Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשך תעסוקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב כמה כסף ומאמץ השקעת בלימודים. עבודה זה לא רק פרנסה אלא גם עניין וסיפוק. אם אתה אוהב את התחום וזה מה שאתה רוצה לעשות אז לך על זה. לקום לעבודה בבוקר עם חיוך ולחזור בערב הביתה עם חיוך שווה הרבה יותר מעוד אלפייה בבנק.

לגבי היציאה של זוגתך אתם תחליטו מה מתאים לכם אבל אני רואה תא משפחתי כקואופרטיב שכל אחד תורם כיכולתו ומקבל כצרכיו. אין מקום בזוגיות ובתא משפחתי לחשבונות לא כספיים ולא אחרים. מה יקרה אם חו"ח תהיה חולה ותזדקק לטיפול ארוך?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

היא מרוויחה בערך פי שתיים מהמשכורת הממוצעת במשק. היא אומרת שהיא לא יכולה לפרנס אותי שנה וזה לא הגיוני. כמובן שאני חושב שדי הגיוני מה שהיא אומרת, אבל מצד שני השקעתי בלימודים מעל 100k. באמת שאני לא יודע מה לעשות. צריך לקחת במכלול גם כנראה שתהיה חתונה אוטוטו באופק וזה מוסיף עוד בלאגן למצב המסובך גם ככה.

מה אתם הייתם עושים ?

Sent from my Le X820 using Tapatalk

זה לא אמור להיות כך. צריך לתת חיפוי אחד על השני כשקשה וחנוק.

התמחות זו תקופה שנגמרת ולא תישאר לטווח הרחוק.

הייתי ממליץ לך בחום לקרוא בין השורות שנכתבו בהודעות הקודמות.

פורסם

אם כן, לך על זה בכל הכוח! יש מלא משרות בשוק לאנשים עם השכלה משפטית. - תן לי הוכחה עובדתית למשפט "יש מלא משרות לאנשים עם השכלה משפטית"

תשמ'ע, השבוע פגשתי עורך דין המטפל במכירה/קניה של דירה והוא סיפר לי בדיחה, "אם תעלה לקומה עשירית במגדל עזריאלי ותזרוק מהחלון את הסלולרי שלך רוב הסיכויים שהטלפון יפגע בעורך דין"

איזה כייף לי :)

פורסם
תשמ'ע, השבוע פגשתי עורך דין המטפל במכירה/קניה של דירה והוא סיפר לי בדיחה, "אם תעלה לקומה עשירית במגדל עזריאלי ותזרוק מהחלון את הסלולרי שלך רוב הסיכויים שהטלפון יפגע בעורך דין"

תגיד לו שגם אני הייתי צוחק לפני שחברים שלי התחילו לעבוד שניה אחרי שקיבלו רישיון בשכר של 7500-9300 ובשעות נורמליות (8:00-17:00)

Sent from my Le X820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

קודם כול אני מאחל לך בהצלחה. אני לא יודע באיזה תחום בנושא עריכת דין חברים שלך מצאו עבודה אבל לעשות סטא'ז במחלקת גבייה של אחת מהעיריות זו עבודה לפקידה מתחילה אבל לא לעורך דין. לצערינו בכול עירייה גדולה יושבים 4-5 עורכי דין שהם נציגים של איזה משרד והתפקיד שלהם זה להיות חותמת גומי להחלטות או משא ומתן עם חייבים לעיריה.

משכורת של 7.5-9K לחודש זה משכורת של מזכירה במכון התקנים ועל זה תוסיף אחזקת רכב ועוד כול מיני תנאים של עובדי מדינה שהם בעלי קביעות.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...