Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אני לא טועה, מזה כמה שנים שכבר שאסור להתקין כזו. אני מניח הכוונה היא שכל מי שכבר הייתה לו כזו, נדרש כעת להסירה.

כן זה בדיוק מה שאני זוכר גם. לפני כ 5-6 שנים נאסר להתקין אזעקות קוליות, אבל מי שכבר הייתה לו יכול היה להמשיך להשתמש בה עד תאריך מסויים.

פורסם

התקנת אזעקה רועשת אסורה כבר מ-2010, וניתנו7 שנים להסרת אזעקות קיימות.

אכן משנה לשנה הרבה פחות אזעקות מציקות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מתעלק

יש לי קסארה 2003 עם אזעקה

יש לי איך לבטל את הצופר באופן עצמאי?

או שחייב חשמלאי רכב בשביל זה?

אני מקווה שאין קשר לשלטי נוחות / נעילה מרכזית / קודן.

רוצה לבטל נטו רק את הצופר.

ברכב של אישתי הייתה אזעקת קוברה שהצופר הוא יחידה אחת עם האזעקה , הכל או כלום.

אחרי הניתוק , לא היה יותר הרמת חלונות אוטומטית , נעילה מרכזית חזרה לעבוד דרך שלט נוחות מקורי (שלא היה בשימוש כל עוד הייתה אזעקה)

חשמלאי רכב ייקח לך משהו כמו 150 ש"ח כולל מע"מ לנתק את כל הבלאגן מהרכב , גם ככה אתה לא צריך אזעקה בשביל הביטוח לרכב כזה ישן.

• תוכן חדש...