Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השקעה של מיליון ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה לא להירשם למחיר למשתכן? בזכיה בכזה דירה ומכירה לאחר 5 שנים (ללא תשלום מס שבח כלל) הרווח לא כולל שכירות כמובן אלא הפער בין מחיר הקנייה למכירה הוא ענק ועם סיכון אפסי ביותר עד לא קיים

1. כי טווח הזמן להשקעה הוא שנה-שנתיים, לא 5.

2. כי הסיכון, תתפלא, הוא ממש לא אפסי, בטח אם יש גם משכנתא שמעורבת בעניין.

3. כי גם להשכיר דירה זה התעסקות, ולא לכולם זה מתאים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פראייר גדול לעצמו לתת למזרחי לזרוק עצם לאחר שנה.

לא יאומן שאותו פקדון ליצי נתן תשואה מובטחת של 8%! לפני מספר שנים לא רב

האם תוכל להסביר במדויק למה התכוונת?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
למה לא להירשם למחיר למשתכן? בזכיה בכזה דירה ומכירה לאחר 5 שנים (ללא תשלום מס שבח כלל) הרווח לא כולל שכירות כמובן אלא הפער בין מחיר הקנייה למכירה הוא ענק ועם סיכון אפסי ביותר עד לא קיים

פרט למה שציינו כבר.

השכרת דירות כאלו נהייה סיוט עובר השוכרים.

בכל בניין שנבנה במחיר למשתכן היו כמה גאונים שחשבו שזה אפיק השקעה טוב עם תושאה מעולה.

אבל מה שקרה בפועל, הם גילו את עצמם נלחמים על שוכרים והיות וההיצע לדירות להשכרה באזור שלהם גבוהה והביקוש נמוך, המשכירים התחילו להוריד בעלות השכר הדירה ובנתיים נתקעו עם כל החשבונות.

סרטון הממחיש את גודל הבעיה בראש העין:

ממשלה עשתה טעות ענקית עם המחיר למשתכן. חוץ מלחייב את הבעלי הדירות להחזיק בדירה 5 שנים, הם היו צרכים לחייב אותם גם לגור בה!

עריכה אחרונה על ידי R'n'B
פורסם
הם היו צרכים לחייב אותם גם לגור בה!

וגם לאכול רק אשל ורק בחושך!

לכל אדם יש זכות היכן לגור והיכן לא.

משכנתא זה קל

פורסם

^^^^

נכון

לא כאשר אתה מקבל מתנה ולמתנה יש מגבלות.

פעם פעם פעם היה חיוב למגורים בדירה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יכול לשתף לגבי השקעה שאני עשיתי לפני שנתיים, וחזרה בדיוק החודש. מדובר בקרן השקעה שנקראת וולת'סטון, השקעה של מינימום 90K לתקופה של שנה וחצי, עם אפשרות מבחינתם להאריך לשנתיים. התשואה - 11% לשנה ברוטו.

אני הלכתי על קרן שמשקיעה בפרוייקטים של תמ"א 38 טרום היתר. אפשר לקרוא על זה באתר שלהם :

http://wealthstone.co.il/%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%A0%D7%95%D7%AA/%D7%95%D7%95%D7%9C%D7%AA%E2%80%98%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%9F-%D7%A0%D7%93%D7%9C%E2%80%9C%D7%9F/%D7%AA%D7%9E-%D7%90-%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%94%D7%99%D7%AA%D7%A8

הסיבה שהלכתי על זה - רק בגלל שאישתו של חבר שלי היא יועצת פיננסית והיא השקיעה בעצמה שם (עובדת איתם).

השקעתי 90K, וקיבלתי חזרה 104K לחשבון,אחרי ניכוי מס במקןר. בערך 8% נטו לשנה. הסיכון לטעמי לא גדול - כי הקרן משקיעה בכמה פרוייקטים במקביל.

מאז ההשקעה הראשונה עשיתי עוד 2 השקעות כאלה בסכומים יותר גדולים קצת.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
נשמע לי בלתי אפשרי לאכיפה.

קל לאכיפה וגם היה בנוי כך שאם לא עמדת בתנאי המגורים, המענק לא היה מתבטל והוא הפך לחלק מחוב המשכנתא שלך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

שכן מלשין כי הכנסת לדירה שלך שוכר לא סימפטי לשכן.

הארץ הייתה אז קטנה מוקפת אוייבים ולא היה כדאי לך להיתפס על השטות הזאת

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא מבין איך בקשת עצה להשקעה קושרה פה למחיר למשתכן. כאילו מה, כל מי שבא לו פשוט הולך וקונה דירה בתוכנית הזו? מה נראה לכם שרק מחכים לכם עם דירה ביד?

אני התחלתי להרשם להגרלות מחיר למשתכן לפני מעל שנה. השתתפתי במעל עשרים הגרלות. לא זכיתי אפילו פעם אחת. בעצם, לא מדויק... הוצעה לי האפשרות לבחור דירה בפרויקט בקריות למרות שהייתי במקום 1500+ כשהוגרלו משהו כמו מאה דירות. אתם יכולים לנחש לבד כמה אטרקטיבית הייתה ההצעה כדי שאלף חמש מאות איש יוותרו עליה.

פורסם

מלכישוע

אני לא מציע כלום

אני מציין עובדות מה היה פעם

האם ליישם זאת גם היום?

לו היו שואלים אותי ( ולא שואלים ) אז כן.

אם המחיר למשתכן מנסה לפתור את בעיית הדיור שלך, אז תגור בדירה שקיבלת בהנחה ממחיר השוק, ולא תספסר בה לפחות לתקופה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
וגם לאכול רק אשל ורק בחושך!

לכל אדם יש זכות היכן לגור והיכן לא.

מטרת התוכנית היא להקל על זוגות צעירים לקנות דירה למגורים ולא לעודד אותם להפוך למשקיעים צעירים עם חובות.

פורסם
לא מבין איך בקשת עצה להשקעה קושרה פה למחיר למשתכן. כאילו מה, כל מי שבא לו פשוט הולך וקונה דירה בתוכנית הזו? מה נראה לכם שרק מחכים לכם עם דירה ביד?

אני התחלתי להרשם להגרלות מחיר למשתכן לפני מעל שנה. השתתפתי במעל עשרים הגרלות. לא זכיתי אפילו פעם אחת. בעצם, לא מדויק... הוצעה לי האפשרות לבחור דירה בפרויקט בקריות למרות שהייתי במקום 1500+ כשהוגרלו משהו כמו מאה דירות. אתם יכולים לנחש לבד כמה אטרקטיבית הייתה ההצעה כדי שאלף חמש מאות איש יוותרו עליה.

בדיוק מה שקרה לי. יש מצב שאנחנו בכלל מדברים על אותו פרוייקט? (קרית מוצקין)

מקום 1480 וקראו לי לבחור. כמובן שוויתרתי אחרי שראיתי שהכוונה לדירות 4 חדרים במחיר של לא פחות מ 1.2

• תוכן חדש...