Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאיות קניית פוקוס 2012-2014?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כרגע יש לאישתי פוקוס 2008 שעשתה 170000 והתחילו סימני הזדקנות וחושבים להחליף אותה.

התקציב הינו בסביבות 50000 ₪, חשבתי על פוקוס הדגם היותר חדש. ביררתי עם מכונאי שעובד במורשה לגבי בעיות גיר ששמעתי עליהם, אמר לי שכבר יש מצמדים משופרים שלא עושים בעיות. וגם האחריות הינה 5 שנים על הגיר.

מה דעתכם? לגבי אמינות האוטו?

תודה

פורסם

לא ממליץ. חפש פוקום 2011 מדגם זהה לזה שיש לכם, גם הם סבלו ירידת ערך בגלל השם הרע של הדגם שבא אחריהם.

הבעיות לא נפתרו, גם לא עם המצמדים החדשים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני אישית הייתי מוותר על ההרפתקאה הזאת

יש מספיק רכבים טובים שאפשר לקנות שיהיה לך איתם יותר שקט נפשי ותהנה מהם .

אני לא חושב שסתם העלימו בדור החדש של הפוקוס את התיבה הזאת

והחזירו את התיבה הישנה.

תשקול טוב לפני שאתה קונה כי ךהיתקע עם האוטו זה לא דבר נחמד

תזזכור שמעבר לזה שיש אחריות יש לך זמן מבוזבז עצבים והפסד עבודה .

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

בתקציב שלכם אפשר למצוא מיצובישי לנסר, שני הדגמים (1.8 עם גיר רציף או 1.5 אוטומטי ). שני הרכבים אמינים מאוד, 1.5 משנתון יותר מתקדם.

גם קיה פורטה מוצלחת מאוד.

אפשר גם יונדאי I35/I30, קיה סיד.

גם אני לא ממליץ להכנס להרפתקה עם פוקוס +גיר רובוטי.

בקשר לרכב יפה - כל אחד וטעם שלו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה עם רנו פלואנס? או מזדה 3? רנו כדי רק הדיזל? אפילו שהנסועה היא כ 12-15000 ק״מ בשנה? כלומר כל הדגמים אמינים?

מה עדיף יותר לנסר או מאזדה 3?

פורסם (נערך)

למשפחה לנסר יותר נוחה ( בגאז' גדול יותר ומרחב פנים מאחורה ). מזדה רכב טוב מאוד, אבל עולה יותר מאותו השנתון.

פלואנס רכב גדול מאוד ונוח. לקילומטראז' שנתי נמוך גם רנו עם מנוע 2000 סמ"ק אפשר לקחת בחשבון. פלואנס בנזין 1.6 מרגיש חלש ( בדומה לפוקוס שלכם ) ועם גיר ישן של רנו ( לא שיא האמינות ). דווקא דיזל לא הייתי מחפש בתקציב ולכמות הנסיעות שלכם.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הגיר של הפלואנס לא ידוע כבעייתי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

כמו כל AL4 בשנים המתקדמות, עדיף על מה שהיה בהתחלת שנות ה 2000, אבל עניין החיישנים ושסתומים עדיין נשאר. מה שכן, עלויות התיקון ירדו בצורה משמעותית. בהשוואה לגיר הרובוטי של פוקוס הוא אמין.

איך פתאום הגיר הצרפתי לא נראה נורא? צריך נקודת ההשוואה נכונה. ו c4 מודל 2009, עם מנוע 1600 וגיר al4 , אחרי שירד למחירי הריצפה בגלל המוניטין של אותו הגיר, הפך עכשיו לאחלה קניה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם (נערך)

אל תתקרב לפוקוס 2011-2015 עם הגיר הרובוטי לא סתם אמרו לך חברי הפורום להתרחק כי הוא גיר בעייתי ולא נוח לנסיעה הרבה צרות הרכב הזה הביא על עצמו בגלל הגיר המחורבן הזה ואת זה אני אומר מנסיון אישי. בנוסף לרכב יש נטייה לפרפר בתחילת נסיעה גם אם אתה לוחץ בעדינות על הגז ביציאה מהמקום.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי sfargol

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

פרפור מהמקום ביציאה אגרסיבית זה משהו שנתקלתי בו גם בDSG של VAG וגם בEDC של רנו(שבעצם הEDC שבקליאו זה תיבה כפולת מצמדים של גטראג מסוג 6DCT250 - שמותקנת גם בפלואנס דיזל וב..פוקוס הרובוטית, שמה דווחו על הרבה פחות בעיות ולהבנתי הבעיות בפורד היו ביישום של התיבת הילוכים בבית).

בכל מקרה, הייתי נמנע מלקנות רכב שכזה עם תיבת הילוכים כ"כ בעייתית - אתה תצטרך בסוף האחריות להתמודד עם תיקונים יקרים של תיבת ההילוכים וגם היכולת שלך למכור אותה תהיה אפסית(כיום כל מגרש ליסינג שתיכנס אליו תראה עשרות פוקוסים מכל הצבעים והמינים משתזפות ללא דורש).

הייתי גם מחפש סיד או I30 פרטית במקום.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...