Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

התגובות שלכם מחממות את הלב. תודה לכולם.

מספר פרטים נוספים והערות:

למי ששאל לגבי הילדים, הם נלקחו יחד עם אשתי למיון ונבדקו בצורה יסודית כדי לשלול כל פגיעה שאינה נראית לעין.

עברתי דרך מקום התאונה בדרכי למיון והמחזה לא היה נעים בכלל. לראות את הבוסטרים הריקים מאחור יחד

עם כל הזכוכיות וכריות האוויר. אזור הנהג היה הפוך כולו, ציוד אישי מפוזר, כריות אוויר

בכל מקום וחלקי פלסטיק שנשברו ועפו מעוצמת המכה.

המפגש במיון היה מאוד מרגש. הבן שלי צלע כי הוא איבד נעל אחת בזמן החילוץ, לא יכלתי לראות אותו הולך כך אז פשוט הרמתי אותו ממקום למקום אפילו שהוא ילד יחסית גדול.

אשתי לא דיברה יותר מדי. היא הייתה מאוד כאובה והיה חשוב לה לשחרר את הילדים כמה שיותר מהר.

כולם כבר חזרו הביתה. היה מאוד שונה ומיוחד לעשות הפעם קידוש של שבת שכולם מסביב לשולחן.

התאונה עולה בכל שיחה, המון שאלות ותהיות כגון:

למה זה קרה? מה היה קורה אם היינו ברכב אחר? מיקום ישיבה אחר? מסלול אחר?

אשתי משחזרת את רגעי האימה, היא זוכרת שהפנתה את מבטה לאחור בזמן שהרכב הסתובב כדי לבדוק את מצב הילדים.

הלחץ של ההגה, כרית האוויר והחגורה הקשה על הנשימה שלה. היא הייתה בטוחה שאלו הרגעים האחרונים שלה.

הבן משחזר את פתיחת כרית האוויר הצידית ויצאת האבקה הלבנה ממנה.

הוא עדיין לא מבין מה עבר עליו. הוא שואל מתי נקבל גולף חדשה במקום.

יש לנו המון עזרה מהמשפחה הקרובה כדי לעבור את השלבים הראשונים של התאוששות.

לאשתי יש עוד דרך ארוכה כדי להחלים בצורה מלאה.

הטיפול של חברת הליסינג יוצא מן הכלל. מלווים אותנו מהרגע הראשון. דאגו לגרר (למרות שלא היה צריך)

ורכב חלופי שיכלתי לקבל עוד באותו הערב. מצב הרכב שכנראה הלך לא מטריד אותם כרגע, הם נותנים לי את הזמן כדי לטפל במשפחה.

אני חזק ואופטימי, דואג לכל מה שצריך מסביב כדי להחזיר את החיים למסלולם כמה שיותר מהר.

עריכה אחרונה על ידי banji man
  • מעניין 1

S60 Rdesign

פורסם

לדעתי גם חשוב לחזור כמה שיותר מהר (במידת האפשר) לשגרה.

לא לפחד לחזור לנהוג וגם שהילדים לא יפחדו לשהות ברכב.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

שמח שהכל נגמר בפציעות קלות. מקוה שהאשה תחלים בהקדם החלמה שלמה.

לגביהחזרה לשגרה - אחזור לשנת 1964, אבר שלי כנהג חדש (ולא צעיר, היה בן 41) התהפך 720 מעלות בפיאט 600 בת השבוע. נפצע ברמה של שריטת. הגיע אליו השכן המנוסה בנהיגה ופקד עליו להתישב מאחורי ההגה ולנהוג למוסך. כנראה שבזכות אותו שכן הוא נהג עוד 50 שנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלא נדע מצרות. לא סתם מייחסים כיום חשיבות רבה למבחני הריסוק ולתוצאות שלהם. אחת החוזקות של פולקסווגן זה באמת הבטיחות וההגנה על הנוסעים ואני זוכר שהיה להם במשך תקופה ארוכה קמפיין בטלוויזיה של תאונות שהנהגים יצאו ללא פגע עם סלוגן בסגנון "בפעם הבאה רק פולקסווגן" או משהו כזה. העיקר שכולם בריאים ושלמים.

פורסם

אין כמו שמירה על החיים, שמח שכולם בריאים ושלמים.

אכן הרכב עשה את שלו בצורה טובה.

היה מקרה קשה יותר עם גולף R שבן של עיתונאי רכב נהג, המכונית ניראתה כמו שלעסו אותה אבל הנהג יצא בלא שריטה

בריאות למשפחה ושבוע טוב

f510f147-b440-416b-9428-ea72bb013ae7.jpg

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?617142-%D7%94%D7%A9%D7%91%D7%AA%D7%AA-%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A3-R-%D7%94%D7%93%D7%92%D7%9E%D7%94-%D7%91%D7%99%D7%93%D7%99-%D7%91%D7%A0%D7%95-%D7%A9%D7%9C-%D7%A2%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%A0%D7%90%D7%99-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%95%D7%9B%D7%A8/page2

קובי

:-)

פורסם

רק בריאות,

מנסיון אישי לפני אי אלו שנים גם בתאונה קשה עם הילדים (שחלקם נפצעו פצעים "פיזים") לא לקחתי אותם לטיפול פסכולוגי אחרי התאונה,

לקח שנים עד שהם השתחררו התראומה ואני שהבנתי שכנראה עשיתי טעות בזמנו, ממליץ לך בחום לבדוק עם פסכולוג האם הילדים צריכים טיפול אפילו מינמלי.

שוב רק בריאות וחיזוקים.

פורסם (נערך)

העצות שלכם מאוד מועילות, תודה! הילדים כבר חזרו למסגרות. הגגנת הבטיחה לפקוח עין ולראות שהכל בסדר במהלך היום.

לגבי הפציעות של אשתי. יש לנו את הרושם שחלקן נגרמו משילוב של עוצמת המכה ואמצעי המיגון של הרכב - הכריות והחגורה.

למערכות המצוינות הללו יש מחיר של פציעות משניות באזור החזה כדי לשמור על חיי הנוסעים.

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

שמחתי לקרוא את הפוסט, התרגשתי שיצאו בריאים בגופם (באופן יחסי למה שהיה עלול ח"ו לקרות), בקרוב גם יהיו בריאים בנפשם!

מנסיון שלי, לדבר על זה כמה שיותר, במיוחד עם הילדים.

תבשר לנו עוד בשורות טובות!

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

משמח נורא לקרוא שיש לסיפור די שלילי סוף לא עצוב בכלל, לאשתך מאחל החלמה מהירה.

• תוכן חדש...