Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רוצה להתייעץ אתכם מה אפשר לעשות בנוגע למסעדה שאכלתי בה ויום למחרת קיבלתי הרעלת מזון.

כמובן בשבוע מחלה כרגע, וכאבים.

ברשותי הקבלה מהמסעדה, וחוו"ד מרופא משפחה.

בתודה

החולה

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

קודם כל תנסה לחשוב אולי זה בכל זאת ממקום אחר יכול להגיע לפני שאתה חורץ את דין המסעדה.

לאחר מכן תנסה להסביר מה אתה מנסה להשיג? פיצוי כלשהוא או ליידע את המסעדה שהייתה בעיה ותו לא.

לאחר מכן תפנה למסעדה לדעתי, לפחות כגילוי נאות ובדיקה האם הם יודעים על בעיה שמס' אנשים נפגעו באותו הערב ואולי הם מיוזמתם מוכנים לפצותך.

במידה והשתיים הראשונים שליליים, אני חושב שללא אנשים נוספים שיעידו כי היו באותו ערב במסעדה וגם הם לקו בהרעלה, הקייס שלך חלש עד לא קיים אז לנסות למצוא דרך רשתות חברתיות את האנשים הללו (ללא הצגת שם המסעדה) ומשם להמשיך.

בהצלחה.

פורסם

לדבר עם המסעדה ולהגיע לפשרה, אני לא חושב שבלי עוד אנשים "עדים" יהיה לך קייס. יש המון משתנים בין שרשת הגשת האוכל עד לאכילה (הגיינת הסועד, ההסטוריה שלו, וכו)

יותר מבן אדם אחד שחלה בעקבות אכילה במסעדה מייצר עקביות שעליה אפשר לבנות קייס.

פורסם

בימים אלו ממש מסתובב וירוס 'בטן'.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בד"כ, אם יש בעיה באוכל במסעדה, מספר אנשים יקבלו קלקול קיבה.

לכן , בדוק קלות ברשת אם יש עוד תלונות של אנשים.

יש כרגע וירוס בארץ.. הפוגע יותר בילדים קטנים, קייטנות גני ילדים וכו'

אבל גם מבוגרים השוהים בסביבת הילדים נפגעים.

בנוסף בקיץ הישראלי, לפעמים אכילה של מוצרי חלב או אוכל מתובל מאוד ואח"כ בשרים.

יכולה אנשים רגישים, להוביל לבעיה בקיבה.

אם הייתה ביחד עם עוד אנשים - האם גם הם קיבלו קלקול קיבה.

במידה וגם הם קיבלו קילקול קיבה אפשר והבעיה באוכל במסעדה.

כי הסיכוי כי כולם אכלו לפני מוצרי חלב, או היו בחברת ילדים ונדבקו די נמוך.

במידה ועוד אנשים לקו בקילקול קיבה, התקשר למסעדה, ובדוק את הנושא.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

עדיין?!? עד שיצאנו מזה (ז״א, הילדים).

לפות״ש -

מצטרף להמלצה לבדוק האם אתה היחיד או לא.

אצלי למשל, סלמון מעושן במסעדה זה הימור - כולם בסדר, אני מקופל אח״כ יומיים, בסבירות של 50%.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

וואי , אתה לא יודע מה עברתי ביומיים האחרונים. כנראה שזה באמת וירוס (גם הילדה שלי משלשלת).

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

חטפתי לפני שבועיים משהו דומה, חירפולציהו בכל הבית, קשה לדעת האם ממסעדה או מסתם אנשים שישבו לידך במסעדה, להוכיח את זה זה קצת קשה (לא תרתי משמע)

Opel Adam S 2017

פורסם

ליל שישי החמיר מצבי, והתייבשתי מאוד וניגשתי למיון בביה"ח. לאחר בדיקות מקיפות ובגלל שעבר הרבה מאוד זמן(התחיל ביום שני האחרון) מאז שהתחילה כל הבלאגן קצת קשה להוכיח האם מדובר בוירוס או בהרעלת מזון.

מחר אגש לרופא ואבצע תרבית ואז נהיה יותר חכמים. גם ביה"ח כתב בטפסים כי יש קשר שמדובר במזון,שכן יש את הבדיקה שאבצע מחר כדי לאושש יותר פרטים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...