Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע סע לאט הוא יישאלאותך כמה צריך ליסוע כאן תגיד לו ואל תעבור את כמה שרשום בשלט, תשחק עם המראות תסתכל תהייה זהיר וסע לאט !

Suzuki Jimny

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אסכם את מה שכתבו לך כדי לעשות לך סדר בראש..

אני מצטט:

"תלך לפאב תשתה תחזור הביתה חצי מת"

"תגיע לטסט עם האנגאובר"

"תישן טוב בלילה"

"תבוא יפה חתיך מגונדר"

"תבקש לעצור לנוח"

"תראה בטחון"

"תגיד בוקר טוב לטסטר"

"תעשן לפני"

"אל תעשן לפני"

"תבוא בגישה של אני הולך להיכשל"

"תקווה שהטסטר הומו"

"תבוא עם מחשוף"

"לדעת לנהוג לא יזיק"

"אתה יכול להיות ספץ בכביש ואז מישהו יקפוץ לך שניה לפני החניה , אז תירגע והכי חשוב להנות"

"חשוב להיראות חנון"

"הכי חשוב לא להילחץ !! אל תחשוב יותר מדי ! תהיה רגוע!"

"אל תכניס להילוך שלישי!"

"הסתכל קדימה מעבר לפנייה ימינה"

בהצלחה!

GOT סחוג?

פורסם

סתם תשובה...

הטסט שלו יהיה ביום ג', והיום יום ב'

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בואנה אנשים לפי מה שאני קורא פה היה לי מזל גדול עם הטסטר, אני חושב שהוא נרדם או משהו כי שכחתי לאותת לפחות 3 פעמים, נכבה לי האוטו פעמים ונתקעתי באמצע צומת כי היה פקק וחסמתי את התנועה, אה ועוד משהו, באתי לעקוף אוטו שנסע 30 קצת לפני פנייה שהיה אחריה רמזור שבלי להבהב התחלף לצהוב ואני בדיוק מאיץ!!! דפקתי ברקס, נראה לי שהוא באמת נרדם כי באותו רגע הסתקלתי עליו והוא הרים את הראש כאילו ישן. בסוף עברתי טסט ראשון והבן אדם שנבחן אחרי נכשל בטסט ה11 שלו.

ככה שאם עשית טעות אל תלחץ עדיין יש מצב לעבור, אה ואם אתה חייל תגיע על מדים אמרו לי זה עוזר

?!?!?!?מי זרק ביצה זה?!?!?!? חוליגנים, חולרות

פורסם

טסט זה לא שיעור , כשהגעתי לטסט הראשון שלי הייתי כל כך לחוץ עד כדי כך שהזעתי כמו מטורף מכל מקום בגוף .

הלב שלי דפק כמו משוגע ועשיתי שטויות שבחיים לא עשיתי .

הורדתי מרוב לחץ מחמישי לשני למרות שההילוך לא נכנס , והייתי לחוץ כל כך שעברתי מהנתי שלי לנתיב השתלבות פשוט לא הצלחתי לחשוב רגיל כמו בשיעור .

לעומת זאת לטסט השני באתי בראש שקט , נהגתי כמו מלך כמו שאני יודע , צחקתי עם הטסטר ועברתי כמו גדול למה לא ...

העיקר זה ליהיות רגוע ולעשות מה שאתה יודע .

זה היה לפני שנתיים .

אני זוכר את זה כאילו זה היה ..... לפני שנתיים ?! :roll:

ים long time no

פורסם

בואנה אנשים טוב שלא הלחצתם את הבנאדם תעשה את תעשה את זה אני נגשתי לטסט שיעור 22 ועברתי כמו גדול צריך פשוט לבוא טבעי לתת את מה שאתה יודע , בלי לנסות להרשים את הטסטר למה היו גם כאלה, וזה יש לך רישיון

עדיין כאן ועדיין שולט

• תוכן חדש...