Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכנן לקנות גולף 7 אחרי מתיחת פנים.

הרכב נראה פיקס - והביצועים המכנים שלו פיקס.

50,000 קילומטר, יד 2 - כל הידיים פרטיות.

בעל הרכב יידע אותי, שהוחלף מנוע ברכב ב20,000 קילומטר בדיוק לפני שהוא קנה.

עשינו בדיקה במכון עם המלצות. הבודק אמר שהמנוע עובד מעולה ואין בעיות איות כלל...

עשיתי שיחת טלפון נוספת, והתייעצתי איתו האם יש סיכון בקניית הרכב בעקבות החלפת המנוע?

המנהל הטכני של המוסך שאל סדרת שאלות (האם יש עשן מוגזם, האם יש רעשים, האם הרכב מאיץ טוב וכו'..)

וכל מה שעניתי היה שאין שום בעיות כלל. ומאז החלפת המנוע הרכב עבר 20,000 קילומטר.

הוצאתי תדפיס מפורט על טיפולי הרכב (גם לפני שהבעלים האחרון קנה אותו), ולא היו שם דברים מוזרים..ממש נקי. החלפת המנוע נעשתה במכון מורשה של פולקסווגן שגם לו ראיתי המלצות חמות באינטרנט.

מה דעתכם, יש סיכון בקניית הרכב?

מצד שני - כל הבדיקות שעשיתי (והיו הרבה כמו ששמתם לב) מעידות שהכל תקין

פורסם

לא מסתדר פה משהו.

גולף 7 אחרי מתיחת הפנים נמצאת בארץ מספר בודד של חודשים.

50k ק״מ ויש שניה נראים לא הגיוניים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

היה נחמד אם פותח השרשור היה טורח לציין את שנת יצור הרכב וכך היה נמנע משחק הניחושים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני לא רואה סיבה להמנע - המנוע הוחלף לפני לא מעט קילומטרים, הכל נראה תקין - סבבה.

כמובן שאפשר לנסות להוריד במחיר בשל העובדה, ואז יהיה עוד יותר סבבה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא כל החלפת מנוע מורידה מערך הרכב.

אם זה רכב בן שנה-שנתיים הייתי חושש מעט כי מעניין מדוע החליפו את המנוע ? (כשל בשרשרת הטיימינג שזה לא נורא לעומת אכילת שמן מטורפת,שזו יכולה להיות צרה צרורה ולחייב החלפה נוספת הבידיים הבאות).

על הנייר- רכב שמור עם ק"מ נמוך,הוחלף מנוע (שוב לברר למה) במוסך היבואאן,ההסטוריה ידועה- הייתי לוקח לבדיקה ולא פוסל על הסף.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ראיתם פעם תהליך של החלפת מנוע? יש כל כך הרבה חלקים נלווים לפרק ולהרכיב, אני לא הייתי נוגע (רק ברכב ישן מאד שאז היתרון במנוע חדש גובר על החסרונות).

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

הרכב נסע כמה עשרות אלפי קילומטרים אחרי ההחלפה ללא תקלות - בשבילי, זו הוכחה מספיק טוב שהרכב תקין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לצערי , בעבר הרחוק פעמיים החלפתי מנוע . פעם בסיאט מלגה בגלל אי החלפת טימינג בזמן ופעם בקורולה עם 100000 ק"מ (מי היה מאמין)

בשני המקרים ההחלפה היתה מקצועית וטובה והרכב נמכר הלאה לאחר שנים בלי בעייה והחלפת המנוע עזרה ולא הפריעה.

אם הרכב מתאים מכל הבחינות , הייתי מתמקח ולוקח

פורסם

חבר'ה מצטער על המחסור בפרטים -

מדובר על גולף mk7 שנתון 2013.

וכמו שרובכם עניתם - המכונאי הראשי אמר שאם הרכב עבר 20 אלף קילומטר, ואין לו התנהגות מחשידה (עשן,רעשים,תאוצה לקוייה) אין מה לחשוש. עשיתי בירור נוסף והמנוע הוחלף במוסך מורשה של פלקסווגן שזה חיזק יותר את ההרגשה שהכל תקין.

כמובן אשמח לשמוע עוד דעות, תודה לכולם.

פורסם

קודם כל מדובר ברכב לפני מתיחת הפנים.

למרות שאין סיבה מיוחדת לא לקחת את הרכב, אין גם סיבה מיוחדת לקחת אותו. יש הרבה גולפים למכירה ואני לא רואה סיבה לקחת דווקא אחת שיהיה קשה למכור בעתיד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...