Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לגשת ביום שלישי לטסט אני מפחד זה טסט ראשון שלי עם אתם יכולים לתת טיפים לנהיגה נכונה או עיצות איך להריגע לפני הטסט

היא סוחפת ומושכת אותי לאהבה

כל כוכב שבשמיים אספור למענה

רק אותה אני דמיינתי

ומכל אחת בחרתי לעטוף עוד מתנה

*~*מט!רף לאה2ה*~*

מוקדש למכונית חלומותיי

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם היית בחורה הייתי נותן לך כמה רעיונות איך לשפר את הסיכויים לעבור את הטסט...לא בהכרח רעיונות להרגעה אבל בכל זאת לשפר את הסיכויים :-)

בגלל שאתה זכר...כל מה שנותר לך הוא לקוות שאישתו של הטסטר שלך תהיה "נחמדה" אליו בלילה לפני הטסט שלך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אין מה לעשות... יהיה לחץ, ואתה תהיה מתוח.

רק שתדע ששום דבר לא סגור (חוץ מקבלת ברקס וכו') עד שאתה מקבל את התשובה.

הטסטר שלי כעס וצעק עליי שהוא אמר לי לפנות שמאלה, אותתתי (ככה רושמים את זה? :-D ) והמשכתי ישר, הוא התחיל להגיד לי "לא אכפת לך ממה שאני אומר, אתה עושה מה שבא לך".

התחלתי להגיד לו "אני רק בן אדם, לא שמעתי... מצטער"... :roll:

אני אמרתי לעצמי שזהו נגמר לי הטסט, (טסט ראשון), הטסטר מצא את הסיבה להכשיל אותי.

קיצר בהמשך הטסט הטסטר ניסה להכשיל אותי, נתת לי חנייה בניצב ברוורס, משהו שלא לומדים בשיעורים, ועוד חנייה ישר אחרי זה.... קיצר סיוט אחד גדול.

ובסוף.... עברתי!... ככה שבנוגע לטסטים הכל אפשרי (במידה ואתה לא עושה טעות רצינית).

בהצלחה.

אדם.

פורסם

לילה לפני הטסט תלך לפאב. תשתה כמו שבחיים שלך לא שתית... תחזור הביתה חצי מת.

בעיות להירדם לא יהיו לך, אבל תדאג לקום בזמן לטסט...

אם תגיע לטסט עם האנג- אובר, כאב ראש נוראי עד שלא תוכל לחשוב, הכל בסדר...

תעשה טסט עם חיוך... שים מוזיקה באוטו ותפתח חלון... שלב לראשון בקלילות וסע כאילו אין מחר... אתה לא פה בגלל הטסר, אתה פה כדי להנות מהנסיעה...

תזכור שתמיד, אבל תמיד, יש ניסיון חוזר.

תאמין או לא, זה עובד...

dirty old man

need love too

פורסם
לילה לפני הטסט תלך לפאב. תשתה כמו שבחיים שלך לא שתית... תחזור הביתה חצי מת.

בעיות להירדם לא יהיו לך, אבל תדאג לקום בזמן לטסט...

תגיע לטסט עם האנג- אובר, כאב ראש נוראי, לא תוכל לחשוב. ואז לא תעשה טעויות...

כל מה שתעזה יהיה מאינסטיקטים... לא תעבור באין כניסה, ההילוכים יעברו חלק... חניה ברוורס...??? קלי קלות.

זה מה שאני עושה לפחות לפני מבחנים חשובים... וזה עובד לא רע...

אתה רציני??

פורסם

תשים מוזיקה באוטו איזה רדיו תבוא יפה חתיך מגונדר (לא יודע אם זה עוזר אבל בכל זאת רושם ראשוני ) אחר כך תגיד יפה בוקר טוב שלב ראשון ויאללה אחי בהצלחה לא נורא אני נכשלתי 4 טסטים ועדין לא עברתי בגלל שהטסטרים מניאקים נקווה שאני יעבור בטסט הבא ואתה בטסט הזה

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

אוקיי תשמע טוב לעצות שלי:

1.לעולם אל תתן לרכב לדרדר אחורה (שהקלאץ' לחוץ הכוונה).

2.תשתמש המון במראות אפילו באופן מוגזם ותזיז את הראש שאתה מסתכל ולא רק את העיניים כדי הטסטר יקלוט שאתה משתמש.

3.כשאתה מגיע לכיכר או לעבר צומת מרומזרת תתחיל לבלום אפילו מרחוק,כדי שהטסטר יהיה נינוח ולא לחוץ.

4.לעולם אל תסתכל על ידית ההילוכים!

5.וינקרים אל תשכח וינקרים!!(וכמובן חגורת בטיחות).

6.אל תדבר עם הטסטר למעט אם הוא פונה אלייך בשאלה (מה שאני לא מאמין שיעשה).

7.אם יש לך ספק אם לתת או לא לתת זכות קדימה,תתן!

אלו הדברים העיקריים שאם אותם תעשה,אני בטוח ב99.9% שתעבור.

זהו בהצלחה.

פורסם

-תנהג כמו שאתה יודע.

-תסתכל הרבה יותר מידי לצדדים ובמראות

-תתפלל (התאם לאמונתך האישית) שהטסטר מגיע במצב רוח מרומם

-תחשוב על זה שאם אתה לא עובר אתה צריך לחכות חודש(!!) עד שאתה יכול לעשות עוד טסט, ושזה יעלה לך 300 שקל(!!!) נוספים(!!!!!).

-למקרה שיש לך חברים שעברו בטסט ראשון תמיד תזכור את הבעת הפנים מלאת הסיפוק שתהיה להם על הפרצוף כשתגיד להם שלא עברת.

זוהי השיטה ה(כמעט)בטוחה לעבירת הטסט הראשון שאני הגיתי.

בהצלחה!

עמוס.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

כמה עיצות שלפי דעתי יעזרו לך לעבור:

1. קודם כל תנהג טוב, כלומר תעביר הילוכים בצורה חלקה, תאיץ בצורה מתונה, הימנע מבלימות חדות ותמיד תסתכל כמה מהלכים קדימה.

2. מראות - תסתכל אבל לפי דעתי לא יותר מדי, אתה צריך להיות גם מרוכז במה שקורה מקדימה ובנהיגה, ואם תסתכל כל שניה במראות ללא צורך זה עלול להפריע לך. במראות אתה צריך להסתכל בעיקר לפני פנייה או מעבר נתיב או כל סטייה אחרת מנתיב הנסיעה ולפני תחילת הנסיעה .

כמו כן עליך להסתכל במראות כל כמה זמן (גם אם אתה לא מתכוון לפנות או לעצור) כדי לבדוק מה קורה מאחור (אבל שוב לא להגזים, לא צריך להסתכל כל שניה במראות)

3. גם אם עשית טעות קטנה או משהו לא נכון, אל תתייאש ואל תלחץ, תנסה להמשיך לנהוג כרגיל ובצורה טובה יותר.

4. תנהג איך שאתה יכול, אל תנסה להראות שאתה נהג יותר טוב ממה שאתה באמת ואל תנהג בפזיזות, אבל גם אל תפגין יותר מדי חוסר בטחון. אם אתה מתלבט או לא בטוח לגבי משהו, תאט קצת ותנסה להבין מה עליך לעשות.

5. אל תלחץ יותר מדי, זה בסך הכל 30 דקות או פחות של נסיעה בדיוק כמו בכל שיעורי הנהיגה. אם אתה מתקשה להמשיך, תבקש מהטסטר לעצור לכמה דקות בצד לנוח (אבל תעצור כמובן במקום בטוח וחוקי).

זהו, פחות או יותר זה מה שאתה צריך לשים לב אליו וכמובן לנהוג בצורה טובה...

בהצלחה...

פורסם
אני צריך לגשת ביום שלישי לטסט אני מפחד זה טסט ראשון שלי עם אתם יכולים לתת טיפים לנהיגה נכונה או עיצות איך להריגע לפני הטסט
זה מעניין, כי לפני איזה שלושה שבועות אתה כתבת שאתה כבר נהג חדש. היית צריך לכתוב "אני אולי יהיה עוד מעט נהג חדש אם אני לא יכשל בטסט ראשון".

שלום לכולם אני נהג חדש וכרגע אני מחפש אוטו קטן וקומפקטי במחיר של עד 3000 שקל אני יודה לכם עם תעזרו לי למצוא את מה שאני מחפש אפשר ליצור קשר באימייל [email protected]

פורסם
זה מעניין, כי לפני איזה שלושה שבועות אתה כתבת שאתה כבר נהג חדש. היית צריך לכתוב "אני אולי יהיה עוד מעט נהג חדש אם אני לא יכשל בטסט ראשון".

טוב אחרת אף אחד לא היה לוקח את הבקשה שלו ברצינות.. ובצדק..

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

עצה אישית ממני,

תדמיין שאתה לבד באוטו,ותנהג כמו שאתה יודע וכמו שלימדו אותך,תראה ביטחון,אם הטסטר יראה שאתה מפחד הוא יכשיל אותך על זה...

תחשוב ככה:אם המורה הגיש אותך לטסט עכשיו,סימן שהוא יודע מה אתה שווה ולא סתם עשה את זה.

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

1- בהצלחה גבר! מניסיון שלי אל תבוא עם מישקפי שמש כדי שהטסטר יראה שאתה מסתכל במראות...

אבל תיסתכל בטאקט לא יותר מידי ולא פחות מידי...

2-תגיד בוקר טוב לטסטר וזהו. אלא אם כן הוא מדבר איתך...תישתדל לחייך כשאתה אומר לו...

3-תיתן לו הרגשה בטוחה,סע זהיר,בטוח (לא יותר מידי), תאט הרבה לפני צומת/או פניה,

4-תראה לו שאתה בשליטה!

5-סע בנתיב הימני!

6-תישן טוב בלילה לפני ותעשן סיגריה לפני או משהו העיקר לא ליהיות לחוץ...

אז הרבה בהצלחה ותודיע איך היה......

• תוכן חדש...