Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לגבי סקודה קארוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 שאלות לגבי הרכב:

- אני מבין שהוא אמור להגיע בקרוב.. אם מישהו יודע בערך מתי אשמח לדעת.

- מישהו יודע כמה בערך יעלה הרכב (הבנתי שיש מנוע של 1 ליטר טורבו ו 1.5 ליטר טורבו) השאלה מה טווח המחירים?

ושאלה נוספת.. במידה וטווח המחירים של רכב זה לא יקר במיוחד (עוד חוקר לגבי המחיר לא מוצא כלום לבינתיים) האם כדאי לחכות לרכב זה או שאני כבר אקנה טויוטה chr? (למרות שאני יודע שאחד היברידי אך זה לא משנה, ה chr לא רע בכלל אבל פשוט הסקודה נראית פגז).

תודה לכל העונים. שבת שלום.

פורסם

הקארוק עשוי להגיע ארצה רק ב2018, אם יש לך את היכולת להמתין ואתה דלוק על הרכב אז המתן, אך ישנן אלטרנטיבות וכנראה שנראה מצטרפות נוספות עד בואו, קשה לדעת בקשר לתמחור העתידי, אגב הוא מקביל לסיאט אטקה ופולקסוואגן טיגואן בשלדה ובכמה מכלולים...

הטויוטה היא רכב קטן יותר שלרוב יתאים כרכב שני במשפחה או רכב לרווק\ה

• תוכן חדש...