Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתאום נתקלתי בזה, להפתעתי נראה שכל בעלי האזעקות הרועשות נדרשים לנתק אותן עד ליום חמישי הקרוב (27.07.17). אני מניח שהאכיפה תהיה רופפת עד לא קיימת, ובכל זאת אי אפשר לדעת מתי מישהו יתחרפן ויתקע לך קנס של 2,800 ש"ח.

מכירים? מה דעתכם?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אם אני לא טועה, מזה כמה שנים שכבר שאסור להתקין כזו. אני מניח הכוונה היא שכל מי שכבר הייתה לו כזו, נדרש כעת להסירה.

פורסם

מוכר

כבר אסור להתקין אזעקות כמה שנים (חושב מ 2012)

מעולה! חבל שלא החלו את זה לפני שנים

באמת כבר שומעים הרבה פחות אזעקות רכבים וטוב שכך

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
אני זוכר את האזעקות הצועקות "הצילו גנב"...

גם אני זוכר אותן, לפני 20 שנה חנה ליד ביתי אחד כזה על המדרכה והוא בכלל לא היה גר שם, כמעט כל לילה הרכב היה זועק/צועק הצילו! גונבים אותי!

...אני, אני לא עשיתי כלום, שתקתי וסבלתי בשקט.

היום, הרכב היה מתכבד בפתק מנומס עבור בעליו שיכוון את הרגישות של האזעקה ליותר נמוכה, ואז אחרי כמה ימים פתק נוסף, בפעם השלישית לרכב הייתה באמת סיבה טובה לצעוק.

פורסם

הלינק בפוסט הראשון מפנה (במחשב) לכתבה בפולגז. משם מגיע המספר. בנייד זה פחות עובד (אתה מגיע לפורום שלהם או משהו)

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

נו, באמת. FullGaz מתנהלים כמו קבוצת וואטסאפ ולא כמו אתר שמנסה להיות רציני.

העונש הקבוע בתקנות הוא אכן קנס או שישה חודשי מאסר. הסיכוי שמישהו יקבל את העונש הקבוע בחוק הוא אפסי. הקנסות הרלוונטים הם אלו שמופיעים בטבלה שצורפה כאן.

אגב, אם כבר בFullGaz עסקינן - החוק שממנו הם מזהירים כולל את הסעיף הבא:

'(ד) לא ינהג אדם ברכב מנועי או בסירת מנוע זולת אם הותקן במפלט הרכב או הסירה משתיק קול או מיתקן אחר, המונע ביעילות רעש הבוקע מן המפלט.'

רוצים לנחש מה הסיכוי שלמי מבעלי האתר יש אופנוע עם אגזוז מקורי?

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
נו, באמת. FullGaz מתנהלים כמו קבוצת וואטסאפ ולא כמו אתר שמנסה להיות רציני.

העונש הקבוע בתקנות הוא אכן קנס או שישה חודשי מאסר. הסיכוי שמישהו יקבל את העונש הקבוע בחוק הוא אפסי. הקנסות הרלוונטים הם אלו שמופיעים בטבלה שצורפה כאן.

אגב, אם כבר בFullGaz עסקינן - החוק שממנו הם מזהירים כולל את הסעיף הבא:

'(ד) לא ינהג אדם ברכב מנועי או בסירת מנוע זולת אם הותקן במפלט הרכב או הסירה משתיק קול או מיתקן אחר, המונע ביעילות רעש הבוקע מן המפלט.'

רוצים לנחש מה הסיכוי שלמי מבעלי האתר יש אופנוע עם אגזוז מקורי?

גולש בפול גז מהגלגול הראשון ובעל אגזוז מקורי ������

חבל שאתה מזלזל ככה באתר הכי טוב לבעלי דו-גלגלי, במיוחד שאתה אחד מהם.

פורסם

היה פרסום בנושא? בטח יתנו קנס למי שהאזעקה שלו תפעל ובמקרה פקח יעבור במקום. עוד כמה גרושים לקופת העירייה.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם
גולש בפול גז מהגלגול הראשון ובעל אגזוז מקורי ������

חבל שאתה מזלזל ככה באתר הכי טוב לבעלי דו-גלגלי, במיוחד שאתה אחד מהם.

'בעלי האתר'. לא גולשים.

אני אמשיך לזלזל בהם כל עוד ימשיכו עם הרמה הנוכחית הרדודה והלא מקצועית, באתר ופורום.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

מתעלק

יש לי קסארה 2003 עם אזעקה

יש לי איך לבטל את הצופר באופן עצמאי?

או שחייב חשמלאי רכב בשביל זה?

אני מקווה שאין קשר לשלטי נוחות / נעילה מרכזית / קודן.

רוצה לבטל נטו רק את הצופר.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

הלוואי שיתחילו לאכוף את זה אבל אני לא אופטימי.

בדיוק כמו שלא אוכפים את האיסור על מפוחי עלים ומכשירי גינון רועשים לצערי.

ברכב שלי לקחתי קטר, חתכתי את החוטים המובילים לרמקול של האזעקה והעפתי את הרמקול מהרכב.

אשמח להיות הראשון שמזעיק את גורמי האכיפה לטפל באזעקה רועשת, אבל כבר ברור לי מה יקרה: העיריה תגיד שזה בסמכות המשטרה, המשטרה תגיד שהעיריה מטפלת בזה ושניהם לא יהיו מודעים לכניסת החוק לתוקף.

אולי עוד כמה שנים יש תקווה. כשנכנס חוק איסור העישון במקומות ציבוריים אנשים המשיכו לעשן בקניונים עוד שנים, היום כבר לא רואים את זה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...