו לדוגמא את הסיריון של אחי שבקושי זזה כאופציה פחות רלוונטית).

רוצה בנוסף גם רכב עם "נשמה" שאני אוהב אותו כרכב ראשון. משהו פחות גנרי כמו פונטו, משהו מגניב.

זו הרשימה שהרכבתי בינתיים, אם יש לכם עוד אופציות מעניינות או שאתם ממליצים על משהו ספציפי פה:

יונדאי i20
פיאט פונטו גרנדה
סובארו B3 האצ'בק
סובארו אימפרזה
שברולט אופטרה האצ'בק
מיצובישי לנסר
מאזדה 3
מאזדה 2
הונדה סיויק
טויטה אוונסיס
סוזוקי איגניס
רנו קליטו
דייטסו שרייד
פולקסווגן פולו
סיאט איביזה
סוזוקי סוויפט
שברולט קווליר
אופל קורסה
דייטסו אפלאוז
דייטסו סיריון

אשמח לרשימת אופציות של רכבים כאלו, תודה.

עדכון: נסגרתי על אופציה - פונטו איבו. נראית לי אופציה מעולה כי האוטו קטן, נראה טוב, חסכוני, ואמור להיות אמין.

מה דעתכם?

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...