Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים,

מעוניין לדעת קצת יותר לעומק על רנו פלואנס דיזל (אוטומט) בשנתונים 2012-14.

מספר דברים שחשובים לי:

1. מערכת מולטימדיה עם waze (אם צריך, אני אתקין, רק מוודא האם יש משהו מובנה באחד הדגמים או משהו שאני צריך לדעת).

2. בקרת שיוט.

3. פירוט על הדגמים הקיימים מבחינת סאן רוף, מגנזיום וכו'.

4. צריכת דלק בנסיעה בין עירונית (80%).

5. עלות ביטוחים + טסט + עלויות אחזקה לשנה.

תודה מראש!!

עריכה אחרונה על ידי Gunner
פורסם

אני חושב שנכתב כבר די הרבה ואפשר למצוא את רוב האינפורמציה בחיפוש. בכל זאת:

ממודל 2013 ואילך הייתה מתיחת פנים, איכות ההרכבה שופרה משמעותית, גם ההיגוי, לגבי המזגן (הבינוני) אני לא יודע אם טופל במסגרת זו (לא הרגשתי שום שינוי). מזהים בקלות לפי הפרונט החדש.

בשנתונים האלה היו כמדומני שלוש רמות גימור, כשהאמצעית היא מין שעטנז מוזר של רמת גימור "ליסינג" עם חישוקי סגסוגת וכנראה עוד אבזורים, אבל ריפוד שחור. ממליץ להתמקד ברמת הגימור הגבוהה (פריווילג'). יש בקרת שיוט וכאמור יש חישוקי סגסוגת 16", מראה פוטוכרומטית, חיישני רוורס מקוריים, חישני גשם ואור, ועוד ירקות. לא זוכר אם נוספו מראות מתקפלות בשנים אלה. חלון שמש הוצע כאופציה בתשלום ברמת הגימור הגבוהה. אצלי יש, אבל לא הייתי מחפש כזו במיוחד. סה"כ לא הכי שימושי לדעתי בתנאי האקלים כאן.

קיימת מערכת מולטימדיה סינית בהתקנה מקומית בחלק מהרכבים כ"שדרוג", המערכת לא שווה שקל ואפילו שווה סכום שלילי (קרי, הייתי משלם כדי שיעיפו אותה). אצלי אין וזה מספיק לי, אבל זכיתי להתנסות בה עם מספר רכבים שכורים. לגבי התקנת מערכת נורמלית, תתייעץ עם המומחים בפורום אודיו ומולטימדיה, אמנם מדובר ברכב קוריאני שמורכב בטורקיה, אך בגלל הגנים הצרפתיים ייתכן שמדובר במשימה לא פשוטה. בקיצור אל תתעכב על חיפוש אקזמפלרים עם "מולטימדיה מקורית".

צריכת דלק *מדודה* בין-עירוני טהור כ-21-24 ק"מ לליטר כתלות במשקל הרגל על הדוושה, מזגן, מספר נוסעים וכו'. בתמהיל שלך סביב 18-19 ק"מ לליטר כנ"ל.

ביטוח לא יקר, אני משלם כ-4300 מקיף + חובה. טסט כ-1400 ש"ח. תחזוקה - תלוי מה השנתון והנסועה, כלומר מתי אתה מגיע לפעולות יקרות. כעקרון טיפול כל 20K אך אני לאחרונה התחלתי לקצר מרווחי טיפולים מיוזמתי. החלפת טיימינג ורצועות, אם במשמרת שלך, כנראה סביב 3K ש"ח כולל משאבת מים. החלפת מחשב גיר בדגם הרובוטי, אם אתה מגיע לכך (ראה לפחות שני שירשורים בנושא לאחרונה) - סביב 3K ש"ח אם מדובר רק בכך.

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

תוספת קטנה - הנעה בכפתור, מראות מתקפלות, חישוקי 17", בלם חניה חשמלי ו-LED DRL הגיעו למיטב זכרוני רק ב-2015 והלאה (לא סגור על כך ב-100%). אני חושב שהחל משנה זו שווקה למעשה רק רמת גימור אחת.

דיבורית BT (חשוב מאוד!) ברמת גימור פריווילג' יש כבר ב-2012.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

אתה צודק, נעשה עדכון ב2015 (לא הייתי טורח לקרוא לזה מתיחת פנים) וניתן לזהות אותם על ידי פנסי הלד מאחורה שמגיעים כסטנדרט במקום הרגילים.

• תוכן חדש...