Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רב מודד

ירחמיאל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד שיעבוד מעט, יודע תכונות בסיסיות, אפשרות קול (צפצוף) ושיהיה אמין.

בהחלט אפשרית רכישה ברשת/מחו"ל.

כמובן פתחתי השרשור בשאיפה למצוא משהו זול יותר ממה שיש בחנויות בהן ביקרתי בארץ.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

UNI-T UT 33 (יש כמה וריאנטים לפי האות שבאה אחרי המספר. עושה עבודה לא רעה אצלי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
UNI-T UT 33 (יש כמה וריאנטים לפי האות שבאה אחרי המספר.

מצטרף ומחדד: 33C, הדגם עם חיישן טמפרטורה. בדיוק היום קניתי כזה לעבודה, ולא בפעם הראשונה. אחלה מוצר גנרי בפחות ממאה שקל לקניה בארץ. יש לי אותו גם בבית, תחת מדבקה אחרת ובצבע כחול.

כמובן, דרישות או שימושים ספציפיים עשויים לחייב ציוד בהתאם.

פורסם

ממליץ להוסיף עוד כמה שקלים בודדים ולהזמין UT139C שנותן מדידת true RMS, ומכיל פונקציות min-max ועוד כל מיני פיצ'רים שתקבל בפלוקים שעולים אלפי שקלים.

יש להכיר גם בחסרונות של המכשירים הסינים הללו,

לדוגמא התנגדות של אוהמים בודדים אין מה למדוד איתם, השגיאה גדולה מידי.. כניראה שזה יהיה נכון גם למדידה של זרמים נמוכים מאוד..

יום טוב גם לך

פורסם
אחד שיעבוד מעט, יודע תכונות בסיסיות, אפשרות קול (צפצוף) ושיהיה אמין.

מה התקציב ולאיזה מטרה?

יש לי רב מודד סיני מהזולים שקניתי עוד כשלמדתי בבית ספר. הוא עובד מצויין עד היום. מכשיר בסיסי והוא באמת לא מדוייק, השאלה לאיזה שימוש אתה צריך אותו?

בשביל לבדוק רציפות חיוט ומתח מצבר הוא מספיק, למשהו מעבר - לא ממש. משהו כזה אפשר לקנות היום ב 8-10$

פורסם (נערך)

אני ממליץ על UT33-A - שזה AUTO RANGE. מאוד נח.

יש לי אחד כזה, ובהשוואה לפלוק שגם יש לי, הדיוק טוב מאוד (כלומר מדידות כמעט זהות).

אגב Uni-T הוא יצרן סיני מכובד ואצלי בחברה משתמשים בו במקביל לפלוק.

http://www.uni-trend.com/index.html

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם (נערך)
ממליץ להוסיף עוד כמה שקלים בודדים ולהזמין UT139C שנותן מדידת true RMS, ומכיל פונקציות min-max ועוד כל מיני פיצ'רים שתקבל בפלוקים שעולים אלפי שקלים.

בחייאת זלצר :-P

המכשיר שאתה ממליץ עליו עלול לבלבל את חבר הפורום ירחמיאל. תראה כמה אפשרויות (סימנים) יש ליד כול מצב של הבורר. מרוב יער לא רואים את העצים.

האפשרות TRUE RMS מיותרת עבור המשתמש פשוט ומנסיוני גם חלק גדול מהאלקטרונאים שאני מכיר לא ממש מבינים למה צריך מכשיר TRUE RMS.

אני בדעה הפוכה אבל זה רק אני ! לחשמלאי המתחיל וגם לירחמיאל אני דווקא ממליץ מכשיר פשוט תוצרת פלוק בלי כול האפשרויות של מדידת טמפ', חיבור לצבת זרם ועוד אלא מכשיר שעומד בדרישות הבטיחות בחשמל והתקנים הרלוונטים מפאת הסכנה בעבודה תחת מתח רשת החשמל (230VAC) עם מכשירים פשוטים.

פלוק 107 מכשיר לכול החיים ועולה סה"כ 280 שקלים.

http://www.ebay.com/itm/Fluke-107-F107-Palm-sized-Portable-Handheld-Digital-Multimeter-Meter-than-17B-/311203365772?hash=item48752a838c%3Ag%3AtSwAAOSwImRYSQ-k

s-l1600.jpg

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

יש לי בעבודה פלוק 85 שזה נראה לי כבר קלאסיקה. אחלה מכשיר והוא באמת עובד מצויין לאורך שנים אבל הוא גדול מידי ולא נוח לי להסחב איתו.

אז קניתי עוד סיני וזרקתי באוטו, לשימושים שלי זה מספיק.

הכל שאלה של מה אתה רוצה למדוד איתו. במה שאני עושה אין דרישה למדידה מדוייקת.

פורסם

הפלוק שמרק ממליץ עליו הוא פלוק סיני ומיועד לשוק הסיני. אפילו הלוגו בסינית ולא FLUKE.

אין לי נסיון איתו, אבל אני בספק אם זה אכן מכשיר לכל החיים.

אם פלוק - שקול לקנות פלוק משומש באיביי. אני קניתי פלוק 77-III בכ-200 ש"ח.

האם בחברה שאתה עובד שולחים את הציוד לכיול תקופתי במעבדה מוסמכת ?

אחת לשנה, אאל"ט.

פורסם

לא תאמינו אבל זה מכשיר שנקנה בשנת 94 או 95. כנראה פעם סינים היו מייצרים דברים אמינים [emoji1]

20170619_232934-1.jpg

פורסם (נערך)
הפלוק שמרק ממליץ עליו הוא פלוק סיני ומיועד לשוק הסיני. אפילו הלוגו בסינית ולא FLUKE.

אין לי נסיון איתו, אבל אני בספק אם זה אכן מכשיר לכל החיים.

אם פלוק - שקול לקנות פלוק משומש באיביי. אני קניתי פלוק 77-III בכ-200 ש"ח.

אחת לשנה, אאל"ט. - האם יש הנחיות של הייצרן UNI-T כיצד לכייל את המכשירים שלהם ?

מספר אנשים שהמלצתי להם לרכוש מכשירים תוצרת פלוק המיועדים לשוק הסיני מדווחים שהמכשיר באמת תוצרת פלוק. היה פה גם מישהו בפורום שהזמין פלוק המיועד לשוק הסיני ונהנה איתו בכול רגע. :-P

בעבר הכיתוב היה באנגלית על גבי המכשירים תוצרת FLUKE לשוק הסיני.

since 2016, fluke 107 Change to Chinese trademark "福禄克" (Fluke spoke Chinese is 福禄克)

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

אכן - וגם כתוב

" No warranty outside of China"

https://www.amazon.com/Fluke-107-Current-Handheld-Multimeter/dp/B00HEAMMIC

לא טענתי שזה איננו פלוק. זה מפעל של פלוק או ברשיון של פלוק, לשוק הסיני בלבד.

על הדגמים הקודמים 15/17 היה כתוב על הקופסה

"NOT FOR SALE OUTSIDE OF CHINA".

עכשיו כל הקופסה בסינית אז אני לא יודע לקרוא.

• תוכן חדש...